Strumfi de iul-aug 2007 (208)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutare fete dragi
Elena eu cred ca l-asi lasa sa mearga la engleza, tocmai sa nu se simta exclus . Dupa vacanta va incepe si Andra engleza.
Karli acum inteleg de ce nu imi iese mie pandispanul . Eu folosesc mixer-ul. Eu am cuptor electric. Pe cate grade sa il las?
Vio eu fac de ceva vreme gogosile astea. Sunt super delicioase tavalite prin dulceata de afine si smantana .
Dana sunteti o familie tare frumoasa .
Vivela m-ai omorat cu filmuletul . Multam' de carte . o sa o citresc si eu cat de curand.
Carla mi s-a facut un dor de duca dupa ce ti-am citit postarile .... sigur va fi o vacanta foarte frumoasa.
Eu inca nu indraznesc sa fac planuri de vacanta. Nu se anunta vremuri bune in oraselul nostru, tare imi e teama ca trebuie sa ne reorientam . Acum sunt tare pesimista, sper sa trec de faza asta.
Mai erau multe de spus dartrebuie sa plec pe teren asa ca pup toata strumfaria.
Sanatate bolnaviorilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

xerxe si eu sunt de aceeasi parere, sa il lasi sa mearga la orele de engleza pentru ca se prinde/nu se prinde de el engleza, dar macar o aude, se obisnuieste cu 'sentimentul' ca invata limbi straine! la noi la gradi a fost de la inceputul anului scolar optionalul "engleza" asa ca fac cate 2 sedinte pe saptamana, 5 lei sedinta, si nu cred ca dureaza mai mult de 30 minute toata minunatia... oricum daca o intreb pe Adeluta ce a aflat/invatat la engleza intortocheaza niste cuvinte nici pe romaneste, nici pe englezeste ca nu pricepi nimic! ideea e ca engleza e acolo.. e un fel de "blablablablabla" pt.ea!

Criss76 ... nu cred ca as mai sta o secunda pe ganduri daca feelingul tau e ca intr-adevar ia bataie acolo; adica din ce povestesti tu este clar ca si copilul e speriat si educatoarea are apucaturi.... ce pot sa-ti zic, o fi el mai nazdravan, nu nega nici tu asta daca o fi asa e bine sa afli, ca sa stii ce mai ai tu de facut in rest cu el, dar daca acasa e cuminte si la gradi nu, inseamna ca educatoarea nu stie a-l struni, si daca doar el iese motz peste ceilalti si doar el si cu vreun alt Alexandru sunt cei mai rai si iau bataie, in niciun caz asta nu trebuie admis. Cred ca eu as face asa... as vorbi cu educatoarea sa se corecteze (ca sa nu faca pe viitor si cu altii) si oricum as muta copilul la o alta grupa sau alta gradi. Si as mai face o plangere si la inspectorat (si i-as spune si ei asta). Sa vina si sa cerceteze si ei! macar asa de "fun" daca nu sa ia masuri impotriva acestei educatoare.

Nico poti sa folosesti mixerul dar doar la batut albusurile spuma+zaharul (preparat dinainte pudra).... apoi "arunci" mixerul ca ti-ai terminat treaba cu el... faci cu telul clasic restul "incorporatiilor"... si la cuptor nu stiu exact cate grade, dar incearca cu un 180 grade, asta fiind cum ar veni "la mic" ... eu acasa am stilul clasic pe gaz, fara reglaj de temperatura, dar la sora-mea imi amintesc, ca faceam si pe la ea cand ajungeam, ca il dadeam pe la 180 grade ca sa se coaca incet si sigur. Si sa si creasca, vorba Vivelei sa se ocupe si cu crescutul nu doar cu coptul.

karligutza
sunt mamica Adelutei

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

cris76 bine ai venit!!pai daca,copilul iti spune ca l-a batut plus ca sunt si altii care intaresc spusele lui,reactie eduacatoarei de a se eschiva,reactia copilului tau la apropierea educatoarei si la aparitia ingrijitoarei...cred ca ar trebui sa-ti formeze decizia fara indoieli...eu zic sa-l muti si sa-i faci educatoarei o plangere la directoare si la inspectorat,chiar daca dovezile tale sunt povestirile celorlalti copii si nu vor cantari prea mult nu lasa asa treaba,importanta e atitudinea pe care trebuie s-o iei,poate eviti ca alti copii sa indure acelasi lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

uau karli! tu rezistit la 2 paracetamol sinus odata???? eu mi-aduc aminte ca eram cu fetele si bona la Brasov si eram racite si am luat amandoua cate 2 parasinus si, fraaateee.... zaceam una pe un pat una pe celalat si faceam eforturi sa tinem ochii deschisi pt ca eram constiente ca deca ii inchideam o clipa adormeam instantaneu. Cascam de mama focului si fetele misunau intre paturi la liber, nu le mai zicea nimeni nimic. Contine un antihistaminic cu efect de sedare la unii. O colega de-a mea era asa dupa numai o pastila. odata in timpul sedintei, in sala de consiliu, parca era drogata, saraca, eu ma tavaleam pe jos de ras, ea se uita fix intr-un punct, zambea si nu reactiona nicicum. Era mai mult adormita.
Sanatate! Si noi suntem iar rupte de bolnave.

Michy soricioaica a scapat cu viata si cu bine, dar a doua zi dupa ce am aspirat-o eu s-a gandit Karina sa le dea drumul la custi si vreo 3 zile mi-a luat s-o recuperez pe cea aspirata, ca saraca nu prea mergea bine, nu deschidea inca ochii etc. Imi venea sa urlu si s-o extermin pe Karina pt ce a facut. Eh, a trecut si asta si acum sunt iar fiecare in cusca ei doar ca cu lacatel la cusca. Si papagalii la fel, cu lacatel din acela mic la colivie.

Fug la stomatolog sa imi puna dintisorii definitivi si sa vad ce imbunatatiri imi mai aduce la cei din dotare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Va salut...si va pup pe toate. Mai intru si eu din cand in cand..
trebuie sa stau in pat de-acum, asa ca mai putin calculator...ca laptop nu am ...inca...Nu mai e mult, ar mai fi vreo 2 luni jumate. ca sa ma incurajez, ma tot gandesc la tine Anto, ca ai stat parca toata sarcina in pat...asta e! sper sa treaca repede...

Xerxe, poti sa il lasi sa mearga la engleza , ai sa fii uimita! al meu face la gradi, si desi nu aveam asteptari, tot asa am zis sa nu fac discriminari, vine acasa si imi spune ca el stie cum "se zice in engheza la baiat si la fata". Acum doua zile ma intreaba daca stiu cum se zice la "bebelus", si eu il intreb la randul meu "cum?" : "beibis" Uauuu...m-am topit....
Criss 76, parerea mea e sa nu mai stai pe ganduri si sa il muti de la doamna asta.
Ok, ne mai auzim....

greierash mamica de Andrei si 27+

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Micky nu, nu stie , inca. O sa fim toti in aceeasi oala

Carla eu visez la Corsica, anul asta e mai greu sa ajungem dar am sperante pt la anul....eh visez si eu.

Karli si Saya e cu muci, adica e pe trecute...deci ia exemplu de la ea: mucii tin 2 max 3 zile (sper sa nu cobesc).

Micutzica mea nu mai vrea sa doarma in pat de bebe, seara se furiseaza langa Sophie si ma trimite sa sting lumina si eu care as mai tine-o in patutz cateva luni, la cat de rebela e ma bucur ca nu poate fugi din el.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cris, cu siguranta l-as muta la alta grupa, dar nu inainte de a face plangere pt. comportamentul istericei aleia. si nu inainte de a face scandal "cu voce tare"! zau daca astea nu merita trase in tzeapa! faci un copil, te chinui sa-l cresti si sa ti-l bata asa una!
greierash, sanatate multa .....si de andrei cine are grija?
kariris, sa te intorci de la dintzar cu un zambet efectiv fermecator .bai da socicioaica aia e batuta de soarta rau de tot .sanatate tie si fetelor! cat despre paracetamolul sinus, la mine n-are niciun efect de adormeala.
nico, . si eu bateam pandispanul cu mixerul pana la sfarsit...noroc cu Karli ca m-a destupat

azi vreau sa fac chiftelutze cu piept de curcan si dovlecel. cica se amesteca pieptul cu dovlecelul, usturoi, pesmet, ou, se fac chiftelute si se prajesc.

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

cris clar e ceva putred la mijloc....si nu ar fi normal sa nu iei "atitudine".

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Am citit putintel din urma si acum salivez dupa pandispanul vostru. Eu mi-am propus sa slabesc dar in ultima luna am incurcat borcanele si defapt m-am ingrasat.Cris,nu e in regula ce se intampla cu copilul acolo. Eu, pana as clarifica situatia, nu l-as mai duce. Mi se pare incredibil ca mai exista astfel de individe in gradinite (auzi, '"sunt rai la varsta asta") Grierash, Timi, inteleg ca va mutati in Elvetia?Cateva perle d-ale lui Inessarah: mami, ce e aia butelie de gaz?ines: eu stiu; o butelie cu gaze, adica este ca o butelie cu partzuriInes se trezeste dimineata si se uita spre geam:S-a facut iar ziua? E mereu zi-noapte, zi- noapte, zi-noapte; astea nu se strica niciodata?Matusa catre Ines: Ines, give me a kiss!Ines: a?Matusa: give a kiss!Ines nedumerita: ce s-a inchis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput