Strumfi de iul-aug 2007 (208)
Raspunsuri - Pagina 13
Vivela spune:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16948/Gogosi-Marbella/
asta e reteta, ies buneeeeee .
pot fi si umplute cu marmelada, magiun sau crema de vanilie cu un posh sau o seringa de prajituri, pui umplutura in seringa si injectezi dupa preferinta.
Karli , multam de invitatie la bucatarie . (nu stiu ce mi-e asa pofta in ultima vreme, as manca orice). o fasole batuta n-am ai mancat de secole, poate oi presta-o si eu pana de Paste .
Vio, genial Laur .
s-a trezit si minunea mea dolofana - cred ca-i e foame, deh, falcutele trebuie intretinute .
Traiesc in Orasul Alandala
X-ray spune:
si mai ales....
la multi ani strumfarie!
m-am repatriat din concediu,am inceput in super forta lucrul,sesiune si presesiune cu studentii,incheiat semestrul cu scoala postliceala. am o groaza de situatii de facut si mi-e lene de mor.
am citi doar un pic un pica dar am apucat sa vad o familie tare frumoasa a danei ,care m-a topit pur si simplu prin perfectiunea ei... si pe damian despre care nu am cuvinte,mamico ti-a zis ca-ti fur copii si ar trebui sa ma iei in serios.oricum imi inchipui ce fata ar face david cand elisa ar incepe sa urle si sa bata din picior ca ea vrea si gata ceva la care nu are voie binenteles. probabil ar urla amandoi si eu cu damian ne-am distra de crizele lor.
si sa fiu in tot cu trendul zilei am facut o prajitura cu branza absolut delicioasa desi branza mi-a cam dat de furca pt ca nu a fost stoarsa bine.macar a balotat mandra mea ceva facuut de casa dulce, nu altele dupa care non stop plange sau face crize ca vrea gen ciocolata,inghetata,bomboane,jeleuri,etc....
in arad bantuie o viroza de groaza saraca milena a ajuns cu codrin la spital pe perfuzii si injectii dupa ce a adus-o acasa mihnea.eli nu mai merge la gradi dar ii fac program de dupa-amiaza balet si gimnastica(in mintea mea naiva mizez ca nu aduc acolo copiii bolnavi).
analizele i-au iesit neasteptat de bune.adica hemoleucograma calcemia sunt beton(pentru mine o mare realizare eu nu i-am dat niciodata calciu,osteocare ,vitamine sau chestii de genul asta)principalii alergeni(si spaima mea) au iesit negativ la alergii,la imunitate binenteles ceva imunoglobuline mai scazute dar din nou binenteles nu exista nimic specific tratament pentru asta.mi-a recomandat bronhovaxom dar nu cred sa-i fac vre-o cura nu am avut niciodata intentia sa-i dau ceva de genul asta.in rest asteptam sa creasca sa-i mai dispara si fenomenele astmatice.
karli felicitari pentru scaderea in greutate.daca ai sti ce ma chinui si eu cu 7-8 kg...acum sunt mai constincioasa cu miscarea macar atat ca de la papica greu sa ma abtin
in rest va cu drag pe toate si toti fara exceptie!
A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=27" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...
povestea noastra...
musso17 spune:
pfuuu ce minuni gatiti voi acolo!!eu n-am gatit nimic azi,am fost la soacra,am mancat ceva pe acolo si intentionez pentru diseara sa fac niste creveti trasi in unt pentru mihnea ca e mareee fan,macar atat ca afara de salau si pangasius nu gusta altfel de peste sau alte vietati marine.
si eu sunt la regim dar tot in stilul karligutei,adica umblu la cantitati,mai putin dulce spre deloc ca eu sunt dependenta si sper sa scap,fara sucuri,doar apa cu lamaie si suc de grefe facut in casa,fara paine si paste,desi mor dupa paste cu orice,mai trisez si fac cu ton,fara prajeli si alte alea,mai putina carne,oricum nu mananc de fel dar na...si eu am de dat tot vreo 13 kg ca sa arat bine,adica slaba...incerc sa fac sport in casa dar nu stiu cand,fii-miu cum ma vede ca incep sa ma scalambai ma impinge,trage,se urca pe mine..
Timi07 spune:
Gata nu mai am bebe, de azi Saya papa la masa cu noi pe scaun normal (bine na...cu o perinuta sub popoetz).
Snowbunny merci si bafta sa iei decizia care sa va avantajezeze.
Karli&X-Ray
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
ddanagh spune:
Vivela sti ce am eu acum la dospit? Atata doar ca nu am avut in casa drojdie proaspata iar pe vremea asta nici gand sa ies afara. Asa ca am facut cu drojdie uscata, sper sa creasca sa nu salivez in gol.
Karli esti prea draguta. Multumesc. As vrea sa te vad si eu inainte de sarcina, pune si tu cateva poze daca ai. Felicitari pentru cat ai reusit sa slabesti. Cand ai scris ma gandeam la cumnata-mea care a ramas cu ceva kg dupa prima sarcina. cand s-a hotaat sa le dea jos, s-a dus la sala, cura, munca si la final cand a ajuns la greutatea dorita, a ramas iarasi graviduta, imediat. Asa ca estimez ca te pregatesti adecvat
X-ray
Felicitari pentru analize. Pup pe Eli schioara
Ma duc la gogosi sa vad dc au crescut
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
violetan spune:
Danuto, io am asteptat sa zica fetele intai si sa confirmi tu ca sa spun si io sa nu va deochi ce frumosi sunteti. Io am crezut ca sunteti nasii , adica nici prin cap nu-min trecea ca bunaciunea aia slaba esti tu, dupa nastere. In fine, io am zis sa nu va deochi, sa n-am reclamatii.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Timi07 spune:
Am fost toata gasca la Muzeul National (in majoritatea muzeelor din Irl. intrarea e libera -asta chiar apreciez la ei :) ).
Si a fost asa: primele 30 de minute entuziasm maxim, uau-uri si alte exlamatii de placere si bucurie; Sophie a facut poze la pictur si statui, au facut furori amandoua printre vizitatori.
Ajungem si la o sala mai mica cu picturi mai deosebite: Caravagio, Monet, Picasso etc doar ca fetele mele deja isi pierdusera rabdarea si Say si-a facut intrearea ca o rockeritza adica s-a aruncat in genunchi si s-a orit in mijlocul unor portughezi. S-au oprit un pic oamenii uimiti si amuzati dupa care si-au continuat converasatia la care Saya isi astupa urechile si zice tare "noise"
Incercam sa admiram totusi picturile, eu si sotul, Soph mai face o poza doua iar Saya se apuca de baletat si mai ales de facut "piruiete" pana ameteste, se dezechilibreasa si aproape ca pica peste o doamna, se redreseaza si in secunda urmatoare o vad cu pica pe o coloana care avea un socl de vreo 20 de cm numa bun de spart capul dar din fericire am prins-o in ultimul moment.
Am mai mers si in sala desemnata sec XX unde fetele mele as-au suit pe toate bancile, s-au tarait pe ele pe burta si le-au dat un lustru de nu va vine a crede.
Totusi eu zic ca a fost ok vizita , norocul nostru ca irlandezii sunt foarte toleranti cu copilasii.
V-am tzucat.
PS: m-au ajutat si fetele la scis una imi fura mouse-ul si m-am trezit ca scriu pe randul de sus in loc de randul curent....cealalta s-a ocupat de taste si sa mi se bage in fata monitorului
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
CarlaV spune:
X-ray, bun revenit! Poate la balet nu sunt prezenti 25-30 copii si asa nu prea are de unde sa ia ceva. Si eu o tin pe Saby departe de gradinita deocamdata si ii dau colostru masticabil cu aroma de ciocolata, yummy.
Snowbunny, nu ne plimbam atat de mult, toate sarbatorile le petrecem acasa, la fel si iarna, mai plecam putin primavara si/sau toamna, iar in vara doar la noi la Mangalia. Inca nu am scos bradul fiindca miroase frumos si arata excelent, afara e viscol si zapada, eu visez la vacanta din mai .
Kariris, probabil ca limba germana se potriveste mai bine cu personalitatea ta. Mie nu-mi displace, dar n-as putea-o invata decat cum zice Timi, daca as sta cativa ani intre oameni care o vorbesc.
Mie franceza imi place de mult timp, m-a invatat tata de pe la 6-7 ani, o vreme am facut traduceri en-fr si fr-en ca sa-mi castig o prajitura in plus.
Timi, super haioasa Saya si tu cum povestesti, desi nu cred ca a fost tocmai relaxanta iesirea.
Karli, calatorie frumoasa sa aveti! Cu alertele teroriste nu prea avem ce face, cred ca mereu vor fi. Tin minte ca in seara dinainte de a pleca noi la Paris a fost o alerta cu bomba la Turnul Eiffel, s-a evacuat toata zona, m-a sunat mama disperata sa nu mai plec fiindca sunt atentate... nasol.
Vivela, subscriu la toate cuvintele de lauda la adresa baietilor tai .
Dana, foarte frumoasa a fost coafura de la botez, excelent ati aratat toti.
ddanagh spune:
ai mai fetelor ca ma faceti sa-i arat postarile sotului sa vada si el ce "bunaciune" are . Bunaciune care va disparea subit daca, in loc sa fac ceva sa dau cele 8 kg in plus de dupa sarcina, eu bag vreo 10 gogosi, asa la o gustare. Vivela ce-mi facusi?
Vio Nasa era cea insarcinata. A nascut luna asta.
Ma tot tin sa-ti zic ca am probat si eu fulgii de porumb. Super. Chiar mi-au placut mult. Merg mai bine cu lapte dulce decat cei de la nestle. La painica as avea insa ceva de obiectat, dar zic doar daca promiti ca nu te supara si, bineinteles, daca mai ai nevoie de o parere.
Pupici si pentru Laur. Sa scri mai des perlute de-ale lui ca uite asa iti raman pe aici peste ani, is memorabile.
Carla noi in seara asta am stricat bradutul.
Imi place de voi ca reusiti sa va mobilizati sa faceti rezervari de pe acum pentru vacanta (si ce vacanta). Noi ne propunem asta in fiecare an, insa nici anul asta nu am reusit sa concretizam ceva.
Timi iti zic si eu relocare cat mai usoara. Orice mutare iti creeaza un stres, insa sunt sigura ca va veti acomoda relativ usor. Important e sa fiti cu totii sanatosi si, cred eu, serviciul sotului.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
violetan spune:
Beeeeeeeeaaaaaaaaii, vivelaaaaa, help! Daca ai facut gogosile alea, rugaminte mare: vreau sa le fac si eu maine si sotul meu le vrea cu crema de cioco. Io nu am sprit ca s-a stricat si nici chef de bantuit pe viscol n-am. Cum pun crema inauntru? Si mai laes, cand? Inainte sau dupa prajit? Si cum de nu ies uleioase, ca la mine asta e intotdeauna marea problema??
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007