Strumfi de iul-aug 2007 (208)
Raspunsuri - Pagina 11
Luna1 spune:
Hello girls
Carla suna tare bine, o sa va placa mult ai sa vezi. Si noi vrem sa mai mergem iarasi in sudul Frantei, e superb. Noi de obicei conducem de aici pana acolo masina noastra pentru ca sunt atatea plaje si atat de mult de vazut ca nu se merita fara masina.
Stefania pupici lui Andre.
Mychy back.
Va pup, sa aveti un weekend frumos.
CarlaV spune:
Luna, stiu sigur ca o sa-mi placa, am fost in tinerete la Marsillia dar nu am apucat sa ma plimb decat pana la Toulon, de data asta o sa acoperim cealalta parte a rivierei. Mi-ar placea sa conduc pana acolo, din pacate nu ma incumet la atata drum cu fetele.
Timi, nu avem carucior gen umbrela, avem un Graco, dar nu ocupa mult loc. In Sicilia am avut un Nissan cu 250l spatiu in portbagaj, care ne-a servit bine, au incaput bagajele noastre, carutul si 2 trolere ale finutilor.
Mi-au ramas ochii rau de tot la un gen de bungalow-uri: http://www.locations.piercassar.com/4.html
si mai mult decat la ele, la iesirea din living direct pe plaja. Din pacate proprietarul le inchiriaza doar de sambata pana sambata, nu vine in zona in nicio alta zi a saptamanii. Daca va intereseaza sa mergeti, poate ne vedem in zona, mie mi se pare paradisul o astfel de locatie.
violetan spune:
Hei.
Deci nu e nici o primarita scutecista....
Vivela, n-am vazut copil cu ochi mai mari decat proprii pumnuti. I-am papat virtual manutzele alea grasutze cu care se autoservea. Sa nu-i fie de deochi!
Timi, bafta cu mutatul. Va fi bine, sunt sigura. Asta ti-o zic din experienta gemanutei mele care s-a plimbat si stabilit cu 3 copii dupa ea (de varste din cele mai variate)in urmatoarele locuri: congo, nigeria, franta, SUA, liban, monte carlo, iar acum dubai. De altfel, doi dintre copii sunt nascuti in paris si unul in los angeles. Si s-au acomodat bine de fiecare data. si succes!
kariris, iti tin pumnii, eu sper ca vei rezolva problema si vei ajunge la sume mai rezonabile. la cat esti tu de bataioasa nu-mi fac griji. multa bafta!
luna, , imi inchipui ce a fost pe capul tau atunci! bine ca e totul in regula acum.
mychy, de ce nu incerci sa-ti trimiti cv-ul sa pleci de acolo daca nu mai suporti? sau ai facut-o si intrebarea mea e enervanta?
dana, xerxe, stefania, anto, carla, georgi, aveam cate ceva si cu voi, dar va de acum, ca nu cred ca pot sa scriu azi ce vroiam.
snowbunny, ce mai faci?
de oanamada mai stie cineva ceva?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Timi07 spune:
va servesc cu un cheesecake cu arahide, unt de arahide si cioco, da nu chiar acum ca inca arde, cam in jumatate de ora :) Calorii? ce mai conteaza...
Vivela am stat si eu si sotul si l-am sorbit din priviri pe Damian. Precis la voi e senin tot timpul, cu atatia ochi frumosi albastri nu se poate altfel
Stefania lui Andre si multa sanatate.
Simo
Vio ce mai zice Laur?
Eu azi am lasat lupul paznic la oi; am lasat-o pe Soph sa rupa ciocolata pt praji Cum se infigea in cioco cum cotcodaceam , a fost fain.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
ddanagh spune:
Vivela am privit tot filmuletul cu un zambet tamp a la iliescu, de la o ureche la alta. Parca imi venea sa intru prin ecran sa-i dau bucatica aia mica de a scapat-o spre picioare si se uita asa lung dupa ea. Un dragalas.
aaa Vio deci tu chiar ai avut posibilitatea sa te duci in Congo, la sora ta. Si nu ne-ai zis nimic pe aici cand noi vroiam cu toatele sa ne caram acolo. Tineai numa pentru tine
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
karligutza spune:
mamaaaa, fetelor, cat scrieti! ati facut limbarita in ultimele 2 zile
soo.... Timi n-am mai vb.de mult dar stii bine ca te incurajez de pe margine ca va veti descurca "mai mult ca perfect" in noua tara de resedinta! Sanatosi sa fiti, ca in rest, le faceti pe toate! Ca sa va fie mai usor spuneti-va ca sunteti intr-o vacanta de unde nu mai vreti sa plecati! ... de mancarea buna si fetele tale frumoase nu mai spun nimic!
Luna acusica te salut de dupa poarta! poate ne vedem in Londra daca ne intersectam bine cu programul, adica daca nu apuci sa pleci spre RO cand eu inca voi mai fi acolo... iti dau un PM cu datele cand vin, cand plec si daca vrei si aveti cum mi-ar place sa ne intalnim poate printr-un parc/loc de joaca cu voi 4 si noi 3? ce zici? aduci si aparatul tau ca stii ca vreau sa ne faci o poza .. avem noi o vorba din trecut!
Mai fetelor ... eu zic sa nu va mai grabiti spre Franta in viitorul apropiat ... ia uitati ce scria media-fax-ul azi/ieri alaltaieri ca nici nu mai stiu... (ora e de vina ) http://www.mediafax.ro/externe/osama-ben-laden-pozitiile-adoptate-de-nicolas-sarkozy-vor-costa-scump-franta-7908580/
Doamne fereste.. dar sincer mie imi cam tzatzaie fundu' si pentru calatoria asta la Londra.. nu tare demult au fost cateva alarme serioase si pentru urbea Reginei
kariris musai sa te intreb si eu ce mai faci, ca suna a film de groaza ce vi s-a intamplat voua... asteptam cu interes sa ne spui ca s-a produs minunea si ca cei 32000 euro s-au transformat peste noapte in eventual 320, hai 3200 dar 32.000???!!!! zau, e prea de tot!... ala se cheama impozit? or obraznicie???
gata, inchei aici...
va pup usurel asa prin somn sa nu va trezesc ca sigur numa' eu mai sunt treaza pe aici si turui ca o gaitza ratacita! noapte buna! (prin casa si prin suflet, ca afara e o vijelieeeeeeeeee... s-a intors iarna!!! )
karligutza
sunt mamica Adelutei
are mama o fetita... are si un blog!
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
karligutza spune:
ah, Danutza am uitat sa iti spun si tie o vorba dulce... ai niste ochi in pozele de la botez... uau uau! si 'coafiura' te-a prins excelent... tu ti-ai revenit foarte bine dupa nastere, nu se vede niciun kg in plus... arati minunat! ai grija si mai departe de tine, avand in vedere ce figuri ti-a facut tensiunea aia.... ce investigatii te apuci sa faci? ai o pista de idei? de la ce/de cand/de unde putea fi?
te pup! si complimente intregii familii; dariuca e o frumoasa, voi toti super fericiti! ASA DA!
karligutza
sunt mamica Adelutei
are mama o fetita... are si un blog!
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
violetan spune:
Danuto, hehehe, ai sa razi, dar am poze cu sor'mea din ambele tari africane, unde a fost super si casa si serviciu si oameni s-o ajute. Bine, din pacate traiul al bun era valabil mai mult pentru expati decat pentru localnici, dar asta e alta mancare de peste. Si pentru ca sora mea s-a purtat minunat cu negrii care o asjutau in casa s-au atasat toti unii de altii, iar cand a plecat a fost o jale la aeroport de ambele parti.
Singura chestie naspa acolo a fost ca s-a ingrasat cumplit din cauza climei si facea tot timpul infectii din cauza faptului ca se epila des. Asta tot de la clima: ii crestea parul de nu stiu cate ori mai repede decat in europa, logic, . Imi spunea ca dimineata se epila si seara trebuia s-o faca din nou.
Laur se juca alaltaieri la laptop, stand pe burta pe fotoliu. Ne uitam la happy hour si era invitat jean de la craiova, care a inceput sa lalaie o manea mai ritmata. Laur a inceput sa dea din fund si din picioare (manelist de mic) in ritmul muzicii (ma rog, un fel de-a spune "muzica") si a comentat:"Urat cantec!"
Il intreaba pe tati: Tati, auzi?
Tati: Da.
Laur: bine c-auzi!
Laur: Tati, am o ipoteza!
Tati: tu stii ce e aia ipoteza?
Laur: da, sigur ca stiu, inseamna ca am o idee!
Ni s-a intregit familia cu inca trei catelusi (a fatat Samba), iar laur ii imita: chitaie, se gudura pe langa mine, se plimba in patru labe prin casa.
Laur: Ia uite, mami cum merg in patru gheare!
Se plimba prin sat cu bona si cu Samba dupa ei. Ii opreste o vecina si ii spune lui Laur: Vaiiiii, Laur, ce mare te-ai facut! Dar Samba e mai mare ca tine!
Laur (inciudat): Ba nu e, io sunt mai inalt, Samba e mai lunga!
Cam asta....
Buna dimineata si poftiti la specialitati!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007