Strumfi de iul-aug 2007 (208)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

dicirstea merci pt raspuns. ai PM ca eu mail prestez mai rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata, fetele,

Timi, m-ai omorat de international si variat gatesti. Cand va mutati? Napa cu germana, pacat ca nu ati nimerit in zona francofona. Nu puteti locui in alt oras, nu prea departe de unde va lucra sotul dar sa se vorbeasca alta limba? Oricum, veti fi mai aproape de noi, poate ne vom vizita .

Carla, frumoase planuri aveti pt vacanta, baftaa sa gasiti cazare convenabila.

Noi inca nu ne-am facut planurile de vacanta pe anul acesta, copii au o sapt de vacanta in martie si initial ne gandeam sa mergem in Rom la munte, dar dupa ultimele patanii ezitam. Plus ca as vrea sa mergem de Paste in Rom, dar si vacanta aceea pica aiurea, in fine, mai vedem.

Kariris, mi s-a zbarlit parul cand am vazut treaba cu impozitul, mi se pare enorm sa va ia 10% pe an. Bafta sa rezolvi, uf, ce snapani, nu mai stiiu de unde sa ia bani, nu conteaza sa fie corect, important e sa faci ding la visteria statului.

Ieri am fost la salonul auto, am stat toata ziua printre masini, muulte si frumoase si scumpeee. Concluzia este ca mai asteptam pana incepem sa le schimbam pe ale noastre, cel putin un an.

Michi, pe la Brux cand mai vii, nu o mai viztezi pe sorela? Sper sa ne mai vedem pe acilea. In plus am o datorie la tine, rusinica mie, dar sa stii ca nu am uitat. Oricum daca nu ne vedem aici, data viitoare cand venim in Rom te caut, am zis .

Xerxe, multa sanatate si spor la treaba.

pupici la fete,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

sincer eu prefer si im place chiar mult germana. Imi dau seama ca franceza e o limba frumoasa, dar eu nu pot sa o sufar. Mi se pare sclifosita si fandosita. In scoala am refuzat sa o invat si nu am reusit sa iau mai mult de nota 6 la franceza.
Explicatia e cu siguranta ca la mine prima limba vorbita a fost germana si pe la 5 ani am inceput mai serios si cu romana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Anto pe 7 plecam.
Prefer sa-i dau o sansa germanei decat sa stam prea departe de serviciul sotului. Oricum sunt convinsa ca fetel o vor invata f bine iar noi ar fi de bun simtz sa putem macar duce o conversatie banala....dupa cativa ani de sedere in Elvetia
Cred ca vom vi la o distanta de cam 8 ore de voi, Parisul e cam la 6.

PS: sper ca nu-ti imaginezi ca ala era blogul meu de mancare

strumfarie.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare

am asa un pui de lehamite, n-am chef de nimic, cred ca de la vreme mi se trage. am visat numai tampenii azinoapte, nu-mi mai amintesc ce, dar stiu ca m-am trezit si m-am bucurat ca e doar un vis. cu toate astea am ramas cu gustul ala rau.

Kariris, 32.000 euro .noi facem casa pe firma, daca ma pun astia sa platesc atat (sau chiar si pe sfert, tot nu-mi convine) cred ca ne-o vindem imediat! ma duc sa caut legislatia specifica - sa vad ce idiotenii au mai scos ilustrii nostri.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Am avut o noapte nasoala de nesomn si aspirat nasucul lui Andre a racit rau mititelul. Tuseste de mai mai ca vomita. Diversificarea e inapoi la 0.

Kariris si eu ma plangeam de al meu impozit pe casa. E 1000€ si se plateste in 2 rate. E o casa de 200000€ deci ceva e gresit cu 32000€ pe an. Danemarca e tara impozitelor dar se pare ca Romania ne intrece. Si noi avem facuta firma cu sediul acasa dar nu influienteaza cu nimic impozitul.

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Stefania, cred ca nu conteaza atat unde e sediul firmei, ci daca locuinta e proprietatea firmei sau nu.
in super viteza am vazut legislatia si cica daca nu ai facut reevaluarea la timp (din 3 in 3 ani), impozitul creste la o cota intre 5 si 10 procente din valoarea de patrimoniu, procentul fiind stabilit de autoritatile locale. altfel, ar fi intre 0,25 si 1,5% din valoare / an.
astea sunt date pt contribuabili persoane juridice, oricum, mult.

sanatate multa lui Andre, sper sa va faceti bine repede si sa reusiti cu diversificarea. am pus AICI un filmulet cu damian la masa, o sa-l filmez si cand roade mere sau altceva, poate prinzi curaj .

Mergi la inceput

Vivela e un dulce. Si ce maricel e :) ce tacticos mananca.

Ce era in farfurie?

Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Vivela e un dulce. Si ce maricel e :) ce tacticos mananca.

Ce era in farfurie?

era budinca de broccoli, adica brocoli si morcov aburite, amestecate cu galbenus si branza de casa, apoi bagate la cuptor. a fost bun, am mancat si eu.

Mergi la inceput

Vivela arata bine. Eu inca nu il asez in scaun. Numai dupa 6 luni poate avem atunci mai mult succes.

Mergi la inceput