Fluturasi de martie-aprilie 2011 (125)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Shihana si Pisuc felicitari pentru rezultatele de la eco. Sa stea bebelusii cumintei pana la termen.

Lalely ai o burtica f frumoasa si sa stapaneasca bebe sanatos caruciorul.

Catank nu am vazut poze cu burtica ta, cred ca le-ai sters. Sa stapaneasca bebelina sanatoasa cercelusii.,

Dorinuta am uitat sa iti spun ca sunt superbe lenjeriile de pat. Sa le stapaneasca bebe sanatos.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 33+ Rares Andrei

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

mandreac - mersi :*

yasmi= mersi frumos, stai lin ca eu am hainute destule:)) vedem cand si cum nastem....eu am dnp pe 4 aprilie dar cred ca voi naste ceva mai devreme..ca nici dani nu a stat pana la termen

AMR: 10 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

woww da se naste la odiseea de ian-febr intr-o veselie....azi a venit pe lume un pui mic de 2500 gr la 35 sapt incheiate.....iar maine dimi alt pui la 36 sapt....mooaamaaaa ca iarasi ma ia frica....
si m-am uitat in listuta mai mult de jumatate sunt cezariene...
si eu vineri intru in 36

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bineinteles , ca de obicei dupa ce pap ca o nehalita si exagerez apoi imi este rau..... si incep si arsurile :((

offf printesica mea tuseste ......ntruna...

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Va multumesc pt aprecierile legate de burtica!!
Andreea, vineri acum mergem la analize...la 30 sapt si 1 zi...Cum sa ma supar eu pe tine cand imi esti atat de draga??? Asa este bebe si-a facut loc in burtica si vad ca este tot mai mareUn pup mare pt tine si Rares Andrei!!

Ally , Eduard 29 sapt bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

buna burtici, am avut o carutza de drumuri...
mi-am luat perna de dormit/alaptat, bleo cu bej, si daca e fata ce?..cu vata sau ceva de genul asta inauntru, e usoara de abia astept sa ma culc diseara... felicitari fetelor care si-au vazut bbi la eco, sa fie sanatosi si sa stea cuminti in burtica la mami pana la termen

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara burticutelor!

tare vorbarete sunteti doarme si omul un pic (2 ore ) si cand se trezeste , gaseste deja un capitol

Am citit tot, acum sa vad daca s-a trezit si neuronu meu obosit si a retinut ceva

Monas cu placere si imi pare bine sa iti vad bebeii si pe mami a lor asteptam mai multe pozici cu burtica de gemenasi

Miki, burtica parca e la fel ca in pozele de dinainte, sau mi se pare mie ca nu mi-am pus inca ochelarii pe nas oricum, e foarte frumoasa

Alina.n mi-ai facut pofta cu gogosile tale as face si eu dar eu si Nick am intrat la un pic de dieta si dexintoxicare dupa atatea sarmale si curcan dupa sarbatori si nu pot face sa pap numai eu , si el e hotarat sa tina dieta si mai merge si la sala dar cand s-o satura de dieta o sa le fac si eu

Lalely sper sa rezolvu usor si rapid cu concediul cat despre burtika , nu se vad deloc kilogramele alea de spui tu iar carutul e super si sa il foloseasca sanatos David!

Roxy, eu am spus saptamana trecuta ca mi s-a bombat burtica dar vad ca spui ca si mami s-a bombat ..ehh noi sa fim sanatosi

Dorinut@ , frumos burtic si mi se pare numa bun de pupacit

Antguess, am vazut si eu burticu` cea care ti-a spus ca e mic sa-si cumpere ochelari, e numa fain La multani baiatului tai si nastere usoara surorii tale

Ally, da ce burtic mumos mumos ai tu acolo ca tine ma simt si eu cand imi fac poze in oglinda, dar imi trece repede ca desi pot cere lui nick sa-mi faca poze, nu se pricepe deloc...sper cand o sa nasc sa scoata poze cat de cat ok , nu pe jumate . tre` sa ii mai dau cateva lectii de

Alina06, hai te pup , nu te mai supara aiurea pe doctori scortosi

xeo, ti-am trimis PM , cauta in Inbox

Yasmi, sanatate buburuzei si sper sa nu o ia mai tare raceala

mandreeac multumesc

shihana, felicitari pentru eco si nu mai fi suparata, data viitaore ii vezi si mocutza eu spun rabdare, dar numai eu stiu cat am fost de nerabdatoare pentru ieri

pisuc,felicitari si bebe a tau e mai inainte cu o sapt ? ma gandesc ca 1378 grame la 29 sapt si 2 zile , si a mea bubulina ieri la 30 sapt si 3 zile avea 1609 grame... hai ca o dau in paranoia , ma gandesc ca e prea slabuta , nu ca masa

Cam atata pentru acum...upss.. e tarziu si eu deja trebuia sa plec afara sa rezolv ceva ...am fugit, vorbim mai tarziu !!!

_
Mind the Bump!30+ Sophia Nicole

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

alied perna e din vata?
eu intreb pt ca a mea e din niste bilute mici....si a sora-mi la fel...nu stiam ca sunt si cu vata

AMR: 10 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a

Mergi la inceput

nu e cu bilutze asta e sigur..stai sa vad ce scrie pe ea si sa traduc si iti zic imediat

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

fibra de poliester silkonat, ceva de genul... si invelis de bumbac100%, si are si o fata colorata care poti sa o scoti si sa o speli...tot din bumbac

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput