Fluturasi de martie-aprilie 2011 (125)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce faceti burticilor?

Doamne, Doamne ce va merg manutele. Am citit ca ati pus si poze, insa nu am apucat sa le vad.

Madutza, Salo sama si de la noi.

Ally, Rares al meu este foarte jucaus, deja il simt cu totul altfel si imi e tare drag de el. Tot intrebai de analize, eu le fac vineri la 34 de saptamani si le-am mai facut atunci in primul trimestru, deci e f bine cand le faci tu. Cand ziceai ca mai mergi la dr, la 32 de sapt?.

Azaz imi pare tare rau pentru ce i se intampla baietelului tau. Sa treceti cu bine si sa gasesti un dr bun.Sa intri sa ne mai dai de veste.

Strumphy felicitari pentru rezultatele bune de la eco si pentru bebelina grasulina.

Roxy sper sa imi treaca durerile. Azi-noapte am reusit sa dorm ceva mai binisor , insa acum am doare cumplit mana dreapta fix la incheietura. Cred ca mi-am sucit-o, nu stiu ce am facut.

Catank mai am ceva pana merg la dr. Daca e totul bine pana atunci, abia peste 2 sapt si jumatate voi ajunge la dl dr, cand vom avea 36 de sapt. Felicitari pentru achizitii, ca am citit ca ai cumparat patut.

Dorinuta si tinem pumnii pentru cand mergi la dr.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 33+ Rares Andrei

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

astazi am mai primit o tura de hainute....3-6 luni.... nu mai am unde sa le pun!!!!
fetele cu dnp aprlie daca aveti nevoie de hainute o parte din ele vi le pot da. cealalte le tin pt o verisoara.... numai sa imi spuneti.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Astazi imi spunea mama mea ca eu am avut 4000 gr la nastere eu stiam ca mai putin avusesem....dar ea stie cel mai bine, nu??

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Buna dragele mele,
Sunteti tare dragute cu mine:). Azi nu cred ca mai sunt in stare sa-mi fac poze, insa maine sigur.
Dr meu de familie mi-a spus azi ca de la el iau concediul prenatal. M-am ofuscat putin ca am aflat ca raman descoperita cu o zi pe luna asta, pt ca dr gineco mi-a dat concediu pana pe 30 ian...si trebuia pana pe 31. Nu am inteles de ce nu mi-a dat pana la sf lunii, nu e un capat de tara, insa....
astept sa treaca un coleg sa-i dau concediul medical si apoi ma bag la baitza...sunt sfarsita dupa ziua de azi.
Va pup pe toate

27+

Mergi la inceput

monas nu lasa ziua descoperita. incepeti prenatalul atunci din 31. nu trebuie neaparat cu data de 1.

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
acum venim si noi de la eco si am vazut bebele, in 3D dupa vreo 2 luni, si e incredibil de frumos, suntem topiti dupa el!
Are 1378 g, deci e cu o saptamana inainte, e totul OK, dar mai ales e minunat de frumos!!! Are nasucul ca mami, gura ca tati, seamana cu amandoi si e mai frumos ca noi la un loc!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s29 cu un dragalas

Mergi la inceput

shihana, pisuc felicitari pt vesti super bune!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

bb-yasmi eu am dnp in aprilie dar foarte la inceput:))
ce culori sunt hainutele? eu mai am loc in dulap...deh!
:)))

AMR: 10 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Fetelor , am vazut pozici cu burtici, nu va nominalizez ca pe toate, insa pot sa va spun ca toate sunt foarte frumoase.

Antguess burtica ta, nu este mica deloc, nu stiu ce o fi vazut acea cucoana , dar chiar nu mi se pare mica, ba din contra maricica.

Monas arati foarte bine, nu stiu de ce te tot plangi.

Ally ai un burtoi grozav de frumos. Are loc bebe Edi, fara nicio problema. Uneori nu il simti ca se pierde pe acolo(glumesc, sa nu te superi)

Yasmi si Simo au crescut burticile si sunt f frumoase, iar de vergeturi veti scapa voi, nu se pune pb.

Viss burtica ta este minunata..

Dorinuta ti-a crescut si tie burtica si imi place foarte mult cum arata.

Anamira ai pus poza cu burtica ta cea mica si frumoasa, dar nu ne-ai scris si noua niciun mesaj????? Sper ca nu am sarit eu peste el. Esti bine sanatoasa?

Miki tu cred ca ai cea mai mica burtica, desi sarcina e foarte avansata, dar e f frumoasa. Imi pare rau ca nu prea te poti odihni, insa sunt sigura ca Vlad isi va reveni cat mai curand posibil.

Alina.n ai o burtica mare si tare frumoasa.

Salo sama ai o burtica tare frumoasa, as fi vrut sa fi vazut o poza doar cu ea, iar de par ce sa mai spun, e minunat. Sotul meu are parul ondulat si toata sarcina m-am rugat sa iasa si bebe cu parul la fel. Acum sa vedem la nastere.

Millie foarte frumoasa si burtica ta , a mai crescut.

Spiridusha f frumoasa burtica.

Bulina mica tu ce mai faci, nu ai mai intrat. Esti bine???????

Hai ca am zis ca nu va nominalizez si pana la urma v-am scris fiecareia cate un mesaj.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 33+ Rares Andrei

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

antguess sunt toatteee culorile.....numai ca daca nasti in martie (ceea ce e posibil) nu apuca bb meu sa iasa din ele, ca aare doar 0 luna atunci.... tinem legatura.

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput