Fluturasi de martie-aprilie 2011 (125)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

am vazut si eu pozici noi- monas, lalely, dorinutz, antagues..toate sunteti tare dragalase cu burtica la purtator. de-abea astept sa-mi clatesc ochii cu un nou cont- sau tot asta, dar..sa lasam 1 poza cu burtica, si restul sa fie ocupate de mandretele noastre de copilasi..fetite, baietei, blonzi, bruneti..delicios

30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Dorinut..ce burtica dragalasa....
Lavi...se pare ca Dorinut este mai documentata..eu ti-am zis unde am citit asta..Recunosc ca nu am vb cu medicul...

Cam peste 1-2 saptamani ma duc la el sa inceapa rafuiala pt prenatal...Am scos si legea...am si un bilet de la medicul ginecolog ca TREBUIE..dar sa vad daca intelege si el...

26+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

yasmiiiiiiida s-a incurcat tastatura
in cuvinte
ahahahaha
adica chiar merg cu mana in buzunar
cum ziceai tu

SSAB la euromaterna nasc
esti constanteanca?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
[/b][/red]AMR 10 SAPTAMANI[/red][/b]

nu sunt din constanta, dar am rude acolo.

eu inca nu m-am hotarat unde nasc, poti sa zici ca sunt nebuna.

Si am tot vazut pareri f bune despre ISIS, iar pretul deasemenea este f bun, 800 euro.

Ce ma atrage acolo este faptul ca e posibila nasterea in apa.
Am facut cezariana prima data, dint-ro greseala, mi s-a spus la eco ca am uter septat si s-a dovedit ca nu am, ma rog.... iar acum vreau sa nasc sau cel putin sa incerc sa nasc normal. Doctora mea de la Medlife nu este de acord, unde mai pun si 8000 lei nasterea.

Am mai gasit un medic, la Universitar, unde se pare ca se practica VBAC, am programare pe 31 ianuarie, insa parca as alege tot privat.
Dupa prima nastere la privat, mi-e teama sa nasc la stat.

Oricum mai am 2 luni pana nasc, sper sa ma hotarasc pana atunci

Asta daca nu ma ia prin surprindere fetita si sa vina mai devremer..

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 27+ , adica Ayanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Antguess burtica ta este tare dragalasa...Eu m-as bucura sa mi se zica ca am burtica mica...Ar insemna ca nu m-am ingrasat prea mult..La mine insa toti imi zic ca sunt umflata..Stiu ca nu pare in poze...dar ei ma compara cu situatia inainte de sarcina..cd eram slabuta..

26+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

42zile se calculeaza din ziua nasterii

postnatal poti sa iei cate zile mai ai dar minim 42zile, cand inchei postnatal depui dosarul de CIC data reprezentand ziua urmatoare dupa ce s-a incheiat postnatal

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

miki, treaba cu scapatul de pampers era programata pt luna asta, dar cu durerile aste ade spate nu as fi putut sa stau dupa el peste tot cu olita. Imi facusem stoc de pantalonasi si chilotei, dar acum tb sa aman operatiunea.
Cat despre faptul ca Vlad este f agitat, parerea mea este ca din cauza lipsei de somn este agresiv. Cred ca ar tb s afaci tot posibilul sa doarma mai mult, chiar daca iti plange, lasa-l singur si in cateva zile se va obsnui cu noua varianta. In felul asta nu mai rezisti nici tu. Tin pumnii sa revina totul la normal

monas, ce frumosi sunt bebelusii tai
dorinut@,miki, ally, antguess f frumoase burtici

viss, ce-mi place cum ai zis de viitoarele poze cu bebelusi ..delicios

lalely, eu tin minte ca nu am putu sa depun din timp dosarul pt indemnizatie. Abia dupa ca s-a terminat postnatalul mi l-au primit..

de 1 sapt ma rog de barbatu meu sa-mi aduca si mie niste gogosi calde..si degeaba. Deci, de unde pot lua si eu retea asta rapida de gogosi? multumesc

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

lalely-- Eu m-am ingrasat 11 kg dar nu cred ca le-am pus pe burta ci pe fund si aripioare:((((( mai bine le puneam pe burta:))

multumesc mult fetelor pt incurajari si ca imi spuneti ca nu e mica..aveam nevoie ca ma deprimam crunt daca auzeam si pe forum 'wow ce burta mica ai'

:) va pup

AMR: 10 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shihana spune:

Buna ziua fetelor..

recunosc ca sunt la zi cu cititul,dar exterm de lenesa cu scrisul..Mereu ma tin sa si scriu,dar dupa ce termin multele pagini de citit ma ia o moleseala..si aman..dar gata..scriu

Am fost si eu azi la morfo de trim 3 si am venit putin dezamagita k dr Iosup nu a putut sa-mi arate fata lui bebe k cica nu avea likid in fata si era placenta ca un paravan...eee...n-am prea inteles eu ce vroia sa zica, dar eram dezamagita...in rest..are 2125 g la 30w+6d,toate ok...nu mi-a zis nimic de lungime..oricum, asa k ptr viitor si ptr informarea celorlalte burtici,morfo la iosup mi s-a parut slabuta fata de Dr Herghelegiu..

Dar ma duc joi la dr meu si sper sa-mi arate si 4 D sa o si vad..eu, de cand cu riscul ala crescut de sdr. Edwuars, de la bitest,vreau mereu sa-i vad chipul..ochii..nasucul...asa sa-mi mai treaca paranoia..

In rest..intreba cineva de cercelusi..eu gasisem un site cand descoperisem k sunt insarcinata,de unde doream sa-mi comand in caz k era fetita..www.cerceifetite.ro...mie atunci mi s-au parut ok..

aaa..si pentru prima pagina...Voi naste la Medlife cu dl dr. Nayel Isreb

Cam atat...va pup..

mamica de printzesa [ zana] MAYA (28.07.2006) si + 31 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am terminat si eu de papat cina.....cu o pofta de "sfarsit de lume" eu nu ma joc ori mananc ori nu

deci nu mai inteleg ....din ziua nasterii sau de a doua zi?? dorinut a spus de a doua zi, alina din ziua nasterii....

a luat si buburuza mea ceva crocobauli de raceala de la gradi

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Cam peste 1-2 saptamani ma duc la el sa inceapa rafuiala pt prenatal...Am scos si legea...am si un bilet de la medicul ginecolog ca TREBUIE..dar sa vad daca intelege si el...

26+ David

lalely prenatalul poate fi dat si de dr ginecolog.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput