Bobocei sept-oct 2008 (323), Bun venit Theo!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Iriss bine ai revenit!! habar nu aveam ca vei avea bb2. Multe alte maici de bobocei au acum bebe2 sau sunt insarcinate Sa-ti dea DD nastere usoara, bebe sanatos si refacere rapida!!! Mai spune-ne cate ceva despre bimbiricul andu!!, poate si o poza....

claudiaH ma bucur mult ca ati avut o vacanta asa frumoasa, chiar daca voi adultii nu v-ati facut "plinul" de ski! Eu nu am inteles unde ai pus poze, in albumul de bobocei?

ange bafta multa cu job-ul!!!! iti tin umnii sa fie bine! Trebuie sa fie bine!!! Si de n-o fi de data asta, daca te-ai hotarat ca vrei sa lucrezi, sigur iti vei gasi repede ceva, dupa ce intra Crina la cresa!

luminita lui tati nu-i place la noul job, dar nici nu renunta la el. Isi cauta in schimb linistit altceva.....

In rest, liniste si pace! Amandoi copiii mei sunt raciti, mucii pana la genunchi si la inceput febra. Stat toata ziua in casa (oricum mi se pare groaznic de frig si fara a fi raciti).

Eu astept cu interes intalneala de mamici de 8 martie!!!!!

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

andutza e un baiat mare care vorbeste non stop si este un scump
o sa pun si cateva poze dar nu stiu parole nimik,,,sunt in urma rau ,,,sorry

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello,

Iriss din ce am citit cele Avent si Medela sunt bune, insa nu iti pot spune sigur...eu nu le-am folosit

nici eu nu stiu parola

Nocom cum mai sunteti?

noi avem ceva muci luati de la tati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna dimineata,

Imi cer scuze ca dau buzna, sunt o mamica de la buburuze de ianuarie februarie 2011 si vreau sa va intreb daca nu aveti nevoie de niste lapte praf Humana contra diareei. Am primit doua cutii care expira acum la sfarsitul lui februarie si alte doua care expira la sfarsitul lui aprilie, nu le folosesc si nu as vrea sa expire la mine in dulap, este pacat.

Detalii aici: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=15838&n=Lapte-praf-HUMANA-contra-diareei---2-cutii

Va rog daca sunteti interesate sa imi dati PM, nu prea mai am timp sa intru pe forum. Multumesc si o saptamana minunata!

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

buna dimineata!

?

sa aveti o saptamana minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Iriss AVENT ISIS manuala, am inteles ca e cea mai buna, asta din ce spun fetele care au folosit-o...

vino si tu pe facebook acolo fetele sunt mult mai active si poti primi raspunsul mult mai repede..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monyca.C

Iriss AVENT ISIS manuala, am inteles ca e cea mai buna, asta din ce spun fetele care au folosit-o...

vino si tu pe facebook acolo fetele sunt mult mai active si poti primi raspunsul mult mai repede..

Mamica fericita de EVA PARASKEVA (22.09.2008) si mic, mic NICOLAS TIMOTEI (20.04.2010)

"Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu"

''Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...''

merci mult moniq
nu vreau FB,,,poate ma convingeti pana ;la urma

andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

buna dimineata.
noi avem parte de prima boala a copilariei. o fi roseola, o fi rubeola sau varicela. azi vine dr si ne spune clar ce si cum. dupa febra de 2 zile la Edi, au aparut si bubitele, multe, rozalii, pe spate si burtica initial, apoi pe gat si fata. nu i-am mai dus la cresa, eu azi sunt la birou, insa de maine o sa fiu acasa. va tin la curent.

iriss, hai pe FB, lasa gluma:)))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

buna dimineata.
noi avem parte de prima boala a copilariei. o fi roseola, o fi rubeola sau varicela. azi vine dr si ne spune clar ce si cum. dupa febra de 2 zile la Edi, au aparut si bubitele, multe, rozalii, pe spate si burtica initial, apoi pe gat si fata. nu i-am mai dus la cresa, eu azi sunt la birou, insa de maine o sa fiu acasa. va tin la curent.

iriss, hai pe FB, lasa gluma:)))

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

www.sos-satelecopiilor.ro/" target="_blank">O mama imaginara nu e o mama!

sanatate multa la micutzi huni pretiosi,,,sa fie ceva usor

andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lumi sanatate hunilor dragi

Iriss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello, hello,

nu am mai intrat de mult, si-mi cer scuze, e drept ca m-a prins fesbukul sau muc-muc cum ii spune elsa, ca ea asa a inteles. Eu eram super hotarita ca nu intru pe fb, si uite ca mi-am schimbat parerea, ma intereseaza numai clubul mamici de bobocei, care e secret, intr-adevar, altfel nu ma interseaza celelalte functionalitati. nu fac reclama, fiecare face ce vrea, eu am intrat pt ca m-a prins mimi pe picior gresit, dar gasesc util clubul.

acum, despre noi, eu am fost la prima eco azi, a fost super, super emotionant sa vad pe bebe cum se misca, sa-i vad minutele, piciorusele! plus ca ecografia a fost ffff minutioasa si f bine explicata de catre doctorita ecografista, asa ca a fost o placere.
Elsa e bine, creste, tatal ei se ocupa din ce in ce mai mult de ea, pt ca eu plec fff devreme si ajung ffff tirziu, plus ca am avut citeva zile de oboseala maxima, noroc cu Lidia care m-a pus pe picioare cu bilute homeopate.
i-am spus si sefei mele de bebe, a reactionat super bine, chiar m-a flicitat, imi venea sa ma ciupesc sa fiu sigura ca nu visez, eu fiind inca in perioada de proba.

cam atit despre noi, incerc sa intru mai des aici.

pup!

Mergi la inceput