Bobocei sept-oct 2008 (323), Bun venit Theo!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madius13 spune:

Buna,
sunt o mamica de octombrie 2008, pana acum am activat pe alt site de profil, dar...pe acolo activitate nu prea mai este deloc asa ca, daca vreti sa ma primiti si pe mine in grupul vostru as fi foarte fericita.
Eventual imi puteti trimite si o invitatie pe FB pe madyy2002us@yahoo.com.
Multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss_04

nocom,babitza
fetelor ce pompa de muls imi recomandati?am avut una de la chicco
super proasta

pupici

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Pompa electrica de la Avent. Are in pachet si pompa manuala. Pune bebe cat de des la san si nu mai ai nevoie de ea. :)
Felicitari pentru bebe , sa fie sanatos si sa aibe noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Oau, Irris,si tu bebe2! Nastere usoara, sa-ti fie sanatos si sa pape muuult! SI eu am folosit pompa de la avent dar daca bebe suge la cerere de la inceput nu ar trebui sa ai nevoie de ea vreun pic! Eu o folosesc acum, la munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Scuzati absenta indelungata! Sunt in spital cu Lucia de ceva vreme incercand sa-i dam de cap prolapsului. Sunt insa muuulte analize plus ca a fost greu sa se puna un diagnostic deoarece prolapsul se produce doar in timpul excretiei la final retragandu-se de la sine. Asa ca a durat doua zile pana cand doctorita sa reuseasca sa vada fenomenul si asta pentru ca Lucia nu mai vrea sa faca si in consecinta da multe alarme false. Ne-au lasat peste week-end acasa dar maine seara ne reintoarcem in spital. Luni se va hotari ce o sa facem. Lucia suporta greu spitalizarea, a devenit foarte agresiva si nesigura. Timpul liber dintre analize si controale il petrecem exclusiv in camera de joaca, in salon nu sta decat daca se utia la desene. Dimineata vine la camera de joaca o educatoare si face tot felul de chestii cu copiii iar Lucia e ca o tornada, se cearta cu ceilalti copii pe materiale, pe jucarii, nu mai e deloc copilul ala coperant pe care il stiam eu. Probabil asa isi manifesta nemultumirea fata de faptul ca i-am schimbat complet ritmul obisnuit. Cadrele medicale sunt super prietenoase cu copiii, se poarta cu ei ca si cum ar fi niste zei "nu vrei sa masuram acum tensiunea? bine, vin mai tarziu", orice act medical nou se face mai intai pe iepurasul de plus si abia dupa ce copilul incuvinteaza se ating de el insa... nu-i ritmul vietii ei si inca se mai revolta. in fine, asta e... trebuie sa rezolvam problema.

Pozele sunt la mine pe photobucket dar am sters linkul pentru ca nu vreau sa se uite chiar toti ochii (ma refer la cei necunoscuti). Cand o sa am putin timp o sa-l repun.

Va pup pe taote si promit sa revin cu vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
va dau eu in dimineata asta, ca asa as mai fi dormit....

Claudia, sper sa rezolvati cat mai repede si sa reintrati in ritmul vostru firesc.
e bine sa-i vorbesti mult despre ce se intampla acolo si sa-i spui ca o intelegi, ii intelegi supararea, stii ca e suparata.
la noi azi e a 3-a zi de gradinita...sa vedem cum va merge treaba. pana acum nu a vrut sa stea fara unul din noi in clasa
i-am spus sa-l dea pe tatanu afara din clasa cand ajunge la gradinita...el a zis ca da, i s-a parut chiar distractiv...sa vedem ce va face de fapt

o zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

claudia, te pup, sa treceti cu bine peste perioada asta!
si sanatate multa!

Mergi la inceput

noi suntem iarasi bine, n-am avut nicio boala a copilariei, doar o eruptie cutanata in urma unui virusel. Robi nu a fost afectat deloc, iar Edi e complet recuperat de vineri deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Lumi, sanatate multa!! ciudati virusi mai circula...
cum au fost bubitele?

noi am trecut binisor peste a treia zi de gradi. adica a urlat. doamna nu l-a mai lasat pe tac'su sa stea in clasa, asa ca s-a calmat copilul pana la urma, ca i-a zis doamna ca tata are telefonul descarcat si nu poate sa-l sune

la final s-a pupat cu doamna...sa vedem azi cum o mai fi

va las, ca poate mai intrati pe aici din cand in cand

Mergi la inceput

clau, merci de cafea!
bubutele au fost cam ca la roseola, rubeola, ma rog, imi pareau o iritatie de la caldura/transpiratie, doar ca erau mai multe. doar pe trunchi, gat si fata. pe membre n-au aparut. in 24 de ore au disparut complet. ganglionii nu erau inflamati deloc, ceea ce a exclus din start cam orice boala a copilariei...

bafta multa cu gradi!! asa e la inceput, dar dupa ce povestesti, sunteti pe drumul cel bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

neatza fetele!

piolica
: felicitari pt sarcina si eco frumoasa,,,e un sentiment asa frumos ca deja incepe sa-mi para rau ca nu o sa mai vad asta la mine niciodata
300:ce faci cu pompa la munca?
Mimihoo:multumesc mult
luminita2008:ma bucur ca sunteti bine si va urez succes la gradi,,,in toamna o sa mearga si Anduca

fetelor eu sunt pe ultima suta de metri,,,vineri am fost la eco si bebica este mai mare cu 2 sapt ,,,avea deja 3,400kg,,,saptamana asta tr sa stau f cuminte iar luni pe 21febr ma duc sa stabilesc ziua pt cezariana,,,mie tare frica

pup toate fetele si toti bebici

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)
36+micutul alexandru

Mergi la inceput