Bobocei sept-oct 2008 (323), Bun venit Theo!!!
Raspunsuri - Pagina 7
luminita2008 spune:
ange, iti scriu si aici, bafta multa, multa si sa iasa totul asa cum iti doresti!
nocom, sotul tau cum mai e la noul job?
Daria se simte mai bine!
ma bucur ca nu moare DC-ul!
sa aveti o zi faina, va
pe toate!
iriss_04 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 iriss, sa fie intr-un ceas bun! nastere usoara si un bb2 sanatos si fericit! pe aici se discuta mai putin ca suntem toate pe FaceBook, avem acolo DC-ul nostru, numai al nostru. nu vii si tu?? ![]() Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" www.sos-satelecopiilor.ro/" target="_blank">O mama imaginara nu e o mama! |
multumesc mult

eu am aceasi parere despre FB ca si ClaudiaH,,,asa ca nu intru deloc,,,dar sunt trista ca nu intrati deloc pe aici,,,acum cand am si eu mai mult timp
angelynna82

''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
Nocom spune:
Iriss bine ai revenit!! habar nu aveam ca vei avea bb2. Multe alte maici de bobocei au acum bebe2 sau sunt insarcinate
Sa-ti dea DD nastere usoara, bebe sanatos si refacere rapida!!! Mai spune-ne cate ceva despre bimbiricul andu!!
, poate si o poza....![]()
claudiaH ma bucur mult ca ati avut o vacanta asa frumoasa, chiar daca voi adultii nu v-ati facut "plinul" de ski! Eu nu am inteles unde ai pus poze, in albumul de bobocei? 
ange bafta multa cu job-ul!!!! iti tin umnii sa fie bine! Trebuie sa fie bine!!! Si de n-o fi de data asta, daca te-ai hotarat ca vrei sa lucrezi, sigur iti vei gasi repede ceva, dupa ce intra Crina la cresa! 
luminita lui tati nu-i place la noul job, dar nici nu renunta la el. Isi cauta in schimb linistit altceva.....
In rest, liniste si pace! Amandoi copiii mei sunt raciti, mucii pana la genunchi si la inceput febra. Stat toata ziua in casa (oricum mi se pare groaznic de frig si fara a fi raciti).
Eu astept cu interes intalneala de mamici de 8 martie!!!!! 

sanziana27 spune:
salutare
sunt in vacanta si fara copii (unul la socrii, celalalt la mama) cred ca sunt primele zile de cand ii avem cand sunt singura atatea zile fara niciunul. Ce sa zic?Cu atata libertate nici nu stiu ce sa fac, decat sa lancezesc la calculator si tv ![]()
Copii sunt bine, David a tras in iarna asta cu vreo 2 raceli prelungite, ambele terminadu-se cu o tuse alergica;in schimb Dragos nu a racit deloc, cu toate ca merge la gradi.
tuturor
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi nazdravani
luminita2008 spune:
iriss, sunt cateva fete care mai intra zilnic si aici.
sanziana
, ce fain de tine, cu timp liber.
nocom, sanatate puiutilor!
eu nu vin la intalneala, nu pot nici sa trec strada fara huni[:d].
babytza spune:
Hello girls 
La multi ani Lavinia !!!!!
La multi ani Codruta !!!!
Claudia bune venit din vacanta !!! Unde sunt pozele ? 
irris sarcina usoara si bebel la termen !!!!!!!! 
angelynna82 spune:
Buna seara,
Lavinia si Codrutza
, sanatate, fericire si numai bine. O zi minunata alaturi de cei dragi!!!
Nocom sanatate puilor tai
Va multumesc pt gandurile bune, sper si eu sa iasa ceva bine...
wow, vad mamici vechi p-aci, ma bucur mult 
incerc sa imi fac un program dupa cum as avea daca ar fi un job...deja se simte oboseala, eu acum am o supa pe foc
...am luat-o razna
azi am facut analizele, pitica si-a adus aminte de loc...a plans ceva, sper sa fie bine...
Muuh spune:
Claudia ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa. ma pun sa ma uit pe unde e Winterbergg ca eu stiu unde e Hanovra si Munchen/Nurenberg unde stau prietenii mei. Pe Facebook este muuuuult mai intim decat aici intrucat acolo avem un grup secret unde vedem doar noi ce scriem.
luminita2008 spune:
muhh, asta incercam si eu sa-i explic Claudiei pe PM, mai ales ca deja are cont... da' se pare ca nu vrea sa incerce. o inteleg, intr-un fel, si eu am fost greu de induplecat
.
iriss_04 spune:
nocom,babitza

fetelor ce pompa de muls imi recomandati?am avut una de la chicco
super proasta
pupici
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)