Bobocei sept-oct 2008 (323), Bun venit Theo!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

ClaudiaH , vazut pozele, sunt superbe la fel si protagonistii

Albertje sanatate multa

primele impresii: dimineata a mancat singura gris cu lapte, la pranz putina ciorba, in rest joaca, desenat..se joaca mult cu o fetita Maria, mai mare decat ea cu 3 luni... in somn a plans putin si cand s-a trezit...cand am ajuns ea se juca in sala de sport la topogan, a venit inspre mine, a zis mami si apoi fuga din nou la topogan...am luat-o cu "greu" zicandu-i ca merge la "maie"

mami de printesa Crina(12.10.2008)
"pinsesa lui mama"www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_ur" target="_blank">Crinul mamei

MULTUMIM DE URARI !

Mergeti la gradinitza din descriere sau nu ma pricep eu sa apreciez?Merg pe ghici pe aici ,pana descoper mai multe ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui albertje

Citat:

Albertje sanatate multa

primele impresii: dimineata a mancat singura gris cu lapte, la pranz putina ciorba, in rest joaca, desenat..se joaca mult cu o fetita Maria, mai mare decat ea cu 3 luni... in somn a plans putin si cand s-a trezit...cand am ajuns ea se juca in sala de sport la topogan, a venit inspre mine, a zis mami si apoi fuga din nou la topogan...am luat-o cu "greu" zicandu-i ca merge la "maie"

MULTUMIM DE URARI !

Mergeti la gradinitza din descriere sau nu ma pricep eu sa apreciez?Merg pe ghici pe aici ,pana descoper mai multe ....

Da, azi fost prima zi de gradinita! Eu maine incep munca dupa vreo 3ani si ceva de stat acasa...ne acomodam amandoua din mers

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui albertje

Citat:

Albertje sanatate multa

"pinsesa lui mama"www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_ur" target="_blank">Crinul mamei

MULTUMIM DE URARI !

Da, azi fost prima zi de gradinita! Eu maine incep munca dupa vreo 3ani si ceva de stat acasa...ne acomodam amandoua din mers

wow ! mult succes ! imi imaginez ce emotii si pt tine sa reintrii in campul muncii !e ok sa poti sta acasa o periaoda asa lunga cu copiii ,dar e bine si sa socializezi , sa revii la vechile obiceiuri si activitati de dinaintea sarcinii .
sper ca ai si vreun compute la indemana la servici ...sa ne scrii si noua ...
o noapte linistita tuturor .sper sa vin si eu la o cafea ,maine dimineata .

Mergi la inceput

pt mamicile matinale : va astept la o cafea ! sa aveti o zi cat mai placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna dimineata....nu stiu cate isi mai aduc aminte de mine..dar revin din nou pe forum.

E vb de a 3-a fetita a mea IRIS....care e f inteligenta si extrem de nazdravana...nu mai poarte pampers si vrea s a faca totul singura :-))

INTRE timp noi am plecat din atra cu catel si purcel..si daca ma uit inapoi nu imi pare rau de loc.

O sa incerc sa va redescoper,descoper pe fiecare.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Albertje, la 39,8 convulsii? Mititica de ea. Inseamna ca noi am avut noroc; ai mei au facut febra pana la 40,2 si n-au avut nimic insa cred ca depinde de copil. Si Stefan a slabit teribil cand a avut enterocolita, a recuperat el ulterior dar nu complet. Eu lucrez, da. Sunt asistenta medicala si in consecinta uneori sunt acasa miercuri si joi da' lucrez sambata si duminica, sau ma rog...de asta eu apar pe aici neritmic. Lucia merge la Tagesmutter. De fapt sunt doua Tagesmutter care au fondat un Pflegenest deci e un fel de cresa cu 9 copii si doua Doamne. A inceput de cand avea un an. In vara trecem la gradinita. Stefan merge anul asta la scoala deci va fi un an plin de schimbari pentru amandoi motiv pentru care eu sunt acum in negocieri, as vrea sa-mi reduc norma de lucru la jumatate sau macar la 2/3. Sa vedem ce iese.
Angelynna, tin pumnii strans sa fie totul bine la munca! O sa fie mai greu probabil la inceput insa o sa-ti intri repede in ritm. Asteptam vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Lumi dar ce treburi faci tu noaptea de nu dormi???

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

stau cu hunii, ce Doamne iarta-ma sa fac??!

inca nu dorm noaptea intreaga, iar in noaptea cu pricina programul a fost asa: culcat&adormit pe la 22.00 Edi, eu abia pe la 00.00 am reusit sa atipesc, trezit la 03.00 Edi, jucat pana la 05.10, cand eu am dezertat si m-am mutat in dormitor cu Robi, l-am lasat pe Edi cu tati. abia pe la 05.30 a adormit, si eu la fel, ca-mi sarise tot somnul de nervi. apoi la 06.20 a sunat ceasul, ora la care ma trezesc zilnic in timpul saptamanii. fa tu calculul orelor dormite, ca mie mi-e groaza...

cum spuneam, hunii tot nu dorm noaptea, minimum 2 treziri au. i-am separat ca sa ajungem la numarul asta record, altfel erau 4-6 treziri, ca se trezeau unii pe altii. Robi doarme cu tati, eu cu Edi.

cam asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Iriss, iti urez felicitari si aici, sa fiti cu totii sanatosi si fericiti, tie recuperare rapida! va pup cu drag!

Ange, la fel, inca o data bafta multa azi si de azi, si la job si la gradi, te asteptam cu vesti.

anis, wow, lume noua. felicitari pentru decizia luata, este cu siguranta una buna! unde sunteti acum?

Albertje, bun venit si de la mine!

va pup pe toate, scriu pe fuga de la job, sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

buna fetelor ,

active de dimineata ! wow! luminita2008 ,mersi de welcom !sper sa tin si eu ritmul cu voi .

claudiaH si noi ne-am mirat de convulsia avuta .fetita noastra nu a luat mai mult de 1 cutie de paracetamol de cand e ea .ce am folosit a fost in perioada cand ieseau dintisorii ,in rest noi de febra nu am stiut .in spital a facut si ea pana la 40,2 .
azi am masurat pe la 11 si iar facuse 38,5 .nu i-am mai dat nimic si a scazut de la sine . acum s-a pus la somnic .are nasucul infundat si a sfatul unei prietene am taiat o ceapa si am pus-o langa patut .nu prea sant eu asa incantata de sfaturi babesti sa le zic asa ,dar daca vad ca dau roade poate o sa le accord mai multa importanta .
noi frecventam gradinitza deja din decembrie ,dupa o lunga asteptare sa primim un loc .lucrez de acasa ,dar mi-a fost extrem de greu sa lucrez cu ea impreuna ,dar nici la doica nu am fost incantata sa o duc .mergeam la o grupa de joaca si am cunoscut niste doici ce veneau si ele pe acolo si nu mi-au lasat o impresie chiar buna .evident ca nu e toata lumea la fel...mi-a dat de gandit si am ales sa fiu 2 in 1 ,cu toate eforturile si responsabilitatile ce le implica .

luminita 2008 , sant la ordinea zilei (noptii) trezirile hunilor sau e ceva trecator ,vreo dereglare de program?
Nici a mea copila nu doarme neintrerupt noptile .de cand e ea asa a fost ...greu de programat .are treziri dese ,dar de scurta durata .ori vrea sa bea ,ori vrea suzeta ...din pacate nu am scapat inca de ea .
voi mai folositi pampers?

O ZI FRUMOASA IN CONTINUARE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello,

Anis, ce ma bucur sa te revad. Unde v-ati mutat?

Lumi ia niste , wow ce program ai ...

Albertje, sunt urate convulsiile

azi am ajuns mai devreme acasa, nici nu am facut nimic la munca...seful a plecat in treburi si eu am ramas cu restul..sefa a zis sa plec mai devreme ca si asa stateam

Crina de dimineata era toata un zambet, cum ii ziceam de gradi ea spunea popii si boang ( copii si topogan)...azi noapte in schimb m-a speriat putin...am avut impresia ca avea temp si dimineata nu mai avea nimic...

Mergi la inceput