Bobocei sept-oct 2008 (323), Bun venit Theo!!!
Raspunsuri - Pagina 13
angelynna82 spune:
dau copy paste aici...
avem vesti, zic eu bune...de azi Crina e la gradi, de maine eu la munca...am inima in gat si stomacul ...nu stiu pe unde :))), stau de paza langa telefon...desi de azi dimineata pana acum nu a sunat...chiar am facut o curatenie buna, mancarea e in cuptor...vase curate, acum manichiura....sper sa fie bine:D
sa va ganditi la noi va rog
Nocom spune:
Hey, ange, chiar ca ai vesti bune!!!! SUUUPER!!!!! gata, ati intrat intr-o alta perioada frumoasa a vietii voastre! Bravo. Sa fie cu noroc si la tine si la Crinuta! Ma bucur enorm pentru tine!
Diseara te asteptam cu vesti despre cum a fost prima zi de gradi si maine despre prima zi de job nou
hi hi hi, abia astept! 

mamica ingrijorata si harnica foc!
angelynna82 spune:
NOcom, te
si eu cu mare drag. Sa fie intr-un ceas bun...macar atat dupa ultima perioada![]()
da' sa stii ca o sa dau la soricei ![]()
Nocom spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 da' sa stii ca o sa dau la soricei |
NORMAL!!!!
Iti spun SIGUR ca altfel NU SE POATE!!!
ClaudiaH spune:
Angelynna, yeeee! la primul salariu dai de baut! Sa fie intr-un ceas bun!
Iriss, sa-ti traiasca minunea! Sa cresteti mari si sanatosi!
Nocom, Daria merge pe bicicleta fara roti ajutatoare? Sau e inca la 4 roti? La bicicleta fara pedale e deosebit faptul ca avand un control mai bun (poate sa puna picioarele oricand pe pamant) invata fara prea mari probleme sa-si mentina echilibrul pe doua roti. Cand reuseste sa-si tina echilibrul bine, trecem pe bicicleta cu pedale, la inceput o zi doua cu roti ajutatoare ca sa invete sa pedaleze si apoi fara roti ajutatoare. Trecerea de la fara pedale la cu pedale se face in cca o ora. Cam asa procedeaza majoritatea parintilor pe aici si asa am facut si noi la Stefan asa ca acum mergem pe reteta invatata.
La noi nimic deosebit...
albertje spune:
Buna fetelor ,
multumesc de primire ! tare dragutze santeti ! o sa imi ia ceva timp pana va invat ,cine e cine si ai cui sant copiii...![]()
deja m-am uitat pe niste poze
,o vacanta la munte .foarte faine !
eu locuiesc in germania ,de cca 4,5 ani .Sant mami a 2 copii minunati,un baiat de 12 si o fetita DE 2 ,4 (24.09.2008) ...precum Daria !
De 2 saptamani ne luptam cu raceala ,enterocolita si o urata bronhopneumonie . am stat in spiatal 6 zile si evident ca am mai pescuit si de pe acolo alti virusi si asteptam cumintele acasa sa ne facem bine .
cred ca e si sezonul gripelor de altfel ...voi santeti sanatosi ?
am crezut ca nu e chiar activ topicul ,dar vad ca s-a scris o gramada totusi .probabil intrati si voi in functie de timp ,servicii si starea copiilor ,nu?
Va uram o zi insorita ,cel putin asa cum e la noi !
angelynna82 spune:
ClaudiaH
, vazut pozele, sunt superbe la fel si protagonistii
Albertje sanatate multa 
primele impresii: dimineata a mancat singura gris cu lapte, la pranz putina ciorba, in rest joaca, desenat..se joaca mult cu o fetita Maria, mai mare decat ea cu 3 luni... in somn a plans putin si cand s-a trezit...cand am ajuns ea se juca in sala de sport la topogan, a venit inspre mine, a zis mami si apoi fuga din nou la topogan...am luat-o cu "greu" zicandu-i ca merge la "maie"
ClaudiaH spune:
Angelynna, super! Tineti-o tot asa!
Albertje, si eu tot de 4,5 ani pe-aci
. Enterocolita? Naspa. Lucia inca n-a avut asa ceva. Stefan a patit-o o data urat de tot insa n-am ajuns la spital. Activitate nu prea e pe aici caci fetele stau mai mult pe facebook. Pe-aici au ramas mai mult reticentele ca mine. Asa ca n-o sa ai multe de invatat, suntem putine.
Pe curand!
albertje spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ClaudiaH Angelynna, super! Tineti-o tot asa! Albertje, si eu tot de 4,5 ani pe-aci Pe curand! mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008 |
aha ,incantata sa te cunosc (VIRTUAL)!de fapt noi am ajuns la spital din cauza unei convulsii,de la febra 39,8 !!! am sunat la 112 ,caci nu am mai patit asa ceva pana acum .ne-am speriat de moarte, nu alta . ne-am dus cu amblulantza la spital si au zis sa ramanem acolo peste noapte .intre timp au facut o radiografie la plamani caci tusea cam tare ,iar dupa 2 zile a inceput cu voma si diaree ,asa ca ne-au tinut cam 6 zile la ei .inca nu santem bine ,tot mai face febra ,am fost la pediatra de 2 x deja intr-o saptamana si martea ce vine mergem iar la control ,la sange .sper sa isi revina si ea in curand . a slabit mult ,a fost apatica ,am suferit enorm amandoua
.lucia merge la gradinitza deja ? Tu lucrezi ?