Puiuti de Randunici 2008! (475)-INGERASULUI ILINCA

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Inca una si ma duc .
Eu cred ca toti suntem egoisti cand e vorba de dragostea oamenilor apropiati si ca si copiii au dreptul sa fie egoisti, la fel ca si noi. Daca ne-am imagina ca suntem in societatea musulmana, in care sotii nostri ar avea dreptul sa aiba cel putin inca o sotie, am reactiona la fel de urat cum o fac copiii nostri, poate chiar mai urat. Iar daca sotul mi-ar spune ca sunt o egoista ca nu stiu sa impart totul cu noua lui sotie si ca ar trebui sa-mi dau seama ca nu-l pot avea doar pentru mine...mama-mama! Nici nu vreau sa-mi imaginez ce-ar fi la gura mea si in mintea mea. Cred ca sentimentele mele fata de a doua sotie n-ar fi din cele mai curate, cred ca as incerca sa-i fac rau cu orice ocazie ivita, iar daca as fi pedepsita pentru faptele mele, cred ca as face-o pe ascuns. Abia daca as fi asigurata ca sunt iubita neconditionat, indiferent de ce as face sau zice, poate in timp as reusi sa ma impac cu noua situatie. Asa ca eu pledez pentru dreptul copilului si a oricaruia dintre noi sa fie egoisti in ce priveste dragostea celor apropiati. Problema e cum sa-i asiguram pe copiii nostri ca-i iubim, in orice imprejurare.

Edit: multe din cele pe care le-am scris aici le-am citit intr-o carte "Siblings without rivalry". O recomand cu caldura. Mie mi-a folosit mult cand am incercat sa ma pun in locul copilului.

Ariel cred ca trece si perioada asta la Teo. Cam asa e si Daria acum. Astept si eu sa treaca, pentru ca e putin cam dificil, tinand cont ca abia nu demult a iesit Vladut din ea.

Si eu vreau sa-i dau la Waldorf, imi place cam tot ce tine de filosofia lor in privinta educatiei, prioadelor de dezsvoltare a copilului si in general ma simt apropiata si de conceptele teosofice.
Ariel intreb si eu, ca si Luny, pe tine ce te-a determinat sa nu continuati cu Waldorf-ul si in scoala?

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

ieri i-am cumparat copilului un tricou cu chuggington (in sfarsit putin variatie de la tricourile, chilotii, rucsacii, sticlele de apa cu Thomas).
Aseara mi-a cerut sa doarma in el...l-am lasat...azi a cerut sa-l poarte la gradinita...l-am lasat...acum a vrut sa intre cu el in baie...l-am lasat...credeti ca o vrea sa se culce iar cu el???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

ieri i-am cumparat copilului un tricou cu chuggington (in sfarsit putin variatie de la tricourile, chilotii, rucsacii, sticlele de apa cu Thomas).
Aseara mi-a cerut sa doarma in el...l-am lasat...azi a cerut sa-l poarte la gradinita...l-am lasat...acum a vrut sa intre cu el in baie...l-am lasat...credeti ca o vrea sa se culce iar cu el???

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

Daaaaaa!!!! Asa patim si noi la o hainita noua cu Hello Kitty!! E topita dupa Kitty asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Gecko astept deznodamantul

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Si mai nou e inebunita dupa dvd-ul cu Pinochio, cere sa-l vada de 3 ori pe zi! Dimineata o las la Pinochio si seara cand vin acasa nici nu ma schimb bine si ma trage de maneca! Stie tot, se amuza de nu mai poate la partile distractive, ii sclipesc ochisorii de fiecare data cand il vede! Pana saptamana trecuta fusese in top Alba ca Zapada si mai inainte Barbie. Cam 2-3 saptamani cere acelasi lucru si apoi schimba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Citat:
citat din mesajul lui bitza037

Clau

cum e ziua a doua de gradi?

eu citesc, insa nu apuc sa scriu, dar ca sa fiu in ton cu subietul zilei, si eu sunt de parere ca anii astia de copilarit fara griji nu se mai intorc, asa ca nu il dau la scoala la 6 ani jumate, cred.. vad atunci cum va fi Muf, in primul rand!
eu as vrea sa merg pe sistemul Waldorf, am tot vorbit cu ursulica si-s de acord cu ea.. mi se pare potrivit pentru Matei.. nu stiu ce va iesi, vom vedea..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

ea a plans rau dimineata,iar eu am plans rau dupa ce am lasat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Cristina..unde putem gasi cartea?..Suna foarte foarte interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Sa va zic cu ce ne "distram" noi...

V-am spus eu ca s-a pricopsit Bestia cu o infectie urinara inainte de concediu. I-am facut atunci tratament cu Augmentin 5 zile (i-am fi facut 7 dar doar atat ne-a tinut sticluta si, fiind in concediu, nu am avut cum sa realimentam). Urocultura dinainte de tratament a dat Proteus sensibil la augmentin. Urocultura de dupa tratament a dat iar Proteus tot sensibil la augmentin. A vorbit taica'su cu pediatru si au hotarat sa-i dea Cefalexin 10 zile si om mai vedea. Pediatrul vrea profilaxie cu antibiotic pana ii facem urografie (adica pana in 1 martie). Maine terminam cele 10 zile de cefalexin, vom mai face urocultura is ne-om hotara. Bine baremi ca Cefalexin-ul are gust de capsuni si ca il ia constiincios.

bine-nteles ca a vrut chuggington, acum umbla gol p'aci in semn de protest. Maine trebuie sa merg sa-i mai cumpar tricouri. Oare cine a deschis cutia Pandorei???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Cu intarziere,

La multi ani,Cristina!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta iubita!

La multi ani,Maia!!Mai da si tu un semn! Ce fac puii?Domnisoara?

Mamica lui Mihai si a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:

ea a plans rau dimineata,iar eu am plans rau dupa ce am lasat-o

e greu la inceput dar usor,usor o sa fie bine

Mergi la inceput