Puiuti de Randunici 2008! (475)-INGERASULUI ILINCA

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Kya,eu nu stiu cine zice ca o carierista e simbolul suprem al reusitei in viata.

Stii cine zice? Zic revistele glossy, zice topul Forbes, zic formatorii de opinie, zic vanzatoarele din magazinele de firma, zic angajatorii in contractele de munca... zic parintii mei...
Generatii intregi de feministe care s-au chinuit sa aduca femeia pe noi culmi, de la dreptul de a intra in biblioteca si a merge la scoala, pana a avea dreptul de vot sau a fi presendinta unei tari. Doar ca intre timp mi se pare ca acest drept s-a transformat intr-o obligatie.

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Bleahh,cu respect doar pt parintii tai!
Am mai spus,zica ce-or vrea,conteaza ce-mi zic eu mie insami..ce consider eu ca ma face fericita-pe mine,nu pe ei.Fenomenul..cui ii pasa de el,mie nu.

Si subscriu la faptul ca ,, carieristele desavarsite sunt fustrate..acolo isi gasesc ele fericirea,sau doar o cauta acolo.Si nu renunta,ca atunci nu le-ar mai ramane nimic,incearca si tot incearca pe calea asta,probabil in cautarea fericirii.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ce frumoase-s, Ariel!

Admir si invidiez persoanele care au astfel de pasiuni artistice . Eu sunt total paralela, dar imi place sa admir si imi pare rau ca nu m-as incumeta niciodata sa fac ceva cu mainile mele.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Ramo bine spus - ce are acum la batranete? Cei de la munca incearca sa scape de ea ca e batrana si nu mai corespunde cerintelor. Foarte corect si trist.

da,trist tinand cont ca tot timpul a pus pe primul loc - cariera...daca era nevoie sa mearga la tara,nu putea pentru ca trebuia sa mearga la serviciu,daca aveam nevoie sa stea cu Andrei nu putea - a neglijat pe toata lumea pentru serviciu,si-a neglijat sanatatea pentru serviciu...bine ,asta tine si de mentalitatea si personalitatea fiecaruia...pentru ca tot timpul s-a gandit numai la cei din jur-sa vada lumea/ce crede lumea.....mie putin imi pasa ce crede lumea si ce vrea lumea...ma intereseaza ce vreau ,ce simt si ce pot,nimic mai mult...unii se axeaza pe cariera si pentru a scapa de anumite responsabilitati familiale,nu stiu,eu asta cred -poate gresesc ..as intra in detalii dar e prea complicat si sunt prea multe de spus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetele, ajutati-ma si pe mine! Vreau sa iau un interfon pt Iris, s-o monitorizez cand plecam in week-end la munte cu niste prieteni si m-am tot uitat pe net... preturile sunt destul de mari, pt cateva folosiri (ca acasa nu ne trebuie, decat in deplasare si nu plecam atat de des, oricum!) si deci vreau sa gagsesc ceva mai ieftinut, dar sa si functioneze. Adica sa nu paraie/fasaie si sa aiba o raza de actiune destul de mare...

Stiti ceva despre firme? Modele? Nu-mi recomandati la 500-700Ron, ca mi se pare prea mult. Ceva la 300-400 Ron?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui deeapui

Stiti..zilele trecute tot vb cu colegele despre 2012..si eu una cred ca o schimbare va interveni..nu in 2012 fix..in anii care vor veni..in viitorul apropiat..si anume faptul ca oamenii vor incepe sa revina la clasic, la traditional..la simplitate si la viata adevarata, mai apropiati de natura, mai putin consumatorism. Parerea mea..sau cel putin asa mi-ar placea.

Deea,mami de Alex si Bia

hello

Ai pus punctul pe I...asta este tendinta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Ioana...tocmai m-am uitat putin pe net ...pe chic bebe au de la Ch..cco (stii tu la ce ma refer) la 250 ron...ar trebui sa fie ft bun. Si alte modele care se incadreaza in suma ta. Eu una am de la baby moov si merge ft bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Fetele, ajutati-ma si pe mine! Vreau sa iau un interfon pt Iris, s-o monitorizez cand plecam in week-end la munte cu niste prieteni si m-am tot uitat pe net... preturile sunt destul de mari, pt cateva folosiri (ca acasa nu ne trebuie, decat in deplasare si nu plecam atat de des, oricum!) si deci vreau sa gagsesc ceva mai ieftinut, dar sa si functioneze. Adica sa nu paraie/fasaie si sa aiba o raza de actiune destul de mare...

Stiti ceva despre firme? Modele? Nu-mi recomandati la 500-700Ron, ca mi se pare prea mult. Ceva la 300-400 Ron?

mami de David si Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Ioana,noi il avem pe-asta: http://www.suzeta. ro/Interfon_camera_copil_cu_raza_lunga_de_actiune_-_Baby_Phone-2877.html
..nu am avut nicio probl cu el,nicio interferenta nu a existat,inca functioneaza bine,si e f ieftin in carefour.
Desi,inainte sa-l iau citisem si de ceva plangeri despre produsul asta,la noi a fost si este inca minunat.
Atat doar ca,mi s-a parut ca se termina bateria repede si am tinut numai in priza si receptorul si emitatorul.Se aude bine daca plange bebe,noi inca il folosim noapte de noapte de cand am trecut-o pe Tea in camera separata,adik de pe la 1 an.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Devine din ce in ce mai interesant!

Fireste, echilibrul in toate este tinta mea. Insa deocamdata nu lucrez, asa ca partea asta este mai... dezechilibrata :). Kya, societatea din pacate promoveaza acum valori bolnave. Nu poti fi decat in ierarhie pentru a fi apreciat! Foarte frumos, cu cariera foarte buna, cu masina foarte bengoasa, foarte sexy, foarte ... foarte... Se merge pe extrema asta... revin

Stela, fireste ca nu personalitatea vreau sa i-o formeze cursurile pe care vreau sa i le prezint. Insa ii vreau armonios dezvoltati. De unde sa stie copilul daca ii place la teatrul de papusi daca nu a vazut in viata lui asa ceva? este cu totul altceva decat sa il lasi in fata televizorului/calculatorului. De unde sa invete sa inoate? Poate daca are un parinte in stare sa ii explice... Revin.

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Nico,de acord,dar il duc o data la teatru/opera/diverse,o sedinta de inot,una de altceva si vad spre ce inclina,si aleg unul/2 cursuri care ii plac mai mult si formez acolo..am spus ca nu e nevoie sa faca n cursuri,sa fie implicat in tot,pt a fi fericit.In esenta,conteaza mai mult dragostea pe care o simte in familie si nu numai.Ca nu toti au posibilitatea sa-i duca la cursuri si totusi exista atatia oameni "adevarati",ca sa nu zic genii,ce nu au avut posibilitati financiare.

Eu despre asta spun si asta-i parerea mea..nu stiu dc neaparat buna.

Sau il observ daca are inclinatii artistice si spre care anume si merg in diretia aia...nu treb sa-l inscriu la n cursuri ca sa-l dezvolt intelectual...mi-a placut cum a spus Ariel

mami de TEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

As zice eu multe, dar ma preseaza timpul.
Am o rugaminte urgenta la voi: Cum TREBUIE sa fie un scaun de masina 15-36 kg? Maine plecam din Bucuresti si ne trebuie urgent 2 scaune, fiindca Luc nu mai sta in scoica.
Scaunele astea mai au spatar reglabil?
Astept pareri, firme, marci, preturi

Mergi la inceput