Puiuti de Randunici 2008! (475)-INGERASULUI ILINCA
Raspunsuri - Pagina 17
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita buna seara, buna seara, ignoranta ma doboara! Nu stiu daca sunt o ignoranta sau nu....poate ca mi se pare prea devreme sa ma agit. Copilul e bine, multumit, nu e stresat si nici plictisit. Sebi e asa de fericit ca se joaca cu masinile si face accidente, Ilinca deseneaza, danseaza, modeleaza plastilina sau se joaca si ea cu masinile. iar eu, daca ma rup de cratita, incerc sa ma bucur cu ei, desi nu-mi reuseste mereu. Catalina, mami de si ![]() |
fata, esti cevaaaaa...si eu sunt tot la munca, si uite ce fac
ma amuz copios citindu-te:)) am selectat din mesajul tau exact ce consider si eu ca e important, si-s de acord cu tinePS: si Mate e f fericit sa fac a accidente cu sutele de masini din dotare, sper sa nu ne rupem gatul intr-o zi/noapte, calcand pe vreuna..

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
ariel, felicitari!! vezi ca-ti bag acu un pm!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
zozela spune:
Miha,citesc ce am gasit pe net
Am aruncat un ochi din curiozitate,in prima parte scrie ceva despre educatie,am intrat sa citesc si m-a "prins"..ca altfel,nu am priceput mai nimic
Fraza asta-
Obiectivul general al POSDRU il constituie dezvoltarea capitalului uman si cresterea competitivitatiii, prin corelarea educatiei si invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii si
asigurarea de oportunitati sporite pentru participarea viitoare pe o piata a muncii moderna,flexibila si inclusiva a 1.650.000 de persoane- mi-a pus capac
![]()
Vad ca educatia este axa prioritara.Planurile sunt mari,insa in situatia in care ne aflam..nu stiu daca-s dascali suficienti care sa asigure calitatea..
Nah,ma rodea curiozitatea si m-am bagat si eu ca musca-n lapte..
Mimo,chiar ma gandeam daca sa-i stric toata munca de pana acum,au ba!?!
....
No,treaba curata,clar nu e.
Irina,eu acum m-am prins-dusesi gargarita la gradi?!Bravo mai! Fain de voi!
Zilele astea o sa te stresez cu un tel sau pe mess,cum iti e tie mai usor.Mi-am luat tavite rotunde cu buretei si vreau sa le "infloresc" pentru botezul Mariei![]()
apasati tuturor!
Mamica lui Mihai si a Mariei 
Nicoleta spune:
La noi e asa: as vrea sa imi duc peste tot copiii, sa vad ce le place si sa ii las sa aleaga ei. Dar ma retine o jena financiara si una legata de timp. In plus Matei nu e inca de cursuri, asa ca trebuie sacrificat si carat pe drumuri... deocamdata. Stef a facut cu mare placere pana acum inot (desi nu este prea priceput si unii antrenori i-au placut mai mult decat altii), schi (aici este mega-incantat), germana (acasa, dupa ce am venit aici, abia astepta sa vina ora de germana), karate. Daca nu-l duci sa vada efectiv despre ce e vorba, nu ai cum sa stii daca i-ar placea sau nu. Eu vad "saltul", fiecare vizita la muzeu, zoo, cinema, alta tara/alt oras s-a vazut cu + la Stefan. Sper sa ii putem oferi in continuare cate putin din toate, si sa incepem si cu Matei. Fireste, are timp sa se joace. Si sper sa aiba timp pentru asta atata timp cat va simti nevoia. eu mereu am simtit ca nu fac suficient pentru ei... si asta poate fiindca inca nu lucrez... si cand lucram nu aveam timp...
Ariel, felicitari! Si la mai mare!
Mimo, esti tare ca poti face atatea! Si tot nemultumita esti! Asa ai fost tu proiectata! Si pe-astea cu fuga si cu datoria asa de tare le simt uneori...
Tuchi, as vrea sa am si eu mai multa grija de mine! Insa cum sa ajung acolo??
Va pup pe toate. Ma duc sa-mi odihnesc neuronul.
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
gudinde spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bitza037
si eu ![]() ![]() ![]() Deea putem sa facem schimb de adrese de mess??? ![]() IRINA ![]() Mami fericita si implinita de Antonia sufletel |
Ei bine eu nu stiu.
Dar ar fi interesant sa aflu mai multe despre subiect. Aveti idee de unde se incepe cel mai frumos si bine?
gudinde spune:
Si ca sa nu ziceti ca sunt scorpie doar pt ca eu nu beau cafea, uitati cafelul pregatit 

Eu mai am un pic din "vadra" de ceai pe care mi-am facut-o aseara.
In rest, momentan ma simt ca un looser, cu big L.
Ieri imi luasem liber sa invat pt examenul de azi, dar a trebuit sa merg la servici
. Desi m-am chinuit toata noaptea, se para ca vremurile bune din tinerete s-au dus, m-am rablagit, invat mai greu noaptea si efectiv n-are rost sa ma duc azi la examen ca eu nici nu copiez nici nu-s genul la Doamne ajuta cu 5-ul. Ori stiu, ori e mai bine la restanta.
Asa ca ma duc sa-mi odihnesc oasele vreo 4 ceasuri si ma apuc apoi de invatat pentru cele 2 de duminica.
Am asa un gust amar de esec, am impresia ca-mi gasesc "calitati" ce descriu deficientii mintali despre care trebuia sa sustin eu azi examen. Pana la facultatea asta, n-am stiut ce-i aia restanta. Eh, am recuperat din plin.

Dand la o parte depresia orelor mici, sanatosi sa fim ca restul se rezolva, examenele se reprogrameaza si lecitina se gaseste ca OTC.
In caz ca nu v-am spus de mult: imi sunteti tare dragi.
Si n-am putea sa inchei scurta mea vizita matinala fara sa zic
Miha
esti extraordinara. Sincer. Si sper ca sti asta. Nu stiu de unde reusesti sa ai atata putere, dar mie una mi-ai dat o mare lectie de viata.
gudinde spune:
Si inca o vorbulita legata de gradinite: depinde succesul integrarii de multi factori.
La noi, toamna asta a reprezentat a treia gradi in toti atatia ani.
Prima a fost una particulara si n-a facut multi purici pe acolo (va mai amintiti poate de otita de la atata plans si stat cu mucisorii asa). Al doilea an: Waldorf. A fost mai bine ca la prima gradi, dar, din motive de copii adusi bolnavi RAU si cu tratamentul dupa ei, toamna trecuta a inceput alta gradi. Ei bine, in aceasta, gradi de stat, la 2 blocuri de casa, ii place copilului cel mai mult. Ii place de doamna educatoare, fac lucruri interesante, au avut o serbare foarte frumoasa si abia astepta, dupa sarbatori, sa reinceapa gradi.![]()
clauclau spune:
Neata, neata, am citit chestii interesante in dimineata asta, dar intai cafeluta!

Intru si eu la sentimentul de vina pentru ca inca imi place sa-mi cumpar rochite, fustite, cosmetice, sa ma aranjez, sa ma machiez, sa ma simt FEMEIE! De unde vine asta?? Eram deunazi cu o colega "buna" sa cautam cadou pentru o alta colega si ma uitam la niste rochite pentru mine cu jind , ca sa zic asa, erau tare dragute. Si ce-mi aud mie urechile atunci: nuuu, acum nu te mai uita pentru tine, ai copii acasa, trebuie sa le iei lor, sa te gandesti la ei!!!!
Doamne sfinte si tipa asta are 26 de ani si nici-un copil acasa! M-am crucit si am zis: oare sunt defecta eu? Sunt o mama rea ca vreau inca sa am grija de mine? Eu am luat-o in sens invers, dimpotriva copiii sa fie mandri de o mamica cocheta si aranjata! Nu asa ar trebui sa fie? In fine, multe ganduri legate de subiectul asta...
N-am chef de nimic in dimineata asta si trebuie sa ma pregatesc de servici...am obosit de inchideri, de raportari, luni vine auditul peste noi , apoi se termina iar luna!
Pe mandra mi-ar place sa o duc la balet, sper sa-i placa si ei, dar o sa mai stau pana la 3 ani jumatate. Pe Razvi la innot la Lia Manoliu la un pas de mine, sper sa reusesc in primavara acum.
Va pup, o zi minunata sa avem.![]()
![]()
Nicoleta spune:
Neata!
Gudi, multumim de cafeluta! Si spor la invatat!
Sa aveti o zi frumoasa!!
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
Nicoleta spune:
Despre avut grija de mine vs. oferit copiilor diverse... In mod normal ar trebui sa nu se excluda. Insa, general vorbind, cand "a oferi copiilor diverse" inseamna financiar mult/foarte mult sau "a avea grija de mine" implica sume mari comparativ cu venitul lunar al familiei, atunci balanta va inclina intr-o parte sau in alta. Eu, sincer, prefer sa le ofer copiilor mai mult. In oraselul in care m-am nascut si-am trait o vreme nu puteai face decat judo, balet sau gimnastica. La judo nu am vrut, baletul implica diverse deplasari si costuri pe care ai mei nu le puteau acoperi, la gimnastica vroiau musai performanta, placerea se pierdea pe drum, inca de la inceput... Nu tu inot, nu tu muzee, zoo, nu tu nimic...
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...

si 
Antonia