Puiuti de Randunici 2008! (475)-INGERASULUI ILINCA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Uuuuf, Luny, mi s-a incretit pielea pe mine! Bine ca este ok acum!

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

toata treaba s-a intamplat la 5 minute dupa ce am vorbit cu tine pe mess

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Uf, Luny, mai bine nu se intampla deloc... Sper ca nu am "ajutat" si eu la intamplarea asta...

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hai, fata, fii serioasa... asa a fost sa fie, vina e a noastra, a fost un fel de wake up call...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Neata,

cafea calda pentru toata craca

Luny, bine ca s-a terminat totul cu bine, saracul baiat, cred ca si el s-a speriat rau!

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, va las cafeluta buna, aburinda ...sa avem toate o zi buna inainte.

Luny, mamaaa, ce m-am speriat citind patania cu Muffy, doamne, bine ca nu a fost mai rau! Imi dau seama cat de tare v-ati speriat! In privinta spatiului, gandeste-te ca va mai fi doar o perioada casuca asta si ca aveti atatea amintiri minunate aici....iti dai seama cand o sa aveti voi un apartament mare, mare o sa va ganditi cu nostalgie la prima voastra casuta, mica dar plina de dragoste, de amprenta voastra peste tot. Si de bebelusenia lui Muffy aici si multe altele...

Miha, cum esti azi? Ce mai face Luca?

Bitza, bafta in cea de-a treia zi de gradi! Tin pumnii sa nu mai bocesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

nimeni nimic?

poftiti o cafea, si-un ceai, si-un capuccino, si-un bombocino

Luny, dar stiu ca nu va plictisiti. Turati la maxim va tine Matei. Ma bucur ca pana la urma a fost bine.

Cristina, azi terminam cele 10 zile de Cefalexin. La primul episod a fost clar infectie, urina des, putin, tulbure, cu jena ingrozitoare la urinat. A fost cu taica'su la spital, a facut pishu in borcanel, au iesit leucocite, i-au dat antibioticul si cand s-au intors acasa a facut un pic de febra.

Al doilea rezultat a iesit dupa ce a dus sotul o proba la el la spital, Patrick fiind de fapt bine. Zicem noi ca cel mai probabil nu a fost tratata corect prima infectie (aici se recomanda 7-10 zile tratamentul, noi am avut doar pt 5 zile).

Acum voi vedea dupa astea 10 zile daca e curat si dupa care vom hotara daca acceptam programarea la urografie sau o anulam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Buna dimineata voua!
Sa zic si eu doua vorbe:
1) Despre gradi:
Nu prea inteleg eu legatura intre grupa de la gradi si intratul la scoala ca cel putin acum il primeste la scoala si fara sa fi fost la gradi? Nu-i asa? S-a schimbat ceva? Eu intelesesem ca astia vor sa-i bage la scoala in curand de la 6 ani (sa revina la schema veche) si sa faca in scoala asa zisa pregatitoate de la gradi, un fel de clasa -1 asa Daca fac chestia asta e clar ca vor merge la scoala toti la 6 ani, 6 ani si-un pic ca doar nu i-oti da la 5 ani la scoala? Sau n-am inteles eu nimic nici din lege nici din discutii
Eu nu-mi bat capul clar in ce grupa l-or baga la gradi si daca nu i-o place nici nu-l duc .Deloc! In principiu incerc la toamna sa vedem ce si cum...dar clar n-am facut niciodata legatura intre varsta la care merge la gradi si varsta la care va merge la scoala. Nu-i vad legatura!
Mai depinde si de copil...de personalitate, de inaltime...ca daca-i vreunul infipt asa ,cu simtul dreptatii dezvoltat si mai creste si ca Fat Frumos de arata la 6 ani ca de 9 nu l-oi duce la 7 ani jumate la scoala sa zica aia ca e repetent Si viceversa...ca sa sumarizez: deocamdata legal nu-i nicio constrangere iar decizia fiecaruia e functie de copil.Cred eu!
Cu Wardorful ala...atat m-am uitat la Montessori dupa discutia aia cu Nicoleta...seamana mult si cu W si cu St by St....dar perceptia romaneasca e ca sistemele astea sunt pentru copii cu handicap...am citit si rascitit comentarii despre toate si nu mi-a iesit bine socoteala.Si nu-i ca-mi pasa mie de gura lumii ci mai mult pentru ca te pregatesti pentru lumea in care traiesti Si-asa tendinta este de "cocolire" a tuturor in sanul mamei (tendinta romaneasca fata de alte civilizatii) , daca il bagi si intr-un sistem din astaa lipsit de constrangeri cand iese din sistem cred ca dificultatile de adaptare pot fi enorme. Adica dansam, pictam si facem ce vrem si deodata apare DOAMNA si nu te lasa sa misti in front , pune ea calificative si da teme Crunt!Parerea mea ! Si-asa viata e altceva fata de ce invatam noi ca este , cocoliti asa de mama si de tata...sa nu afle ala micu ca n-avem bani, sa nu stie ca a murit mam'mare, sa nu ..sa nu...
Gata, va las!
Va pup si aveti grija unde puneti anti mucegaiurile alea

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

uite asa dai in tahicardie cu 3 cafele puse pe masa deodata

Bitza, sper ca tu si buburuza veti avea azi o zi mai usoara. Nu e usoara despartirea nici la cei cu state mai vechi in alde gradinaritului (sa bat totusi in lemn ca de vreo luna nici nu ma saluta la despartire), nici la copiii mai domoli, dar la cat de apriga o descrii tu pe Antonia sigur va protesta mai tare decat alti copiii de varsta ei. Dar sunt convinsa ca nu sunt multi copiii care sa fi spus "pa si pusi" parintilor din prima zi si, daca totusi au facut-o, dupa o saptamana sigur au fost si ei tristi la despatire. Va pup

Mergi la inceput

Hai ca avem cafea in dimineata asta sa ne-o punem si-n cap!!

Mimo, mi-e dor de tine! Zi usoara sa ai! Cu scoala...las' ca mai vedem pana acolo...e cale lunga, abia sa incepem vreo gradi ceva...

Mergi la inceput

Razvi a fost de genul descris de Gecko, prima zi de gradi el nu a plans, am plans eu la greu, el era tristut si mi s-a rupt sufletul. Asa il pregatisem toata vara ca o sa mearga la gradininta incat in prima zi a acceptat pur si simplu. Si toti in jurul lui plangeau, iar el era trist efectiv. Am fugit sa nu ma vada ca-mi dau lacrimile. 2 saptamani n-am avut nici-o problema dimineata, pa, pupicuri, manuta pe geam, aruncat bezele! Eeeee, Razvaniciu meu a inceput cu scandalul dupa 2 saptamani , abia, abia il lasam dimineata, jale era...au mai trecut inca 2 saptamani si lucrurile au intrat pe fagasul normal. Acum isi aduce aminte cu mare drag de gradinita, ii este dor de ea, de doamne, de unii dintre colegi...
Rebecca e mai brutala, mai iute, nervoasa, pe de alta parte foarte lipita de mine, nu stiu cum va fi.. E invatata sa nu cedeze, smulge jucariile de la copii, vrea mereu sa aiba dreptate, se incapataneaza si intotdeauna are de dat un raspuns, la orice...
Pana la urma se aseaza lucrurile cu gradinita, e normal sa fie o perioada de acomodare...

Mergi la inceput