Puiuti de Randunici 2008! (475)-INGERASULUI ILINCA

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!
Sa va mai dau si eu o cafea?

Luny, ingrozitoare experienta, bine ca n-a fost mai grav.
Impotriva igrasiei iti/va recomand solutia de la Mellerud, e fara clor, inodora si da rezultate excelente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Multumim de cafele si de compania rara! Mimo, nu e musai sa fie cum zici, dar poate fi si asa. Este adevarat ca ii cocolim pe copii, dar cred ca o facem pe principiul "daca nu noi, atunci cine? daca nu acum, atunci cand?". Montessori, asa cum am inteles eu, pune accent pe ceea ce doreste copilul sa faca, ajutandu-l sa se descopere mai bine. Daca nu am avea atatea cadre in scoli mirosind a mucegai ar fi super... no offence... putine reusesc sa lucreze diferentiat si modern cu peste 30 de copii (stim cum se inghesuie lumea la pomul laudat). Si uite-asa sistemele care au in centru copilul, pe declaratelea, ajung sa fie ocolite...

Gecko, poate nu mai este nevoie de investigatii suplimentare! Sanatate!

Va pup pe toate, sa aveti o zi minunata!

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Luny, horror!! Bine ca sunteti bine!

Mimo, legatura este ca eu vreau ca Sophie sa aiba continuitate cu grupa de copii si cu educatoarele. Atata tot. Si am mai spus asta , uite cum ma faci sa repet ! Adica cu cine incepe acum, cu aia vreau sa termine. Daca o inscriu acum la grupa mica si nu se schimba nimic cu legea educatie, in clasa I va fi la 7 ani si aproape 7 luni. Daca o inscriu in grupa mijlocie, va avea in clasa I 6 ani si aproape 7 luni. Asta era problema mea . Daca as avea timp, as scrie si de ce, dar nu am. Stabilitate, etc...Tu esti ok? Imi pari tensionata si suparata, sper sa ma insel .

O zi frumoasa tuturor!

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalorena spune:

Buna dimineata,

O, ce bine ca nu au fost probleme cu anti-mucegaiul
Multumesc pentru cafele. Sigur sunt pentru mine, atat de multe. Am avut o noapte alba. Si nu cu bebe, biberoane, etc. O lucrare absolvire pentru licenta mi-a venit de hac. Si un calculator care, asa cum se intampla intotdeauna cand lasi treburile pe ultima suta de metri,m-a epizat fizic si psihic, mai ales.
O lucrare pentru sot, care la N ani de la terminarea facultatii nu s-a invrednicit sa dea licenta. Si, de gura mea in februarie, o va sustine. "Ai vrut licenta? Pai ocupa-te!!!!" Si cum neuronii au imbatranit spre rusinea mea.... tare greu mi-a fost.
O zi buna, tuturor, chiar si celor care mai umezesc ochii pe la gradi.
Si sanatate lui Siluan, asteptam vesti bune! Si nu in ultimul rand gandul bun si imbratisarea pentru Miha cea SPECIALA, ale carei mesaje ieri mi-au lipsit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

'neata
hop si eu la a doua

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

cum mai suntem...

Ieri am fost la biserica. Linistita sufletestre ca fiind Greco-catolica sunt rugaciuni ce se fac si pentru Ilinca. Initial am apelat la un prieten bun, preot ortodox, voiam sa merg la el pentru ca stie prin ce trecem si n-as fi vrut sa mai iau de la capat povestile cu altcineva. Pana la urma am mers totusi la cel care l-a botezat pe Luca pentru ca simt nevoia de un ritual spiritual si pentru Ilinca nu numai pentru mine.
N-am povestit mult, dar am plecat mult mai impacata si azi-noapte am dormit mai bine.
Mi-a “confirmat” ca Ilincai ii este bine. Si ma gandesc ca atunci cand iubesti pe cineva asta e tot ce conteaza… sa-i fie bine, dincolo de asteptarile tale personale.
Parca am devenit mai credincioasa acum, desi initial mi-a fost frica ca o sa ma indepartez. Si folosesc tot ce-mi e de ajutor, iar daca credinta ma ajuta o “cultiv”.

Uneori mi-e frica de starea care o avem. Suntem oarecum impacati si am acceptat ce s-a intamplat. Si ma gandesc ca e prea curand si parca stau la panda cand o sa ma “loveasca” din nou. Inca somatizam. Eu nu prea pot manca, am un bolovan in stomac si mananc fortata. Dan are de cateva zile, in fiecare noapte, diaree. Fara noaptea trecuta, se pare ca si lui i-a prins bine mersul la biserica.
Am chiar curajul sa ma gandesc la o eventuala sarcina. Care nu va putea inlocui niciodata pe Ilinca, dar care ne va aduce alte bucurii.

PS.Nu stiu daca va fac bine povestindu-va de-ale mele...

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Miha, .Povesteste tot !

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Mergi la inceput

In alta ordine de idei… am o dorinta compulsiva de a ma dichisi (ceea ce e total nou pentru mine, spre rusinea mea ca femeie am fost cam … nu gasesc termenul…delasatoare). Aveam atatea proiectii pe Ilinca, cum o s-o domnisoresc… cred ca acum se transfera toate pe mine. Cred ca o sa sochez ceva lume de-mi las compulsiile la lumina ca nu corespund cu “asteptarile” lumii intr-o situatie ca a noastra. Nu cred ca asta o sa ma opreasca. La momentul asta sunt focusata sa fac ceea ce ne prinde noua bine si nu ce gandeste lumea.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Miha, mi se pare atat de potrivit si de corect cum gandesti, ce faci! Sa stai si de panda, insa nu prea tare, da?

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalorena spune:

Miha, ce sa spun?! Ca de obicei fara cuvinte!!!
Doamne, Doamne sa aiba grija de Ingerasul Ilinca. Sigur de-acolo de sus ea este mandra de mamica ei, de voi toti, va iubeste mult si pentru asta va vrea fericiti. Atata cat puteti voi.
Si Dumnezeu va iubeste, pe fiecare, cu toate ca acum e greu de inteles ce fel de iubire este asta. Are un plan si ma rog ca sa-l descoperiti cat mai curand ca sa puteti trece de perioada asta grea.

Mergi la inceput