Aradence DC - (158)
Raspunsuri - Pagina 16
flavia ramona spune:
Moni, saptamana asta is de la 9 la 18. Nu stiu cum sa ma impart saptamana asta, ca am zis ca ma intalnesc cu niste prietene din generala, cu niste prieteni din liceu, m-as intalni si cu voi daca ati avea chef careva, as merge intr-o zi si la cumparaturi si la targul de la polivalenta si iaca asa . Pfuu, de ar avea ziua 48 de ore.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
monica70 spune:
FLAVIA nasol program ai Si eu isi super prinsa : azi fusei la analize, maine dimineata la fizioterapie cu Diana (ca sper sa isi revina odata cu febra) ,dupa-amiaza imi vine sa imi repare PC (ca miroase a cauciuc ars,cred ca s-a blocat ventilatorul) ,trebuie sa chem si la TV din dormitor pe cineva,ca si ala s-a bulit , joi am programare la doctorita,vineri dimineata iar la fizioterapie,iar in we la inot cu Diana Si intre - acte cat cuprinde plus joaca cu Tudor.
Nici nu stiu exact unde ai biroul ca eventual poate aveam drum in zona,sau il trimiteam pe husband.Si Cristianei trebuie sa ii dau ceva,parca era vorba te intalnesti cu ea saptamana asta ? As avea si eu pofta de iesit undeva,eventual si cu copiii,dar uite ca acum is capsati tot pe rand
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
flavia ramona spune:
Moni am birou pe centru, dupa Libelula inspre primarie la primul colt, la semafor. E peste drum de statia de tramvai care duce de aici spre Vlaicu. Da, as vrea sa ma intalnesc si cu Cristina saptamana asta.
monica70 spune:
FLAVIA pai maine la 10 Diana e programata la fizioterapie chiar in zona la policlinica la Dacia,asa ca daca esti prin zona la ora aia (cam 9,45 - 11,15) iti aduc eu bagajul,inclusiv ce am pentru Cristiana.Te sun dimineata si vorbim.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
flavia ramona spune:
Moni suna-ma, oricum si daca nu is aici ii cineva asa ca poti sa le lasi linistita ca macar asa rezolvam mai urgent treaba. Eu in mare maine is aici, dar niciodata nu se stie.
Somleac spune:
Pe mine ma da gata vremea asta. A transformat toate zonele urate din orasul asta in niste peisaje superbe, si eu am o stare de tanara adolescenta indragostita si cu hormoni zburdalnici. Moroc cu durerea din sale ca-mi aduce aminte unde mi-i locul.
Cand ne intalnim?
Maria Rubi cum e bunica lui Adi?
Multa sanatate bolnaviorilor.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
cristiana70 spune:
Salutare fetele, doamne da' greu ii in concediu, sa lenevesti toata ziua si sa nu ai mare lucru de facut. De saptamana viitoare gata-i pita mea, cine stie cand mai vad io concediu de la noul patron ...
MIHA, mare figura mai esti, fix pe tine te-o prins faza cu hormonii zburdalnici , mie imi ingheata picioarele de frig!
FLAVIA, si eu am patit de cateva ori faze d-astea de febra brusca nocturna la David, solutia o fost Novocalmin in fundulet, dezbracat cat mai lejer si prosoape ude pe manute si picioruse, si pana la urma a cedat. Nu a facut cumva vreo amigdalita? Sper totusi sa se faca bine si sa ne vedem saptamana asta, daca nu e bine si in sfarsit de saptamana, cand puteti voi.
MONICA, si tu ai probleme cu carul, tv-ul meu din bucatarie e ars de vreo trei ani dar nu-i mai da nimeni de cap, la mine se cere inlocuire fiindca deja sunt creierita de Marta Vorbareata, Francis si Inami, eroi de desene de pe Minimax.
ALINA, 14 ani, e o perioada lunga si e greu sa te desparti de un coleg bun dupa atata vreme. Dar daca va lucra la farmacie ma gandesc ca va veti mai vedea, iar colega ta presupun ca asta si-a dorit, nu? Nu te necaji .
Ma duc sa bag morcovii in supa si sa-i dau si lui David unul la rontait...
alinamoro spune:
Salutare!
Io-s pe-aici, muncesc pentru inchidere de luna (la Casa). Am fost plecati si nu mi-am terminat tot.
Flavia, Adelina e bine acum, am dus-o la gradi de luni.
Bogdi cum mai e, ati fost la dr.?
Din pacate pe colega care-a plecat nu o inlocuieste nimeni, vom face noi si treaba de la fisier (mai am doua colege, dar fiecare lucreaza cu alt medic).
Cristina70, te invidiez ca esti in concediu.
N-am uitat de gradi...sper sa reusesc maine sa sun.
Miha, hormonii mei n-ar iesi din casa pe frigul asta. Clar, sunt baba!
Gabi, a zis Calin ca-i face programare la service si la Cipri daca vrea. Vai ce groaznic e drumul!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Buna dimineata!
Haideti la cafea!
Ce fac bolnaviorii? Bogdi, Diana?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
maria_rubi spune:
Neata neata!
La 9 am examen, deci sunt speedy gonzales: bunica lui adi e tot in spital de 4 saptamani aproape, face dializa deja. Multumesc de intrebare, Miha!
Fuuuugggggg
Mama Marei si a Dorei
Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)