Aradence DC - (158)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Ce liniste pe aici... toata lumea petrece, bag sama.

ALINA, sigur musai te trag de toate manecile numai sa nu te enervezi. Cum e vremea pe la Bihor? Eu nu cred sa ajung pana in primavara ...

Am uitat sa ma laud cu David care parca dintr-o data s-a facut mare mancacios si a inregistrat o crestere de greutate. Azi-vara avea ceva sub 13 kg, acum are 13,8, l-am cantarit aseara! Se vede si la fata, s-a rotunjit, si pe picioruse, fundulet si maini!

MIHA, am vazut si eu bebelica frumoasa, si mie mi s-a facut dor de bebe mic!

DUCKY, mai da-ne ceva de veste ca iar ai dsparut de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTIANA hai mai ca nu toata lumea petrece.Io ma lupt cu actele de conta p-aci
Asa ca hai la www.youtube.com/watch?v=wONHJq8oIPU" target="_blank"> o cana cu vin

si LA MULTI ANI DARIA! pana nu uit ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Ei da, sa nu mai spun nimic, mare vanzoleala pe aici. Am intrat si la prima ora, intru si acum, dau si cafeaua de dimineata si o felie de tort doar doar se aduna lumea la sueta. Afara e foarte frig, ma duc imediat sa mai aduc o lada cu lemne care stau prin rotatie prima data pe teracota la uscat, apoi inauntru la incalzit.

MONICA, mai hartogaresti si azi? Multumesc pentru cana cu vin, am servit-o de dimineata si am mai rasfoit si prin alte melodii de demult uitate. Iti trimit PM, vreau sa te intreb ceva.

Ups, m-am trezit. Cred ca mai toata lumea a plecat in vacanta cu pruncii...

Mergi la inceput

CRISTIANA da mai si azi stau la caldurica si hartogaresc,dar asa mai pe bucati.Ba cu actele,ba cu cuburile sau alte jucarii cu Tudor.Deci n-am prea mare spor la munca : puradelul e tot pe capul meu, e plictisit rau,ca de doua zile n-a iesit din casa.Pe asa vreme nu-i de scos.Diana e inca la mami pana se inzdraveneste.Ti-am trimis si eu pm

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

MONICA, si eu stau la caldura si fac ordine in haine, am strans camasile magazinului sa le dau inapoi saptamana viitoare si mi-am facut randuiala in hainele de "femeie"... Ce extaz pe mine, o sa pot merge la servici si in altceva decat blugi!

Nici David nu a iesit de doua zile, nu-i place frigul desi nu e racit, doar eu tusesc ca nebuna. Alearga prin casa, construieste, ba e caine, ba e pinguin, ba chiar si girafa a fost astazi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Multumemi de urari. Si de cafea Cristiana.

Nu prea am nici eu chef de scris. De fapt am o leeenneee de zile mari. Cred ca mi se trage de la faptul ca ieri nu am avut copii, Daria a plecat in Polonia, baietii au dormit la Cami si eu am lenevit toata ziua de ieri, ceea ce nu mi s-a mai intamplat de tare mult.

Cristiana felicitari pentru noua slujba.

Flavia ma bucur din suflet pentru rezultatele tale la munca. Sper sa fie un an super pentru tine.

Restul fetelor ??

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Nici eu n-am chef de scris si mi-e friggggggg. Sper ca nu ma apuca vreo viroza.
Azi am avut o zi nashpa, a plecat o colega cu care m-am inteles foarte bine (ea era la fisier), s-a mutat la farmacie ca a terminat asistent de farm. in vara asta. Am lucrat impreuna 14 ani, de cand m-am angajat eu.
Merg s-o iau pe Ade de la gradi.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Buna seara!
Ne-am intors aseara de la Satu Mare. Drumul a fost tare nasol, ceata deasa, gropi cu carul... A fost fain la nunta, dar super obositor weekendul asta. Am dormit in total 10 ore Azi am avut zi libera pentru revenire, mi-a prins tare bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Neata,
Haideti la o .

Miha, am uitat sa zic ca e tare fai sa vad o poza de la eco a bubulinei tale. Mi-aduce aminte de cele cu Bogdi. Mi-am adus aminte insa si ca odata cu mutarea am ratacit poza cu Bebe2 din burtica . Nu stiu unde am ratacit-o, dar sigur nu o mai am.
La multi ani Dariei, cred ca am uitat sa scriu, iarta-ma. Sa isi indeplineasca toate visele si sa va intelegeti mereu asa cum va intelegeti acum.

Moni, am vrut sa ma duc ieri pe la tine, insa s-au dat planurile peste cap.

Alina, imi pare rau ca pleaca colega, sunt convinsa ca nu iti e totuna, mai ales dupa atatia ani. Stiti cine o va inlocui sau?
Cum mai e Ade cu gradi?

Ada, voi cum suteti? Ati plecat la Alba?

Gabi, pacat de drumurile noastre, in rest e faina zona aia, asa-i?
Io dupa o noapte nedormita am nevoie de cateva zile sa-mi revin. Batranetea bat-o vina.

Ildy, cum is copii?

Clauuu? Alina33 ce mai faci? Ancapolgar, tu? Cristinacsa? Diana11? Ducky? Niko?
Carmen, mai stii ceva de DianaR?

Bogdi e cu febra de azi noapte. Dimineata la 6 fara ceva m-a sunat mami sa ma duc sa-i duc Nurofen ca nu mai avea ca e cu febra mare. La 6 eram pe drum si am dormit langa el pana sa vin la munca. Ardea, nici nu i-am mai luat temperatura ca ardea de numa. Pe cand m-am trezit era mai bine, insa tuseste si are muci. Sa vad cum e mai incolo, sa incerc sa ajung cumva la dr cu el. Asta pt ca m-am laudat ca de prin noiembrie nu a mai facut nimic.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Buna dimineata.Ce fain ninge afara
FLAVIA las' ca fix asa m-am laudat si eu cu Diana si de vineri e cu febra mare de la gat.Inclusiv azi-dmineata pe la 5 avea 38.Si ieri toata ziua a fost ok,pana pe la 18 dupa-amiaza cand s-a trezit din somnul "de amiaza" iar cu 39 . Asta cu antitbiotic cu tot ... Probabil de data asta o fi virala,deci fix pix antibioticul ala.
Tu ce program mai ai acum? cand esti acasa,dimineata,dupa-amiaza? Ca nu mai stiu

Mergi la inceput