Mamici inimoase de Constanta***140***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

lulu, sanatate multa la pitic doamne, abia astept sa scapam de frig si toate bolile aferente sezonului! hai ca azi te lasam sa

fiquelle, uite www.cityplex-tomis.ro/program" target="_blank"> saitu', vad ca mai apare pe 29 ian filmul, iti faci cont, accesezi apoi "rezerva bilet" si trebuie sa te prezinti cu 40 min inainte de inceperea filmului. vizionare placuta!

miha, hai cu realizarea sa iasa cum iti doresti, te asteptam cu amanunte; despre unire, macar sa ne amintim ca au existat adevarati oameni de bine in tara asta, conducatori preocupati de binele poporului, care au realizat intr-adevar ceva, eu asa simt si asa le-am impartasit si copiilor. te sun mai tarziu in legatura cu scoala.

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani Eva!

007 sa dea DD sa iasa cum vrei tu..

La capitolul mobila eu as dori un pat pt huni dar .....mai caut

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Buna ziua inimoaselor... ce de activitate... Bravo voua... venii si eu sa nu-miduceti dorul.

Rox sa-ti traiasca Pupulina sa fie vesnic fericita si iubita si implinita si voi sa infloriti alaturi de ea.

Referitor la unire... sunt de acord ca macar pentru atata lucru trebuie sa fim recunoscatori, dar cand viata e cum e nu prea-ti mai arde...

Miha... tin pumnii la maxim, indiferent ce coci acolosea... as tine si cu picioarele daca as putea. Doamne ajuta!

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Referitor la Cityplex, cu scuzele de rigoare daca va fac sa va repetati... cat e biletul si ce film recomandati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna saptamana va doresc!

La multi ani Eva! Rox

Kim, eu am avut magazin de usi, din Germania. aici si aici se vad un pic cele duble. Si la mobila recomand, ca si fetele, la comanda. Tot asa am facut si eu si nu regret. Si au trecut deja 4 ani de cand folosim mobila, trantim usile.
Mobilistul pe care-l recomand e sotul unei membre DC, Catalin se numeste, nota 10 pentru calitate. El executa, el monteaza.

ma duc la teme
pupicei!

Mergi la inceput

Crix superbe usile duble. Poti sa-mi dai si mie un pret orientativ? Ar arata super la viitoarea mea bucatarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Bag si eu capul repede pe aici ...
La multi ani printesei PUPU !!! Sa-ti traiasca Rox!
Pina la urma, vrea cineva abonamentul meu de la Zumba? Ca eu nu mai pot , din cauza problemelor de coloana.
Fug, ca am o gramada de trebi.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
"http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

La multi ani Eva, sa ai o viata senina si fericita! Pentru mami, multe

Alina: multa sanatate puiutului, sa treaca cat mai repede

Happy: dupa ce ma duc maine la Zumba, iti dau raspuns cu abonamentul, ca am si eu emotii sa nu-mi faca figuri coloana.

Si noi mobila, am facut-o tot la comanda si suntem multumiti, avem un prieten care se ocupa de multi ani de asa ceva.

sa veti o saptamana frumoasa!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

gagici multumecs inca o data mult de tot pentru urari. si voua pupici si imbratisari gramada.
Simonelu (liris) asa rar asa rar.. ce fac copchilasii??? pupam!!!
nu m-am prins de faza cu unirea... am perdut eu ceva?
Alinescu' mai saracul Luca. e acasa azi banui, nu? sanatate multa!
nu isi mai aduc multi aminte, dar anomis este cea care a infiintat acest subiect. si fetita ei este nascuta in aceeasi zi cu Pupu, adica ieri. asa ca eu zic si lma Andreei!

Mergi la inceput

Gata si ziua de azi, fetelor.. ne auzim maine. Va urez o seara linistita in familie. Pup

Mergi la inceput