Mamici inimoase de Constanta***140***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata fetelor..haideti la o calda,perfuzabila cu nes a e mea,ceai fructat[cot],trabuce si vougue

Sunt cheauna de cap..ne manca in bucinele sa cuparam un guit-guit,pe care l-am dat pe din doua cu fratele,dar si azi mai am de treaba la el

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragele mele
am revenit si eu acasa.
n-am apucat sa citesc nimic din urma, asa ca va pupez pe toate si incerc sa revin mai tarziu, cand sunt updated
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

hai sa dam mana cu mana !!

rox, welcome back!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna Ct

o zi/saptamna frumoasa va doresc si las

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neata....

cu intarziere zic si eu la multi ani,Eva de Rox,sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume!

angi,despre hai sa dam mana cu mana,hm....am asa un feeling ciudat,oamenii sunt ok,unii,dar tara.....
diana,de paste vreau miel...mi s-a spus in toate felurile pe Dc,dar Mohaela 07,nu....

va pup si va urez un inceput de saptamana bun!
azi avem in plan,o realizare mare,sper sa ne iasa!
dau detalii dupa ce-s sigura!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladis

sa va zic ca aseara am ajuns totusi la "o poveste incalcita", ca n-am scapat de copii, era ultima zi cand rula, am facut rezervare de bilete pe site si asa am reusit in cele din urma, nefiind we a fost si ceva mai ieftin, oricum merita toti banii, sunt fantastice filmarile 3D, vlad intindea mana sa prinda obiectele si povestea e frumoasa, excelent realizata grafic, ce mai, am savurat alaturi de ei fiecare moment!

Cum se procedeaza? Ce site? unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Noi am fost vineri seara in club, frumos nu am ce zice, dar ce program o mai fi si asta, a cantat Stefan Banica la ora 2

simo, am uitat sa te avertizez ca asa-i mai nou programul in cluburi, poti sa faci si un pui de somn, apoi sa te gatesti si sa pleci la distractie ma tot gandesc cu groaza, cand o incepe si miruna sa plece, pai ce eu o sa dorm toata noaptea ... daca pe la 1 incepe distractia, acasa nu are cum sa ajunga inainte de 4 tac'su cred ca ii ia bodyguard, el tot spera ca o sa il ia pe el insotitor de domnisoare oricum, bine ca v-ati distrat!

diana si cami, spor la invatat si bafta la examene!

kim, teoretic la palatul copiilor nu se plateste nici o activitate. practic, se mai cer semestrial niste sume, dar sunt modice. despre usi... eu am de mai multe feluri, unele de lemn, una ca a simonei si porta, care de departe sunt cele mai grozave, dar nu luate de pe la brick, ci de la reprezentanta, odinioara era pe tomis, pe langa sala sporturilor, acum nu mai stiu. despre locul de joaca nu stiu nimic, l-am vazut dar n-am intrat, oricum nu prea servim, cand era numai miruna la fel bantuiam si noi, acum daca sunt doi locul de joaca e acasa, spre bucuria mea si, mai ales, a vecinilor

LA MULTI ANI FERICITI PENTRU MICUTA DOMNISOARA EVA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Nu am terminat cu finisajele.."ma cert" cu sotul pe culori ..nu stiu ce bucatarie sa-mi iau..am gasit la Lem's ..pret f bun..dar cica nu-s prea friabile intimp...altii zic ca da..nu stiu..la comanda mi s-a cerut 3500 euro

Eu am facut mobila la comanda la un tip, particular, mi l-a recomandat si mie cineva, lucreaza ff bine, vine acasa, ia masurile, ii explici cum o vrei, faceti schema impreuna, a mea a iesit suuuper...plus ca ia materiale doar de caliate. Daca te intereseaza, da-mi PM pt numarul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Mneatza natiune,

eu sunt fara chef, dorm pe mine(nu am dormit deloc azi noapte, am pazit copilul tusitor si mucos, atta de mucos ca la un moment dat a vomitat de cati muci avea in gat/gura ).

kim, noi ne-am facut toata mobila in casa la un prieten bun care are fabrica de mobila.Lucreaza exceptional de bine, cu finisaje nenumarate, pret bun avand in vedere raportul pret-calitate.Are si o mica expozitie pe Ferdinand, vis-a-vis de Spit Infectioase, la parter bloc, primul turn mergand spre oras venind de la gara, se vede din strada.Vrei un nr de tel, da un PeMeu.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Cu intarziere si scuze: La multi ani, Eva, sa fii sanatoasa si fericita! Sa-ti traiasca, Rox!

Mergi la inceput