Mamici inimoase de Constanta***140***
Raspunsuri - Pagina 16
kim222 spune:
Multumesc de raspunsuri!
Varianta ta Boticella este prea complicata pentru nervii mei tociti (asta din cauza ca ne construim propria casa)..sunt convinsa ca arata bine!
Simona nu se deschide linkul!
Nu stie nimeni despre locul de joaca?? Cica este cel mai mare din Constanta!
Stiti cumva pe cineva are ar picta un tavan cu tema"cosmos".
cris_82 spune:
kim nu stiu pe nimeni.Nu e deloc usor sa pictezi un tavan ca iti ia foarte mult timp si e destul de incomoda pozitia.EU am pictat pe hol piramide si in living o bucata de cirez japonej,dar mi-a luat 4 zile sa le termin..e chin
tot o mica terorista am ramas
BAZAR
boticelina spune:
kim, da, e un pic de bataie de cap dar iti reduce costurile la jumatate, cu tot cu montaj... Pentru picturi murale: eu am pictat camera fetei si am muncit 2 saptamani, greu, nene
Dar, pe peretele exterior al gradinitei 42 (aia de vis-a-vis de scafandri e numarul de tel al unor tipi care fac asta, de fapt ei au pistat gradinita aia, poate isi noteaza Lulu nr de tel cand il duce pe Luca la gradi lui, ca-s aproape una de alta, eu n-am drum pe langa ea
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
simonapro spune:
Kim: gata l-am reparat, uite aici link-ul: http://picasaweb.google.com/symona0323/Ianuarie11#5565311390027530098
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
lulu77 spune:
salut!
kim pup si mare dreotate ai cu copii/mamele si RO.
Luca de ieri este cu muci, tuse productiva si ceva febra mica azi la pranz.Ii dau niste Eurespal si cam atat.
Usi avem de lemn cu geam , dar asa am luat apartamentul acum 3 ani, fiind nou la cheie, usile erau incluse.
Ce loc de joaca la Kauf??? Habar nu aveam!
Ochiul, spre surprinderea mea nu s- a innegrit, mai este putin rosu.
La Zumba e 80 lei, asa cuma scris si 007.
Boti eu am mers ceva vreme in vara la sala de care zici tu, nu prea mi-a plakut, mizerie, miros urat si multiiiiii prea multi culturisti.
Fug la bucatarie sa ii fa puiul o supa de vita cu galuste si mie o friptura..am zi de proteine.
pup.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
kim222 spune:
Pe vis a vis de Kaufland..pe Filimon Sarbu parca ...este o caldire si scrie ca-i loc de joaca..ma gandeam ca doar eu nu stiu de el
Stiu ca-i bataie de cap de pictat..initial am vrut tapet (din ala cu stelute care lumineaza pe intuneric),dar la fel m-am gandit ca-i greu de pus...Daca era un perete ma bagam si eu faceam sabloane..etc..Dar la tavan nu ma bag.. Lulu poate -mi notezi tu nr de tel de la gradi cu pricina..
Am vazut usa..f frumoasa...
Lulu sunti f sensibilosi iarna asta...ti-am scris un Pm..ai fost atunci la spital?
Va multumesc pentru raspunsuri!!!
liris spune:
sanatate si o copilarie minunata! La multi ani, Eva! sa va traiasca Roxana, Mugur si Patrick!!
kim222 spune:
ptiuu..mi-a luat-o Simona inainte!
Intrasem sa va spun ca azi este ziua domnisoarei Pupu!!!!!!..sa-i uram ..o viata frumoasa!
lulu77 spune:
LA MULTI ANI! Domnisoara Pupu! Sai parte de o copilarie linistita.
Rox, sa iti traiasca domnisoara!
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar