Mamici si Gravidute Italia 91 Ingerasul Gabriele!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ciao!

Si eu sunt pe fuga caci mai nou Ricky se crizeaza de cate ori ma vede la laptop!

Alexandra - merci de intrebare. am facut doar analizele. joi sunt gata iar vineri la 4 pm am programare la ginecolog ca sa vedem ce mai e cu problema si sa-mi prescrie anticonceptionale (abia astept ca luna asta am avut CM 10 zile si cred ca si asta e o cauza ptr care ma simt asa de sfarsita!)

Fug la veveritul meu zapacit care se tot uita la bec! e ultima lui descoperire!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata!!!!!!
Va las buna, aburinda

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

brambu ma bucur ca ti-ai revenit atat cat se poate, va pupam

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

HAINUTE DE VANZARE PENTRU ROBI, SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ofer la toata lumea ptr juniorul familie care e mareeeeeeee smecheras

numai bine gagici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

La multi ani, Enrico!! Sanatate si numai bine!!

Oooff, ca tare greu e ... nu sunt asa puternica precum vreau sau precum ar trebui ... am alti e bassi, vreau sa treaca timpul mai repede. Nu ca asta ar rezolva de tot durerea, dar cica mai trece din intensitate. Cica ...

Si pe la voi tot asa ger e sau sunt eu friguroasa? Abia astept sa vina caldura, primavara.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

La multi ani, ENRICO!!! Sa fii cuminte, sanatos si sa o faci pe mami mandra de tine!

scz ca nu am urat mai de dimineata...dar cand stai acasa toata ziua buna-ziua uit ce data e

Sa ne povestesti cum v-ati petrecut!

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Petro, nu cere mai mult decat poti de la tine...cred ca e normal ce simti, ia fiecare zi asa cum e...cu bune si rele...si cel mai important petrece timp cu Silviuta, asa va trece timpul mai repede...si cu timpul se mai estompeaza durerea.

Si la noi e frig...brrrrrr

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

LA MULTI ANI ENRICO! SA FII SANATOS , CUMINTE SI SA O ASCULTI PE MAMI PE CARE O PUP!

Multumim de tratatie!

Doar ce l-am culcat pe Ricky asa c fug sa ma odihnesc si eu ca m-a trezit de la 6 am azi!

pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Enrico La multi ani fericiti!
sa cresti mare si frumos si parintii tai sa se bucure de progresele tale!
multumim ali de tratatie! pupici multiii..2 merg la Enrico ;)

petro o imbratisare cu drag!tare as vrea sa am puteri sa-ti iau durerea din suflet

frig s'aici.. brrr..
am fost azi prin mercat, de i-am gasit o federa bianca pentru scoala cica pentru maschera de carnevale.. nu's ce'o desena ia acolo..booo.. 'om vedea

eu pe drumuri..cand nu sunt pe aici sa va rup scatolele

anul asta ne'a terminat si pe noi racelile, dar am fost avertizati si de dr.ii de la otorino,... sa zicem ca ma asteptam, dar.. deh, suflet de mama.. mereu sa o vezi asa, acum bine, acum rau.. de vreo 2 saptamani.. nici nu mai stiu ce sa mai cred.
acum dr,(la pediatra ..de data asta a avut timp sa discutam cu calm in ceea ce o priveste pe stefi)
despre oboseala , vad ca e mai bine , o sa mai facem sio testele alergice, sa ne calmam din punctul asta de vedere.. oricum e mult mai bine..
partea cu mucusorii, febra si durerile de cap.. asa cand o apuca din senin ...cica, e ceva viral..deci, n-are importanta ca ia antibiotic..pe langa asta,are doua amigdalite cat prunele..de trei ori marimea normala

de analize, unele valori sunt normale, asa cum mi-a mai spus...
cu toate astea, ieri am venit cu o sacosica intreaga de pastilutze,siropele si medicamente .... tutta pe lei si necompensate.. asta e..

in ceea ce priveste colesterolul, daca data viitoare, ii ies tot asa valorile , inseamna ca e chiar ceva ereditar... si trebuie sa stea atenta toata viata.. nu pentru felul cum mananca, cica nu ar avea importanta asta.
colesterolul il poate produce organismul la unele persoane, in cantitati mai mari decat normal, indiferent de ceea ce mananca, si poate fi grav in cazul unui copil, trebuie urmarit mereu...
lui ta'su cica s-ar putea rezolva cu o simpla pastilutza, dar la copii e un pic mai complicat...
da credeti-ma ca sunt pozitiva si nici nu ma gandesc ca data viitoare nu vor iesi bune..trebuie!

aaaa inca ceva..sa va intreb un sondaj..
ati lasa copilasii la teatru cu scoala inafara localitatii???

avand in vedere ca pleca doar cu gradi, si nustiu daca am inteles eu bine s-ar putea sa fie si cu mezzi publici..
eu initial am fost de'acord (si asa nustiu eu daca intelege ea la varsta asta mare lucru) , dar numai faptul ca pleca in colectiv..m-as fi bucurat pentru ea..da' sa fiu si eu undeva prin spate
am intrebat si cica nu se poate..numai ei cu maestrele.. mamele n-au voie nici de departe...si aici..parca mi-a venit sa n'o mai las..nu sunt pregatita inca, sa o las sa mearga de una singura asa de mica departe tare de casaupss...

va las acum ca m-am lungit prea mult si nu prea mai am timp. revin ...

vadecamdata si va doresc numai bine!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

buna fetelor,

PETRO

-nu am diparut doar ca nu ma prea simteam in stare sa scriu.....
-am ceza pe 17 februarie...
-am copiii acasa cu amigdalita (Ale) si faringita, otita, infectie a cailor respiratorii superioare (Mattia).Cu el mititelu' mai naspa ca am ajuns la urgente..acum e totul bine....

La multi ani tuturor celor care si-au sarbatorit ziua si celor care-si sarbatoresc.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput