Mamici si Gravidute Italia 91 Ingerasul Gabriele!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fete dragi!

Eu sunt pe fuga ca iesim la o plimbare.

Voiam sa va las ceva care sa va amuze un piculet!

Mama lui Stefan cel bugetar!

Pe o strada ingusta , intr-un bloc recent

Unde bate vintul si-i pe jos curent ,

Tinara nevasta plinge si suspina

Ca-i oprita apa si nu e lumina.

Si ca la serviciu sotul ei iubit

A plecat la 6 si n-a mai venit.

Orologiul suna noaptea jumatate

Jos in bloc la poarta , oare cine bate?

- Eu sunt mama soacra , sunt facut covrig

Vin de la serviciu si sunt mort de frig!

Tinara nevasta fuge sa-i deschida

Insa din balcon mama soacra-i striga:

- Ora e tirzie , esti un derbedeu

Unde ti-e chenzina , nu-ti sunt soacra eu !

- Nu sunt eu de vina , soarta fuse cruda

Am muncit ca boul pe 50% ...

Am venit acasa sa ma incalzesc

Si sa fac o baie , sa ma odihnesc

- Ai venit degeaba , ii raspunse soacra

Fiindca nu-i lumina si-i oprita apa!

Du-te la serviciu si de-o fi sa mori

Vine sindicatul cu-n buchet de flori...

Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna gagici!
Cum de ziua lui juniorul a primit un aparat de facut popcorn de la disney, a 2 a zi a exagerat asa ca seara am avut bucuria sa curat dupa ce a umplut patul si pe langa
a ramas saracul acasa, dar a pus si monopol pe pc
am recuperat ceva lectii asa ca am gasit ceva timp liber, printre picaturi ca are si fata prietenele la ea

din capitolul baba se piaptana si...nu suport anticoncep, mi se pare o metoda infaziva, prin tot organismul...cum cm il aveam cam scars mi-am pus sterilet si vreau sa spun ca sant super multumita, dar eu am deja 2 princhidendei, poate ptr cele care inca isi mai doresc e mai usor sa uiti pastila

Abramburika ce pofata mi-ai facut de chinezesc, dar eu ar trebui sa fac ceva cale lunga pan la Firenze, ca prin imprejurimi nu ma multumesc deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Anare sarcina usoara in continuare...dureri am avut la ambele sarcini, la a 2a pe tot parcursul ei...noroc cu mama ca altfel era jale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
Abramburika, ma bucur ca ai avut puterea sa ne impartasesti experienta ta, sper sa te ajute si sa te mai aline.
roxali, a facut indigestie Juniorul? Mi-ai facut pofta de pop-corn..Se vede ca sunt pofticioasa, ieri cu clatitele, azi cu pop corn-ul
laura_luiza, mai ai o saptamana . Sa dea Domnul sa nasti repede si bb sa fie sanatos.

Noi am fost azi la aniversarea de care va ziceam, a fost dragut. Maine pun poze . Noaptea asta va fi prima fara tzitzi, am luat deja pastila. Off, ce noapte ma asteapta Plus ca am inima asa..grea

Seara placuta.

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara ragazze!

Ce mai faceti? Nu prea am citit din urma caci azi am fost la sala, i-am luat lui Ricky niste hainute, apoi ne-am dus la bantuit prin magazine toti 3 si ne-am luat din Esprit niste pantaloni de stofa sotul si niste blugi eu. Ricky cu greeu a adormit la 9 pm ceea ce e cu 1 h mai tarziu decat de obicei. nu stiu ce a avut!

Ieri am fost super stresata cu vizita la ginecolog. ca am urat de cand ma stiu scobeala in fund plus ca acum aveam si problema cu pricina , stiti voi care, si eram si mai stresata decat de obicei!

Mi-a dat pilule dar numele este pe hartie in geanta asa ca nu stiu sa va zic acuma. mi-a facut si testul PAP ( are o mana asa usoara ca nici n-am simtit! mi-a zis dupa ca mi la facut!) Despre prolaps mi-a zis ca e normal ptr ca am nascut un bebe mare . vestea buna este ca nu uterul e cel s-a lasat ci peretii , mai bine zis un perete si anume cel comun cu rectul. e gardul 2 din maxim 4 ca stadiu deci nu f rau. asa ca pot continua o viata normala caci nu se ma agrava decat la o noua nastere. iar cand ma voi decide ca gata cu bebeii atunci ma opereaza si ma face ca noua. Are o maniera de a spune lucrurile acest doctor ca m-a linistit complet si m-a facut sa-mi revin din obsesia pe care o aveam ca nu mai sunt ca inainte si ca arata naspa acolo jos (desi marito mi-a zis ca nu vede sau simte vreo diferenta!). era totul in capul meu! Acum astept si rezultatul de la PAP test si pe urma ma calmez complet. Mi-a zis ca exercitiile Kegel nu ma ajuta. alea sunt ptr intarirea musculaturii , ptr cele cu pierderi de urina etc, ceea ce nu e cazul meu , ca muschii mei sunt f ok.

In rest nu am noutati. acum sunt f obosita si abia astept sa merg la culcare.

Kemsy - bafta cu intarcatul, sa speram ca va fi bine si cat mai putin traumatizant ptr tine si bebe scump.

Eu recunosc,la mine alaptatul a fost un factor de stres avnd in vedere ca Ricky nu mi-a facut viata usoara deloc din pct asta de vedere. si m-am luptat sa am lapte si sa-i dau cat pot doar ptr ca stiam ca e bine ptr puiul meu . eu personal ca experienta am urat trasul ala de tzatze. ca musiu mi le intindea ca pe elastice in toate directiile si se zbatea, se zvarcolea, mai erau si 30 de grade in casa si transpiram amandoi teribil...ma simteam atat de nefeminina , de folosita...nu stiu sa exprim exact dar nu duc deloc dorul alaptatului si ma bucur ca Ricky s-a intarcat din proprie initiativa la 6 luni, fara probleme si laptele s-a dus singurel fara pastile, fara nimic.

ABRAMBURIKA - am citit povestea nasterii lui Gabriele si nu-mi vine sa cred cat de din senin a fost aceasta lovitura! nimic nu prevestea tragedia asta! Ma bucur ca macar a fost in brate la mami atunci cand si-a luat zborul spre casa lui cea noua din ceruri!Viata merge inainte si trebuie sa reinveti sa zambesti ptr tine insati si ptr familia superba pe care o ai.

O sa mai citesc maine din urma si mai scriu , acum vad crucis de oboseala.

Noapte buna dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

...PETRO tragic....am citit povestea si efectiv tragic, cutremurator. D-zeu sa va ajute sa mergeti inainte.
Eram in cada cand citeam, eram asa de bulversata ca o buna bucata m-am spalat cu sampon.

Offf am facut laringita. Sunt bocna de racita. Si atat , atat de obosita. As da orice sa pot dormi. Nu mi se desfunda nasul orice as face. Gatul ma doare si daca il palpez de la exterior. Voce nu mai am. Stiti vreun remediu?
Off mi-e atat de somn si frig.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

Va servesc cu o portie de zapada-ploaie, ger si cer gri. Ce vreme nasoala!!!

Eu mucesc in continuare de mama focului ... de unde or iesi atatia, ca nu mai pot!!

alina(daviduca) - . Chiar ma intrebam de ce nu mai dai pe la noi. Mistero risolto!

nafi - tot pusa pe sotii cu poezioara parodie . Bine ca nu e nimic grav si esti ca noua la dansa!

roxali - eu ma to gandesc la chinezesc de cand eram gravida ... asa ca, musai sa-i vizitez, nu?

kemsy - cum a fost prima noapte fata tzatzi? Bag seama ca mai mult tu nu erai pregatita.

danangie - nu stiu ce sa iti recomand, stii ca si eu am avut mari probleme de raceala, virusi pe ultima suta de metri de gravideala. Si aia ma enerva cel mai tare, ca nu puteam lua mare lucru. Ceaiuri, lamaie, miere etc.

ioana - treci la apel ca imi lipsesti .
Si eu am mai luat brioche de-alea surgelate (simple sau umplute), ies ca cele de la bar. Buneeee!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

danangie - vroiam sa te intreb, sper sa nu te deranjeze ... ce zic baietii de fratiorul nr. 3? Cum i-ai pregatit, cum au reactionat? Mai mult Alessio, ca e mai mare si intelege mai multe.

Acum eu mai am un hop de trecut cu Silvia. A inceput sa intrebe mai des de G. I-am spus eu o poveste frumoasa cu ingerasi, insa cred ca ii este dor de el, ii lipseste (putinul ala cat a fost in viata noastra), l-a vazut de 3 ori la spital, deci nu e chiar un fratior-fantoma, a existat pt. ea. Draga de ea, ne e asa de greu ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

'Neatza!

Se pare ca anul asta e plin de muuuci pt. majoritatea (mamici&pitici).De abia astept sa vina primavara,parca nu mai trece timpul...Strumfuletzi mei inca nu au nimic grav,o simpla raceala,care vad ca trece fara medicamente.Sper sa nu mai ia Ambra alt virus,pana trece,ca iar apar complicatii,si mi frica sa nu se ajunga iar la antibiotic.

Dupa-masa mergem la ziua prietenei de la gradi',e f- incantata Ambra,ma tot intreaba de ieri cand e dupa-masa.

abramburica-eu zic ca ai ales metoda cea mai potricita sa ii explici la S,despre ingeras.Deocamdata e mica,desi pare ca intelege tot,cel mai bine e sa le vada din lumea ei,si nu cum e realitatea.Cred ca sufera,saracutza,si ca ii lipseste.
Am citit povestea nasterii,ma bucur ca ai reusit sa o scrii,cred ca nu ti-a fost usor.
Si aici e un frig....

stefania-succesc sa realizati tot ce v-ati propus!
Si eu sunt la fel ca tine,daca ar fi trebuit sa aleg,nu as fi lasat-o pe Ambra in conditiile alea.Cu autobuzul de la gradi' mai mergea,dar asa,nu...

annare-felicitari si sarcina usoara!
Eu nu am avut dureri la inceputul sarcinii,dar depinde de la caz-caz.Nu ai ginecolog?Nu stiu cum se face in zona ta,aici mi-au dat libret,si aveam control in fiecare luna.Daca ai ginecolog,suna,si intreaba,asa stai esti mai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, fetele!

Elisa, ma bucur ca in cele din urma ati gasit nasi...o sa aiba preotul de furca cu Ricky. Poate ai bafta si reusesti sa muncesti part time.
Cu analizele te indemn si eu sa mergi la endicronolog...detaliez in mesajul urmator.
Ma bucur ca te-ai linistit cu problema de ginecologie.

Stefi, sa vii si tu cu vesti bune despre munca si cu vesti bune despre semnatura...v-ati pus pe treaba!

Ioana, ce de bunatati faci tu acolo. Am vazut mica printesa cu carlionti

Laura, sa ai o nastere usoara, oricum pana atunci te mai asteptam cu vesti, nu scapi de noi. sa ne anunti cand e momentul sa facem galerie!

Monica, povesteste-ne ca ati vazut prin Londra...si pe Bogdan il bate gandul sa mergem, dar nu stiu de ce pe mine nu prea ma incanta...ce e de vazut...ti-a placut orasul? Am vazut si flacaul tau.

Annare, felicitari pt sarcina, sa te ajute Doamne sa fie una usoara! Eu am avut dureri, dar nu de burta, ci sub burta...baiul au fost cand am avut si sangerari. Pe de o parte sunt normale, mai ales daca nu ai sangerari nu te agita. Si daca e ceva , se poate vedea ce e baiul si se rezolva. Pana mergi la medic stai si nu te stresa si cel mai important sa nu faci efort, sa nu ridici...etc. Nu te stresa ca va fi bine, cand mergi la control il intrebi pe medic si el iti va spune de e ceva

Ali, mama imi facusem griji pt tine, ma bucur ca sunteti bine! Te asteptam la povesti.

Roxali, eu ma gandesc la sterilet, dar doar dupa ce fac al doilea bebe

Giani...de unde poftele astea...sigur te mai apuci de anticonceptionale?

Dana, sa te faci bine...ai grija de tine si de copilasi, atat cat mai poti acum. Inca nu ai ajutor?

Petro...aseara am citit si eu...nu mai am cuvinte....doar lacrimi. Cu S, oare daca intrebi alte fete, care au mai fost in aceeasi situatie, cum e mai usor sa ii prezinti lucrurile, asa pe intelesul ei...Offff, greu mai e! Te

Andreea, ce scumpa trebuie sa fie Ambra cum tot intreaba ea. Sa aveti distractie faina!

...revin imediat

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput