Taxa botez?
Raspunsuri - Pagina 3
Picky_toto spune:
Laura uite www.realitatea.net/patriarhia-romana-a-stabilit-taxe-fixe-pentru-nunti-si-botezuri-vezi-preturile_792994_comentarii.html" target="_blank">aici un articol despre asta luat de pe realitatea. Vor elibera chitante...dar de platit impozite habar nu am.
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 30+ o printesuca mai mica
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
oana_lex82 spune:
Deci acuma chiar ca si biserica a devenit un business...nici chiar asa..adica daca n-ai bani nu-ti boteaza copilul?? Nu te mai cununa??? Daca e asa ei sunt cei mai mari pacatosi....eu zic ca aceste "taxe " ar trebui sa le lase la "aprecierea" fiecariua..
Laura25 spune:
Mie articolul citat mi se pare doar o bomba de presa. Nu scrie nicaieri ca e o hotarare luata si parafata. Se sugereaza ca acele "contributii benevole" vor fi standardizate si vor merge la finantarea construitii Catedralei. Dar nu zice nimic concret. Eu una nu cred ca o sa se intample asa ceva.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Soleil spune:
Noi botezam in 29 ianuarie.
A fost sotul la biserica - 500 de lei... O biserica "de cartier", in Bucuresti, pe langa parcul Voinicelul / deci nu-i cine stie ce vestita. Si-asta a fost acu' 2 saptamani, deci inainte de "consiliu".
Am platit 200 de lei - au cerut avans - si am primit chitanta pentru "prestari servicii".
Sincer, nu mi-e foarte clar de unde vine suma de 500 ca sotul mi-a spus ca de la nenea cu care-a vorbit la biserica (cantor sau ce-o fi fost) n-a prea priceput ce si cum, ba zicea ca taxa, ba ca pentru preot...
Acum asteptam sa aflam exact ce e cu suma asta - eu am un feeling ca taxa bisericii era de 200 de lei, iar restul ar fi "ciubucul" preotului, al cantorului si tot asa.
Daca de asta este vorba, sotul meu a spus ca nu mai da niciun ban in plus . Poate ne lasa cu copilul nebotezat ca ne mananca parintii cu fulgi cu tot
P.S. Tot referitor la taxe, mi-as dori sa aflu cum se impaca notiunea de "benevol" cu cea de "stabilit".
oana_lex82 spune:
Gata fetelor, am botezat vineri...la biserica ne-a zis ca dam cat vrem...sotul a dat 100 lei la preot .20 lei la dascal si 5 lei lumanarile...deci ok..