Taxa botez?
Raspunsuri - Pagina 2
oana_lex82 spune:
Dar nici sa te duci cu mana in buzunar ...adica daca face la restaurant e corect macar meniul sa-l platesti daca de altceva nu te lasa inima
roli25 spune:
E vorba de perceptie si conceptii. Eu una m-as fi simtit prost sa se simta oamenii obligati sa-si plateasca tacamul doar pt ca eu am avut placerea sa fac masa la restaurant si nu acasa.
Sa zicem ca as fi avut placere sa invit pe cineva pe care l-ar fi lasat inima, dar nu si situatia materiala...nasol
Nici nu m-am intins decat atat cat m-a dus buzunarul sa fac masa. Nu m-am gandit sa-mi scot banii pe masa.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
valentinag spune:
Roli, cu alte cuvinte ne-ai facut stupide, pe noi astea de am dat bani!
Ina, daca nu vrei bani, le spui pur si simplu ca este fara dar, si s-a rezolvat problema!Nasii nepotului meu de ex i-au cumparat doar 2 costumase, unul pentru botez, unul pentru mir, pentru ca sor-mea i-a rugat asta.Avea oricum foarte multe haine si era pacat sa cheltuie multi bani pe altele care ii ramaneau mici!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
roli25 spune:
Nu. Ai inteles complet gresit. Ma refeream la noi si prietenii nostri si la relatiile dintre noi.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_lex82 Taxa pt botez 2011 este 500 lei??? De unde dam atatia bani??? |
Cine spune? Cine ti-a cerut banii astia?
Eu am dat 100 lei la preot, dar el nu a cerut nimic. Cat am vrut, atat am dat.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
oana_lex82 spune:
Inca nu mi-a cerut ca abia vineri e botezul..asa zicea la stiri dimineata ca s-au stabilit noile taxe..cununie =1000 ron si botez=500 ron...Totusi nu cred ca va cere asa de mult...chiar n-am de unde sa dau 500 lei...
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_lex82 Inca nu mi-a cerut ca abia vineri e botezul..asa zicea la stiri dimineata ca s-au stabilit noile taxe..cununie =1000 ron si botez=500 ron...Totusi nu cred ca va cere asa de mult...chiar n-am de unde sa dau 500 lei... |
Cred ca cel mai bine ar fi sa mergi din timp la biserica unde va avea loc botezul, sa te interesezi exact despre ce e vorba. Daca nu intrebi direct preotul, intreaba pe cei care lucreaza pe acolo (cine vinde lumanari, dascalul ). Nu te mai lua si tu dupa ce se spune la tv ...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg
Picky_toto spune:
Da, cica s-ar fi stabilit taxe fixe asa cum spune si Oana_lex82. 1000 ron pentru cununie si 500 ron ptr botez...inmormantariile cica vor ramane gratis deocmandata...dar nu se stie ptr cat timp.
Mie mi-a spus mama aseara ca a dat la stirile locale din Cta, si am citit si intr-un ziar local.
Si pe noi ne-a dat aceasta stire peste cap.., mai ales ca aveam planuri anul asta..si botez si cununie religioasa..
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 30+ o printesuca mai mica
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
Laura25 spune:
A spus la stiri si ca iti da chitanta si preotul/biserica plateste impozit pe acel venit?