Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 7
eladea2005 spune:
poze noi...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
experimentul meu da roade , aseara dupa baita si putin san nu i-am dat piticotului completare lp, in ideea de a se trezi peste noapte si a stimula bruma de productie. ei, s-a trezit la 1 si la 4, iar la 7.30 avea laptic de inghitea tot la a doua gurita . eu stiu ca asta e solutia sa ne revenim, dar peste zi degeaba o pun la san, ea vrea lingurita de-acum ... acum doarme cumintica, in sfarsit catre dimineata a avut lapte de s-a saturat...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Coteasca, nu am mai luat Bertoni, ca io il vroiam pe albastru, si sotului nu i-a placut culoarea. Dar asta e asemanator- adica are lateralele (din dreptul picioarelor copilului) mai ridicate. Ca multe nu au lateralele... Spor la sala!!!
Roxana, of, iar e bolnavior Theo.. Nu mai plange, ca ii transmiti si lui starea.. stiu ca e greu ca il vezi bolnavior, si mai ales ca nu mananca. daca ii dai lui in manuta o lingurita, sa o studieze, sa o bage in gurita un pic??? poate incepe sa ii placa. -icei multi multi sa se faca bine Theo si sa fii si tu mai linistita!
Cristina, Doamne da sa o tina tot asa Riana cu somnicul, te mai odihnesti si tu!
Rodi, bine ca isi revine productia!
Eladea , faini copilasii tai de numa... Eric in scaunul lui mare, super!!! Papacila de Filip drag! iar in premergator is scumpi amandoi!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coteasca Buna dimineata si de la noi. Am avut o noapte cu o gramada de treziri, plansete, maraieli, etc. Acum bebe e ok, pe timpul zilei e tare vesel, parca nu-l doare nimic, numai noaptea il apuca din pacate. Aseara am mers la fitness, a scos antrenorul ala untul din mine, am o febraaa. O sa merg zilnic, sper sa nu ma apuce lenea si sa raresc, dar o sa ma uit in oglinda si cu siguranta imi voi face vant la sala. SABINA MARIA, DAVID sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi. fug sa-i fac papa la bebe Meniul de azi va fi: 12-mar+para coapte cu cereale suc de porto cu mar 15 -piure de cartof cu juma de galbenus de ou san 21:30 biscuiti cu laptic san apoi somn Crispro, pana la urma te-ai decis la scaunul ala, credeam, ca o sa-l iei pe ala de la bertoni. Mi se pare ok si scaunul tau Corina, fericita mamica de Tudor Andrei "Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti" (Facere I,26) http://happyrooms.blogspot.com/ POZE |
corina , zicea pediatra mea sa nu ii dam piure simplu de cartofi pana la 8 luni, cica baloneaza, eventual incearca sa ii mai pui ceva, morcov sau dovlecel. vezi cum se simte Tudorel dupa ce papa
mami fericita de nazdravanul Andrei
giorgia23 spune:
citat din mesajul lui rodyka Sabina Maria de RAMO David de BAMBOLETTA bebe de VLADIA delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
La Multi Ani
Neata
Mycya eu pana acum am vazut ca i/a aparut o iritatie cand i/am dat branza facuta din lapte din comert...acum ii fac din Lp...ieri i/am dat putin iaurt de oaie si bivolita de la napolact si nu am vazut nicio reactie...inca nu i/am introdus carnita de pui sa vad reactia....ii dau de vitel...si galbenus de ou de prepelita care este f.bun in caz de alergii
Roxana offf iar cu probleme...curaj mami
FETELOR DOAR AZI SE MAI POATE VOTA...PLSSSS CINE NU A VOTAT SI ARE PLACERE http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4 poza gio.jpg
Victo spune:
fetelor cochetelor..ia puneti-mi si mie aci niste siteuri d ejucarii de pe unde ati mai comandat
txs
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
racusor2010 spune:
Andrei e cu bona si eu beau cafeaua si bantui pe net inca 10 minute, ca la 11 pleaca
MENIUL DE AZI
2.30, 5.30 - - ca la bebelusi programul nostru
9.30 -
11.30 - para mica cu mango
14.00 - supa de ieri (carnita, morcov, patrunjel, ceapa, dovlecel) + supa proaspata (morcov, patrunjel, telina, ceapa)
18.00 - mar copt cu branzica
(nu ii mai dau iaurt ca mi s-a parut ca l-a durut burtica si a fost agitat, il las 1-2 zile si apoi ii dau din nou)
21.00 -
am mai citit foile de la pediatra si practic de acum pot sa introduc portocale / mandarine, unt, smantana, ficatel, carne de vita...asa ca usor usor, la 3 zile, poate ii mai bag cate un aliment nou.
ROXANA off, iubita, prin cate mai treceti si voi da-i doar laptic, eventual cu cereale zilele astea, daca e bolnavior. poate daca nu iti papa, lui ai putea sa ii dai biscuiti fara gluten, nu au aport nutritiv foarte mare, doar caloric, dar asa poate il mai poti pacali, safe feeder i-ai luat? sa il mai pacalesti sa se obisnuiasca cu gustul alimentelor?
Andrei plange deja, nu cred ca mai rezista 5 minute
mami fericita de nazdravanul Andrei
Victo spune:
cristina..si eu beam in fac. bere..si cd eram la Buc. la Insititut..hihi..stai linistita..si cu cate o tigareta..de-astea m-am lasat ca ma simteam eu rau.
da is ok si astea fara alcool, ca nu mi se urca la cap..:)
noi suntem mai binisor un pic..pe pitic stau tot cu ochii in 4..i=am dat preventiv asa niste oscilo..sper sa il ajute
tb sa mergem si noi la vaccin, dar mai stau un pic ca mi-e frica sa nu aiba virusu in el si apoi sa fie mai rau. astept pana vineri dc nu raceste il duc la intepat.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
giorgia23 spune:
Eladea am observat ca si Filip e cu telecomanda in gura...Antonia e innebunita dupa ea...iar Eric are un zambet de te topesti
Nici eu nu sunt de acord cu tv dar recunosc ca o mai las...ca altfel nu reusesc sa mai fac nimic
Ieri i/a luat soacra fetei olita...imbracata sta dar la fundul gol plange
Cris si mie imi place scaunul ala de masina...mai ales pe verde
bamboletta spune:
citat din mesajul lui rodyka Sabina Maria de RAMO David de BAMBOLETTA bebe de VLADIA delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
multumim de urari dau o visinata are mama baiat mare
la multi ani pt ceilalti delfinasi sarbatoriti azi!
fugsa ma pregatesc iesim sa o luam pe antonia de la gradi