Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 6
bumblebee spune:
Buna dimi!
LML si de la noi!!
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Sabina Maria de RAMO David de BAMBOLETTA bebe de VLADIA Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
bumblebee spune:
Cris, bafta azi!
La scaune de masina, am cascat ochii si eu peste tot, dar cand o fi sa iau, clar ma duc pe cele cu pretul mai mic. Treaba este destul de simpla, avem un venit, din ala tot scadem...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
paula_m spune:
Neata fetele
?
Cristina, sunt total de acord cu tine in privinta scaunului de masina. Eu pana acum i-am luat numai lucruri scumpe, ca sunt mai bune : la caruciorul meu scump car de imi ies ochii din cap, ca e greu tare, la scaunul de masa, Polly, mi s-a dus copilul in jos, ca doar aveam nevoie de 7 trepte de inaltime, si multe alte lucruri...Ca nu imi era bun un scaunel stabil din lemn, care se curata si mult mai bine.... Chiar mi-am zis ca nu mai dau banii pe firma, sau pe stiu eu ce, pt ca nu se merita. Platesc efectiv numele firmei si nu cred ca nu as fi fost la fel de incantata de produsele respective( daca nu, si mai incantata- ca am cheltuit mai putini bani) !!!. Pur si simplu, am devenit un pic snoaba...dar imi revin eu acum
Se pare ca doar eu si Mycya suntem inconstientele care ne lasam copilul la TV.... Ba nu, mai era si Cristina, dar ea deja a luat masuri... Mycya, mama, de azi s-a terminat cu binele pt copii...nu mai pupa tv . Si eu il si mai tin in brate uneori la calculator...
Azi sunt pusa pe autocritica. Cred ca de la munca mi se trage...
Acum sarbatoritii :
La multi ani Sabina si bebe de Vladia!!!. Inca 2 bebei care au trecut de 6 lunite!!!
La multi ani David!!
Cristina, am uitat sa-ti zic...lasa mama berea ca face burta, ia si tu tarie, un whisky, un coniac ca arde grasimile. Doamne ce dor imi e de o iesire cu fetele si o barfa la un coniac pana dimineata
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka Sabina Maria de RAMO David de BAMBOLETTA bebe de VLADIA delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
LA MULTI ANI SI DE LA NOI!!!
mami fericita de nazdravanul Andrei
crispro spune:
La multi ani Sabinuta de Ramo, David scump a lui Bambi si Bebicul lui Vladia! Sa cresteti mari si sanatosi!!! Bambo, faci cinste cu un tortulet? ca am vazut ca te pricepi...
Of, berea e musai sa o las daca vreau sa slabesc.. dar numai aia imi place... intr-o vreme eram inebunita dupa Martini... si of course ca in Zalau nu se mai gaseste... zici ca stau intr-un catun uitat de lume... pana acum era in Kaufland, dar cica nu mai aduc deloc Martini... no b...
Am uitat sa mai zic- doctora zicea sa fac exercitii cu el sa stea in fundic, sa il trag de maini cand sta pe spate, sa nu il pun direct in fund... dar se incovoaie tot... asa rezemat sta cateva secunde, pana se intinde si cade brusc la pamant...si masaj la spate sa ii fac...
Bumblebee, . Maine merg la Cluj.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
eladea2005 spune:
neata mamici....si delfinasi...
si:
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
coteasca spune:
Buna dimineata si de la noi.
Am avut o noapte cu o gramada de treziri, plansete, maraieli, etc. Acum bebe e ok, pe timpul zilei e tare vesel, parca nu-l doare nimic, numai noaptea il apuca din pacate.
Aseara am mers la fitness, a scos antrenorul ala untul din mine, am o febraaa. O sa merg zilnic, sper sa nu ma apuce lenea si sa raresc, dar o sa ma uit in oglinda si cu siguranta imi voi face vant la sala.
SABINA MARIA, DAVID sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi.
fug sa-i fac papa la bebe
Meniul de azi va fi:
12-mar+para coapte cu cereale
suc de porto cu mar
15 -piure de cartof cu juma de galbenus de ou
san
21:30 biscuiti cu laptic
san
apoi somn
Crispro, pana la urma te-ai decis la scaunul ala, credeam, ca o sa-l iei pe ala de la bertoni. Mi se pare ok si scaunul tau
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
Roxana_Theo spune:
Buna fetelor.
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi. Sa creasca mari si voinici.
Noi am venit de la munte duminica dupa-amaiza. Si mai bine nu mai mergeam. Acum regret tare, tare. Si asta ptr ca Theo a racit din nou. L-am protejat ca de obicei insa nu stiu ce s-a intamplat. Cert este ca tuseste din nou. Am inceput noi tratamentul de cum am venit acasa (adica siropel Stodal, aerosoli) si ieri parea mai bine.
Insa nu este mai bine deloc. Ieri avea burtica plina de bubite mari si rosii. Am banuit ca de la frutele Nestle la borcanel (mere si caise). Pediatrul mi-a spus insa la telefon ca nu poate fi alergie alimentara ptr ca aceea se manifesta pe tot corpul si nu doar pe o suprafata asa mica.
Si pe langa alergia asta ciudata a revenit la vechile obiceiuri si nu mai mananca deloc. Noi am inchiat perioada de suplimnte alimentare de cateva zile. Asta plus raceala (posibil gat imflamat) a dus iar la lipsa de pofta de mancare.
Astfel incat ieri nici nu am putut sa intru sa va scriu. Am plans toata ziua incat ma durea capul foarte tare. As fi vrut sa ma ascund undeva unde sa nu ma mai intrebe nimeni nimic. A plans si Theo; de cate ori vedea lingurita incepea sa urle astfel incat a fost aproape imposibil sa reusesc sa-i dau ceva de mancare toata ziua. A baut ceva laptic azi noapte.
Nu stiu daca ati inteles ceva din toate astea. Cert este ca noi suntem eroii unui sir intreg de probleme care par a nu se mai sfarsi.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
ciristina_serban spune:
Neata si de la noi. Doamneeee, ce noapte am avuttt Cred ca m-o fi vazut ca ma plang, ca a dormit de la 22 la 3, s-a trezit dar nu a plans , s-a jucat putin si apoi a adormit (fara papa..wow) iar a poi s-a trezit la 6 dimi si atunci i-am dat papica, a mai dormit pana la 8. Moamaaa, ce bine e sa dormi asa.....uuuu, de ar tine minunea mai mult.... Doamne ajuta!
Sabina Maria de RAMO
David de BAMBOLETTA
bebe de VLADIA
Cris, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)
eladea2005 spune:
roxana, mamica draga, nu esti singura...cunosc sentimentele si frustrarile prin care treci, vizavi de boli si lipsa poftei de mancare...e normal sa manance mai putin acum, avand in vedere ca e bolnavior...da-i lapte, daca doar asta vrea...osa-i treaca si-si revine...vad la noi cum a fost si cum e acum...imi venea sa ma arunc de pe pod...dar uite ca a dat Domnul si suntem bine...
sanatate multa mami si putere...toate trec...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...