Buna fetelor, mamicilor si viitoarelor mamici.
Am si eu o intrebare. E posibil sa fi ramas insarcinata chiar daca am luat anticonceptionale?
Mentionez ca le iau de 6 luni doar. Luna asta am facut
(stiti voi)fara sa folosim alta metoda de protectie. Ma rog, nicii inainte nu foloseam, dar nu a mai terminat niciodata in mine pana acum. Faza e ca la o zi, dar si cu o zi inainte am uitat sa iau pastila. In seara respectiva am luat-o.
In mod normal, azi intre orele 8-11 trebuia sa-mi fi venit, insa nu a venit nici pana acum.
In plus ma simt balonata, am pulsul mai mare si tensiunea putin mai crescuta decat de obiccei. E posibil sa fie simptome de sarcina?
A ramas una din voi insarcinata in timp ce lua pastilute?
Nu vrau sa par ridicola, dar am emotii. Ar fi minunat sa fie un
acolo, mai ales asa pe neasteptate si neprogramate. :D
Acum ce-o vrea dumnezeu!
Maine ma duc sa-mi iau un test cand ies de la serviciu, daca nu o sa-mi vina pana atunci.
Astept raspunsurile voastre. Pupici dulci!
Buna Catalina. Ma refeream intre orele 8-11 dimineata. Poate a fost doar o coincidena, isna asa mi s-a intamplat in ultimele luni, adica de cand iau pastile. In fine.. se pare ca luna aceasta si-a facut de cap si a intarziat 24 de ore. Destul cat sa-mi faca iluzii si sperante. 
Sa intelegem ca in cele din urma a venit?
Poate ar fi bine sa lasi ac daca iti doresti un bebelus.....
Eu te invit sa postezi pe forum la sectiunile in care te regasesti. Sunt convinsa ca va trece mai usor asteptarea unui bebe.![]()