Pufi de ian-feb 2010 (203) - LMA Miruna!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

LA MULTI ANI MIRUNA, SA CRESTI MARE, SANATOASA SI NOROCOASA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza! si se pare ca si buna!
prima noapte fara febra!!! nu i-am pus injectabilul, am zis sa vedem ce facem la noapte si ii multumesc lui DD ca m-a luminat sa astept! daca ii bagam injectabilul mai aveam o sapt de chin... cu ab-ul oral inca 3 zile max... si a facut si kk frumos, asta dupa ce i-am dat erce flora duo si a mancat ieri... da e foarte iritat la fundulet si cuc de la diaree si l-am dat cu, DD iarta-ma, uleiul sfintit de la botez ca era singurul ulei din casa de masline.

Deci suntem spre BINE!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

... cumparasem injectabilele, dar problema era cine ne face inejctii, am intebat la cateva centre din apropiere cu program 9-21 si ne-au zis ca nu se baga a copil asa de mic... de unde presupun ca tre sa fii calificat pentru asa ceva, taica-su zicea ca nu-si da copilul pe maina oricui, sa avem rabdare sa cautam o asistenta calificata pentru injectii copii mici sau mi-a dat o tona de anunturi cu asistenta med la domiciliu, sa sun sa intreb tarife si alte cele...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

prima noapte fara febra!!! nu i-am pus injectabilul, am zis sa vedem ce facem la noapte si ii multumesc lui DD ca m-a luminat sa astept! daca ii bagam injectabilul mai aveam o sapt de chin... cu ab-ul oral inca 3 zile max... si a facut si kk frumos, asta dupa ce i-am dat erce flora duo si a mancat ieri... da e foarte iritat la fundulet si cuc de la diaree si l-am dat cu, DD iarta-ma, uleiul sfintit de la botez ca era singurul ulei din casa de masline.

Deci suntem spre BINE!

bravoo,ce ma bucur sa va ajute DD sa fie tot asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

MIRUNA,sa fi sanatoasa si cuminte sa o bucuri pe mamiii

Mergi la inceput

... si B) am o usoara impresie ca m-am "prostit"... singurul meu subiect de discutie e copilul, alte subiecte mi se pare neinteresante si irelevante... ce faceam la job cu 2 ani in urma o prostie curata... lucrurile care ma preocupau atunci, care ma pasionau ... gone! nesocializata rau, dar cu o misiune extrem de importanta de indeplinit! sotul ieri si-a manifestat sentimente de mila de cum ma chinuie piticul ca-mi atarna ca un petroi toata ziua de gat, nu-l las jos decat cand ma trece pishu tare si nu mai pot rezista... si noptile plangacios... am o casa vraiste, spatele mi-e zob... probabil persoanele fara copii sau cu copii mari ma gasesc extrem de plictisitoare... iar mie nici ca-mi pasa!

Mergi la inceput

Mirunica LMA! si cat mai multe zambete de ingeras mamicii! Multa sanatate si sa cresteti frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:

Deci suntem spre BINE!

Ce bine ca e mai bine puiul, si ca nu a fost nevoie de injectii!
Super! Ruxita, esti f. tare...eu cred ca eram la balamuc, dupa atatea zile de febra...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

LA MULTI ANI ! MIRUNA

Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa !
Sa ne arate mami ochii tai frumosi la 1 anisor.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

Deci suntem spre BINE!

Uf! In sfarsit va linistiti si voi. Mie mi se facea pielea de gaina numai cand citeam. Imi imaginez prin ce trecea bitul Kay

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput