Pufi de ian-feb 2010 (203) - LMA Miruna!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La Multi Ani Miruna!
Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Bea foarte frumos tortul, felicitari!

Am vazut pozele, sunteti tare frumosi. ginerelul!

Happyella sa va fie de bine si voua petrecerea, foarte frumoase si elegante ati fost!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata! Haideti la o cafea mare si tare (frisca e alaturi, pentru cine doreste..)!

La Multi Ani, Miruna, de mami Dastefa!
Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa, ca frumoasa esti deja!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Xela... Aceeasi combinatie de MF si pediatru am cautat si noi in bz...Din nefericire, n-am gasit. Am gasit, insa, o doc de fam f. ok, tanara si sufletista. Daca vrei, ti-o recomand cu placere. Cu pediatrul suntem inca in aer cu optiunile, desi am vazut mai multi. Din punctul meu de vedere, specia pediatrilor e stinsa la buzau...rar mi-a fost dat sa aud atatea aberatii. Noi am ramas in formula : doc de fam la bz, si pediatru...Dr. Stanciu, la Bucuresti, cu care comunicam pe mail, atunci cand nu este necesar sa ne vada. Eu chiar as vrea sa avem si un dr. pediatru in buzau, macar pentru urgente (doamne-fereste), dar nu am gasit inca unul.

Bea...am vazut tortul lui Ivanel...doamne, mami, cata munca! Foarte frumi a iesit, felicitari. Si voi sunteti niste frumosi, toti trei! Imi pare rau ca il dor dintzii pe Ivan...offf.

Haircut...felicitari pentru iesirea reusita la munte si pentru mica mancacioasa! Cu sanatatea..sper ca nu e ceva serios. sa treaca repede!

Multa sanatate si sa treaca repede durerile tuturor pufilor bolnaviori, mucioshi, vaccinati si indintzoshati!

O zi frumoasa sa aveti!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI, MIRUNA!!!!!!!!!!!!!!!
Sanatate, bucurii, impliniri!

Dani mi-e f racit, mama lor de viroze, daca acum e asa, ca deh, n-am ratat luna fara raceala, cand l-oi da la cresa mi-e groaza.
Am reusit azi-noapte sa vad ceva poze, sunt atat de frumosi pufuletii!!!!! Cand oi reusi sa pun si eu poze nu stiu. ...acum sun tpe laptopul lui mihai si pozele sunt pe calc din sufra la care nu mai am acces de ceva timp din cauza lui dani urlator mai non-stop. Alta veste "superba" : mi-a facut dani rana la un san, si alaptez in niste dureri infernale, dupa ce ca ma durea oricum, acum chiar ca as avea toate motivele sa il intarc, dar n=am pe cine...noroc ca am ramas cu suptul decat dim si seara. In primavara acum chiar vreau sa il intarc, sper sa reusesc, asptet cu nerabdare sa ajung la doc in februarie sa vedem ce zice si ea. Scopul a fost sa il trec de iarna...vedem pe parcurs...m=-ar fi ajutat mult daca primea laptele humana, il ia de fapt dar putin cam 50 ml. E putin nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza si noi pe aici

sorina de cafea

Dragos a inceput sa maraie pe la 6:30 si cand ma uit la el era ud din cap pana in picioare...asa ca pune-te pe schimbat copilu...binenteles ca acum s-a trezi de tot, face vocalize in patut

o zi frumi sa aveti

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Onitza..imi pare tare rau ca Dani este bolnavior. Tu esti o eroina, mami...nu stiu cum mai ai putere sa-l alaptezi, in asemenea dureri.Un bratz de pt tine, mami. Despre lp...da, asa e, e cam putin 50 ml...Poate nu-i place, nu stiu...zic si eu.. Si iris a baut o vreme Humana (AR). I-a mers bine cu el, dar tot asa, nu bea cantitate mare.Poate e hranitor, sau poate poti incerca si alta marca de lp...

Ale1212xa...cum sunteti? Ati ajuns la doc?

Mergi la inceput

sorina n-am ajuns la dr, a adormit Dragos cu fix 10 minute inainte sa vina tati sa ne ia la 4:30...pana la 6 fara 10 si cum programul era pana la 6 asta a fost...Am anuntat ca nu venim, ca mi-a fost greu sa il trezesc, la pranz nu dormise, am zis sa il las sa se odihneasca
Mergem in dimineatza asta, adica dupa masa de dimineatza il imbrac si ne ducem...

Mergi la inceput

bea, onitza cate un brat de pentru voi, sa treaca problemele cat mai repede

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

sorina n-am ajuns la dr, a adormit Dragos cu fix 10 minute inainte sa vina tati sa ne ia la 4:30...pana la 6 fara 10 si cum programul era pana la 6 asta a fost...Am anuntat ca nu venim, ca mi-a fost greu sa il trezesc, la pranz nu dormise, am zis sa il las sa se odihneasca
Mergem in dimineatza asta, adica dupa masa de dimineatza il imbrac si ne ducem...

Bafta multa, atunci!
Sa-l gaseasca bine dl. doc pe pitic!

Mergi la inceput