Ghiocei de Martie-Aprilie***296***
Raspunsuri - Pagina 8
silvi8 spune:
noapte buna fetelor!
e deja tarziu si sunt obosita asa ca ma duc langa crinuta mea.
AICI va rugam sa ne votati.sil.jpg
silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare
Povestea CRINEI
Kea spune:
Multumesc fetelor!
Tineti minte ce mai plangea Nicky cand a aflat de sarcina? Ei bine, sa ma vedeti pe mine ce concurenta ii fac!
Bianca2503 spune:
WOW, KEA insarcinata.
A lipsit cam mult asa ca s-a aplicat regula.
Eu am intrat de frica acum:)) ca nu am nimic de spus.
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Multumesc fetelor! ![]() Tineti minte ce mai plangea Nicky cand a aflat de sarcina? Ei bine, sa ma vedeti pe mine ce concurenta ii fac! ![]() Keutu cheliutu |
las ca tu nu stii, da plingi de bucurie

chatonel spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 WOW, KEA insarcinata. A lipsit cam mult asa ca s-a aplicat regula. Eu am intrat de frica acum:)) ca nu am nimic de spus. |
hahahahaaaaa
aditapop spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 WOW, KEA insarcinata. A lipsit cam mult asa ca s-a aplicat regula. Eu am intrat de frica acum:)) ca nu am nimic de spus. |

Nici eu, doar sa mai votati cele care nu au apucat

GATA, AM INCHEIAT CAMPANIA, ma scuzati de insistenta si va multumesc celor care i-au dat stelute lui Razvan.
Noapte buna

RAZVAN IN CONCURS ap.jpg
m_monique spune:

chiar ma intrebam pe unde esti
magdyi2001 spune:
Eu disparusei ca magaru in ceata ca mi se trezi gargarita si apoi Gabitu care e si kkcios.
Multumesc Ilinca pt parere. Intr-adevar sunt tare multe specimene la odiseea Mariei, care mai de care mai "isteata".
Eu am refuzat sa mai scriu acolo dar azi nu am putut sa tac.
Ela verifica intai cu laptele de vaca. Gabriel este alergic, mi-a vomitat dupa cateva ore dupa ce a baut.
Atat am avut de zis.
Ma duc si eu la nani ca la noapte ma trezeste Maria.
Pup gasca.
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009),
Maria (17.09.2010) si
Theodora (23.12.2005-25.12.2005)
Minunile Palmierilor
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...