Ghiocei de Martie-Aprilie***296***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Am sa va spun verde in fata ceva: sunt gravida! Si speriata! Si bulversata! Si vai de capul meu!

Keutu cheliutu

WOOOOOOOOOOOOOOW, FELICITARI KEA, SA FIE INTR-UN CEAS BUN!
E FRUMOS CA-I FACI LUI KEUTU UN FRATIOR/O SURIOARA, VA FI FOARTE FERICIT!

RAZVAN IN CONCURS ap.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Doamne, am vazut filmuletul cu Ada, cum vorbeste si ciripeste ea, ne-am uitat cu drag toti 3, Ianis s-a apropiat de monitor si i-a dat un pupic Alexandrei E uimitor cat de bine vorbeste si povesteste ea si are rabdaaare sa stea la povesti, bravo Alexandra!, cred ca e fetita cea mai vorbareata dintre ghiocei, nu-i asa?

Ina, sa-ti raspund la intrebari:
1) Masca: branza proaspata de vaci + galbenus de ou + miere de albine (+ ulei de masline) - e foarte buna pentru refacerea, calmarea si hidratarea tenului, e "luminos" dupa aceea.
O alta masca: castraveti dati prin razatoare + alcool alb, tinuta compozitia la rece si intuneric 48 ore, strecurat si folosit pe post de lotiune tonica.
Eu imi mai dadeam pe fata cu lapte batut (relaxant), rosii (pentru ten gras), castraveti (purifiere), miere zaharisita de albine (gomaj+nutritiv), fructe ce aveam prin casa.

2) La tema infidelitatii sunt 100% de aceeasi parere cu Ilinca

3) Eu i-as da lui Ian laptele dimineata + chestii sanatoase. Mezeluri noi nu mancam deloc. Pentru crenwursti si pateuri de ficat pline cu E-uri si alte porcarii are timp destul toata viata.
Si e foarte valabila regula lui Pisigri: mancare la cerere (pot trece si 4 ore intre mese), nimic intre mese decat apa (si sucurile cu mult zahar taie pofta de mancare). Nici eu nu-l las pe Ianis in locuri periculoase, in rest il las sa faca ce vrea el, sotul meu zice ca-i permit prea multe.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Kea felicitari!!! O sa fie bine Ai multe imbratisari si de la mine!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Am sa va spun verde in fata ceva: sunt gravida! Si speriata! Si bulversata! Si vai de capul meu!

Keutu cheliutu

sa fie intr-un ceas bun!
stiu cum te simti si-ti trimit o imbratisare virtuala.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

wow! felicitari, mami de keutu! Sa ai sarcina usoara si un BB minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Uffff Chato ce urata este patania ta cu verisoara. Nici n-am cuvinte...

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Oliiii, nu ne uita, te rog, baga un vot

RAZVAN IN CONCURS ap.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Kea, curaj! Tinem pumnii si sintem alaturi de tine

Iti doresc sarcina usoara si sa faci o surioara frumoasa sau un fratior istet lui Keutu!

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Kea, te imbratisez si eu! Si mai da pe la noi, ca ne e dor de tine...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Felicitari,Kea!
Pana nasti ai timp sa te obisnuiesti cu ideea...Cam asa eram si eu cand am aflat de Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

kea,felicitari! sa fii sanatoasa! respira adanc totul va fi bine

chato, urata situatia in care esti acum. eu nu as lasa de la mine. adica verisoara asta a ta s/a mutat si gata...si banii, si lucrurile. plus ca am inteles ca voi ati sustinut/o si ati avut incredere in ea. nu/mi vine sa cred ca asa v/a rasplatit...

Mergi la inceput