Ghiocei de Martie-Aprilie***296***
Raspunsuri - Pagina 6
novus spune:
Monnvas si un coleg de-al meu a avut parte de o intamplare la fel de fericita, si-a pierdut portmoneul in fata firmei, l-a gasit un batranel si l-a dus la politie cu tot continutul aferent !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Olishka, scoate o bere pt avansare
!!
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Doamne, Floric, tu ma bagi in pamant cu pozele tale, iti zic drept! Pai tufato, pe cand il admiram io mai abitir pe Raru imi rasare-n fatza gasca aia jumulita sau ce era, saraca, cheala toata si intinsa ca la disectie . Si Raru pupand-o-n cioc sau ce facea, da' n-are microbi? Uof, stii ca io-s mai sensibiloasa la de-astea, pune si tu un avertisment inainte, sa n-am shocuri![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
Eu cred ca m-am uitat la alte poze. Cele cu 1an si 9 luni. La care trebuia sa ma uit de fapt?
Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
| citat din mesajul lui novus Olishka, scoate o bere pt avansare !!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Poftim

Olga, mamica lui David iepurasul

Floric spune:
Ilinca, cand le/am postat la tine m/am gandit. Stiu de acum voi posta sub denumirea IMAGINI SOCANTE PT ILINCA.
oLI uite aici http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/Rares%20prin%20casa%202011/
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
novus spune:
L-am admirat si eu pe Rares care sta pe tron
!!
aditapop spune:
Seara buna, fete!
Am vazut ghiocei frumosi si destepti - Ilinca, Raul si Rares-Rarisel
(Floric, Rares a adormit pe covor sau mi s-a parut mie? Razvan abia adoarme cu ritualul de rigoare, mare lucru sa adoarma oriunde
)
Hai ca azi scapati de obsesia mea cu acest concurs - chic bebe - ultima rugaminte la vot, ca maine se inchid urnele.![]()
VA ROG SA-L VOTATI PE RAZVAN
Multumesc
RAZVAN IN CONCURS ap.jpg
Kea spune:
Am sa va spun verde in fata ceva: sunt gravida! Si speriata! Si bulversata! Si vai de capul meu!
chatonel spune:
hai ca venii si io la drum de seara... is morcovita, toate fricile mele s-au adeverit si acum pot spune ca am crapat niste draci, da si ei au crapat in mine 

acum citva timp am zis, ca dorinta pt 2011, c-as vrea sa se aseze lucrurile intr-o anumita privinta. Si se asezara, dar nu asa cum as fi dorit eu.
povestea e asa: acum 11 ani aflu prin telefon, de la mama, ca o vara a mea e dupa gratii; lucra la banca si nu a gasit nimic mai bun decit sa-si faca de lucru cu banii clientilor ei; banca s=a prins si a bagat-o la zdup; lipseau cca 2000 euro, bani mari la vremea aia, mai ales pt ro, cind un apartament de 3 camere la bucuresti, zona berceni, era la cca 10000. Ma dau de-a dura, gasesc avocat (de aici, cu telefonul, gasesc un avocat la valcea, care se dusa la ea, in bucuresti), gasesc sfaturi, sun o droaie de lume, pun pe drumuri si mai multi si reusesc sa o scot pe var-mea de-acolo, platesc datoria la banca si sper ca i=a fost o lectie de viata. Ce-aflu cind vine mama la mine, de sarbatori? Ca ii dispar bani din casa (var-mea sta la mama, impreuna cu baiatul ei). Trec detaliile, va spun doar ca asta seara am confirmarea ca var-mea e vinovata si ca a mai trecut si prin cont, a luat 6200 de lei noi in plus de cit luase ce era prin casa, plus bijuterii de aur. Evident ca frate-meu i-a zis sa se mute de-acolo.
Acum trebuie sa ii gasesc bona mamii, sa ii faca curat/cumparaturi o data, de doo ori pe saptamina.
Voi stiti pe cineva, o persoana serioasa, in berceni?
m_monique spune:
| citat din mesajul lui Kea Am sa va spun verde in fata ceva: sunt gravida! Si speriata! Si bulversata! Si vai de capul meu! Keutu cheliutu |
sa fie intr-un ceas bun!
stiu cum te simti si-ti trimit o imbratisare virtuala.