Ghiocei de Martie-Aprilie***296***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Doamne, mor dupa Ana. Initial m-am umplut de nervi ca nu a dormit, dar acum imi vine sa o pap. se joaca asa frumos, danseaza pe muzica si incearca sa repete ce spun acolo in melodie. Acum se invarte in cerc si zice "atip, atip", de la melodia aia cu tip tip tipa tipa tipa tip. Si dupa fiecare melodie zice "babooooo". Imi vine sa o mananc. Scuzati entuziasmul dar simteam nevoia sa impartasesc si chestii care ma bucura, nu numai "tristeti"

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Sympli

Fetele, plastilina puteti face si acasa, stiati, nu? Aici si la gradinite o fac tot educatoarele, n-o cumpara. Daca intere pe cineva, caut retete.

Fug la nani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Kea, habar n-aveam!

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Poftiti la capitol nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Simplyana, deci te-a sabotat si tehnologia, nu doar starea de spirit.

Ilinca, referitor la lege: inca n-am citit-o chiar toata, dar marile modificari ar fi: clasa a noua intra la gimnaziu( afecteaza nr de ore corelate disciplinelor de liceu- cred eu); examenul de titularizare se da la scoala; in consiliul de adm. al scolii profesorii nu vor mai fi majoritari - creste importanta parintilor in luarea deciziilor ( inclusiv la alegerea curriculumului la decizia scolii si la alegerea optionalelor); 30% din numarul orelor alocate unei materii vor fi folosite in modul dorit de profesor (asta mi se pare super!); se da examen de admitere in liceu ( nota obtinuta se va aduna cu nu stiu ce alte calificative, se face media si aia e nota de intare)...cam astea imi vin in minte acum.

Mergi la inceput