Ghiocei de Martie-Aprilie***296***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Pai Floricu, dupa cum vezi, trebuie intai sa lamuresc "cand" ca sa raspund la "cum/unde/de ce".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Salutare mamici,
Kea felicitari si din partea mea. Iti pot spune ca trebuie sa fii tare si dupa cum ti-a zis si m_monique nici o sarcina nu se aseamana.
M_monique eu stau in sect 2 intrebai daca am primit impozitul la casa inca nu am primit.
Alinan.iti pot imprumuta eu landou daca vrei, din pacate caruciorul nu il mai am l-au furat in timp ce parcam masina...
Ayla sa stii ca am fost la o homeopata si mi-a dat din aceeasi gama pe care mi-am mentionat-o tu .
Pisik imi imaginez cat de greu ti-a fost-prima zi la gradi...eu ma gandesc sa discut cu educatoarea si sa incep sa il las treptat sa nu se simta abandonat.
Chatonel La multi ani si din partea mea , sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de fericire si multe bucurii!! Din pacate nu stiu pe nimeni sa te ajut cu bona. Ce ai facut cu medicul pt parhon?
Din pacate nu am apucat sa raspund si eu la temele propuse de ina..sper ca voi reusi sa scriu undeva cate ceva si sa le pun.
Si eu am incepout lucrul de acasa iar cand doarme radu bag carbuni..atunci cand nu gatesc sau calc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Am uitat sa multumesc fetelor pt felicitari!

Monique, iau deja doza maxima de acid folic. Nu are cum vedea la analize daca am sau nu destul in organism. Se vede numai la eco, cand deja e prea tarziu.

Pisik, asa incerc sa ma gandesc si eu, ca daca Dumnezeu mi-a mai dat un copil dupa atata timp, atunci o sa aiba grija sa mi-l dea si sanatos.

Si am uitat sa adaug ca de sarbatori am mai si baut nitel (maximul a fost de revelion 2 pahare de vin) si m-am mai dat vreo 3 zile si cu creme antimicotice (stiti voi petele de langa nari).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

curea merci . pana la urma am aflat cat am de plata. cica primaria nu mai trimite acasa scrisorica, asa cum o facea in anii anteriori, ca e criza.
iar ca sa platesc trebuie pot sa merg la posta. sper sa o rezolv repede, ca eu nu mai am domiciliul in sectorul 2.
apoi incepe distractia la sectorul 6...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Buna Seara fetelor!

Kea ma bucur mult ca ai mai intrat. Chiar ma gandeam ca noi iti trimitem incurajari si tu nu o sa le vezi. Inca o data un pupmaaare de la mine. Eu zic asa; sa incerci sa te linistesti si sa constientizezi ca o mare parte din grijile si gandurile pe care ti le faci se datoreaza, o data faptului ca ai fost luata prin surprindere si a doua oara ca sunt puternic influentate hormonal. Cand burtica va mai creste, vei vedea lucrurile mai clar si le vei gasi o rezolvare mai usor. Acum cel mai important e sa nu te stresezi prea mult ca nu rezolvi nimic. Cum spunea Pisik, ai grija cat mai bine de tine. In ceea ce preiveste acidul folic, ideal ar fi sa faci cat mai repede o eco, sa te vada un medic si sa-l iei de acum incolo. In ceea ce preiveste greturile, voma etc, eu am avut greturi din a patra saptamana de sarcina, au fost greturi cumplite si au durat mult dar de vomitat nu am vomitat decat de vre-o doua ori in primele 3 luni. Acomodarea Keutului la venirea unui fratior/surioara si la un alt stil de viata o vei face treptat, de acum din timpul sarcini, astfel ca pentru el nu va fi traumatizant ca si cand peste noapte mami se hotaraste sa nu-l mai culce cu ea. Cum bine zicea Monique, ai 9 luni sa te pregatesti si sa-l pregatesti si pe el. Si atunci cand nu mai vezi solutii incearca sa te gandesti la cum vedeai tu ca o sa fie lucrurile atunci cand un al doilea copil era doar o ipoteza, poate vei gasi solutii la care te-ai gandit deja dar le-ai uitat. Inca o data un pup mare, sa fie sanatos bebe din burtica, sa te linisteti si sa va bucurati de minunea din burtica iar Keutu sa fie cel mai fericit ghiocel ca va avea un fratior/surioara.

PS. A fost o intrebare la oracol, cu cine din odisee credeti ca va asemanati cel mai mult si mi-am adus aminte ca de multe ori ma regaseam in postarile tale si eram pe aceeasi lungime de unda. Surprinzator si acum ma regasesc, asa cum eram eu cand am aflat ca sunt insarcinata.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

In primul si primul rand, felicitari, Kea!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!Cred ca si eu as fi reactionat exact ca tine, dar sunt convinsa ca, atunci cand o sa-l ai pe bebe in brate, o sa uiti de toate grijile de acum!In plus, gandeste pozitiv: o sa fii si mai fericita, ca doar ai vazut cata fericire aduce un copil in viata ta!Te pup de multe, multe ori!

Floric, teoretic, se va aplica noua lege. Zic teoretic, fiindca la noi, cum se schimba oamenii de la putere, cum se modifica si legile. Totusi, o lege a educatiei e greu de realizat, asa ca, probabil, cand or ajunge puii nostri la varsta scolara, se vor aplica normele actualei legi. Din pacate, prevederile referitoare la grupa pregatitoare sunt foarte clare, asa ca ghioceii nostri vor avea venerabilavarsta de sapte ani si jumatate in clasa intai. Alta varianta eu, deocamdata, nu intrevad. Oricum, priveste partea pozitiva: daca sunt niste genii, actuala lege le da posibilitatea sa faca doi ani scolari intr-unul, asa ca...mai stii?!

Va urez o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata!

poftiti la .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Buna dimineata.
Va invit la o cafea maaaaaareeeeeeee.
Sa va povestesc patania mea de dimineata. Cunoscuta #351;i etichetata ca "profesionista la somn" m-am conformat si dupa ce a sunat ceasul l-am oprit si am continuat somnul. La 7.17 suna tipul cu care merg dimineata la serviciu (cand nu ma duce Cata) si asa deranjata m-am uitat la tel cu gandul cine poate fi la ora asta...Nu stiu cum m-am ridicat din pat, l-am sunat inapoi cerandu-mi scuze si sa ma astepte un pic. Am orbecait prin casa (caci am dormit cu Rares si nu vroiam sa aprind lumina sa-l trezesc). RECORD...la 7.30 eram la el in masina...Si acum ma intreb si ma pipai daca am pus toate pe mine...(v-am povestit oare ca sapt trecuta tot intr-o furie de dimineata am plecat fara sutien la serv...si credeti-ma ca am nevoie mexima...)

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ana, cum adica vor face 2 ani intr-unul????? Asa ma enervez ca va trebui sa il dau la 7 ani jumate la scoalaaaa Ma tot gandesc cum si ce fel sa fac dar se pare ca nu am ce sa fac. Dar...fetele care au dat copiii acum (asa cum e Pisik, Gianina, si altele), ele dupa ce sistem de invatamant merg??????? Tule, mama lor de dobitoci...of...asa simtim si noi inca o data ca traim in Romania

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Buna dimineata si multumesc pentru cafea!

Monique, felicitari (cred :)) pentru revenirea in cimpul muncii. Tu pari optimista si hotarita, asa ca, cred ca felicitarile-s bine venite. Ce sa zic, daca e sa fie mai bine, iti doresc sa gasesti colectivul 3, ca prima data :))

kea, si eu zic sa lasi grijile in seama Altcuiva.Nu mai face proiectii negative in viitor...

Mai, va rog, ajutati-ma sa inteleg de ce va supara faptul ca ai nostri copii vor incepe scoala la 7 ani jumate. Mie inceputul scolii mi se pare echivalent cu inceputul joburilor, pe care au timp sa le faca o viata intreaga, pe cind copilaria si lipsa grijilor sint stari de gratie care nu se mai intorc veci. Ce imi scapa din vedere...?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput