Ghiocei de Martie-Aprilie***296***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata mamici,

legat de gradi: la noi a contat mult faptul ca i-am tot povestit de mersul la gradi cam cu 1-2 luni inainte, cum vom pleca amandoua, vom merge cu masina, ea va ramane la copii si se va juca, va manca, va dormi si apoi vine mami si o ia acasa
a mai ajutat si faptul ca am mers sa ne jucam prin curte la ei cateva zile si asa s-a familiarizat cu locul
noi am mers din prima la program lung tocmai pentru a evita crizele ce ar fi urmat trecerii ulterioare, sa nu se obisnuiasca cu programul scurt si apoi sa se simta abandonata
cred ca a mai contat si faptul ca nu am prelungit momentul despartirii: ajungeam la gradi si o predam asistentei sau ingrijitoarei, o pupam si plecam; ele se ocupau cu schimbatul hainutelor
aa... si am mai avut un catel pe care si l-a ales singura si care l-a avut la gradi cu ea peste tot (si la joaca, si la masa, si la dormit)
acum e totul ok, nu mai plange, imi spune da cand o intreb daca vrea la gradi la copii si la miss a ei

ela - parca tu iti faceai probleme cu laptele si calciul: noi nu mai mancam lapte de pe la 4 luni (nici alte lactate nu ne atrag) si nu avem probleme cu calciul; a asimilat calciul din legume (i le-am gatit la abur tocmai pt a pastra cat mai multe minerale si vitamine si uite ca a fost eficient); noi siropuri/suplimente cu vitamine nu am luat pe motiv de scuipat din prima

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Am mai pus si eu cateva poze, s-o vedeti pe Sophiphi harnica, ajutand la facut sarmale si apoi la o plimbarica; in ultima poza era dupa o tranta buna, din fuga, unde nu si-a mai putut controla capatzana si a dat de asfalt.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Am admirat-o pe Sophi cea frumoasa si harnica.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

mai ilinca , sa nu faci tu o poza sophiphiciului in timp ce degusta sarmalele....

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Floric la gradinitele private se formeaza grupele in functie de numarul de copii si varstele acestora, nu neaparat dupa planul de invatamant dat de minister.
cand l-am dat pe andrei anul trecut la gradinita privata avea 2 ani si 10 luni, si a fost inclus in grupa mijlocie, ca la grupa mica aveau copii de 2 ani.
initial, am vrut sa-l inscriu la gradinita de stat. acolo o acritura, mi-a spus ca "deoarece nu are 3 ani impliniti la data de 1 septembrie, sa merg sa-l inscriu la cresa".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Pisi, eu prefer sa inceapa scoala (adica clasa I) dupa 6 ani deoarece un an conteaza mult si ca dezvoltare fizica si mentala. Stiu ca veti spune tocmai ca la 6 ani este "mai crud" decat la 7 dar eu merg pe principiul ca acumuleaza mai bine...Si de ce sa nu privesc peste 12 ani de scoala si sa vad ca termina scoala la aproape 20 de ani.... Sigur nu veti fi de acord cu ideile mele dar sunt ale mele si ma oftic ca nu pot sa fac cum vreau eu. Cat despre joaca si altele...se va juca si dca este la scoala ca e la 6 sau 7 ani.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Pisiko, da sa te pup. Ca nu am mai apucat aseara. O sa fie din ce in ce mai bine cu gradi, o sa vezi. Ca ti se rupe inima, inteleg, ca merg de 2 zile la job....:((
Ti-am vazut ieri si blogul, e superb.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bon dimineu!
Io ma tot minunez cum puteti voi gandi asa in perspectiva...sa va stresati pentru cand vor merge copiii la scoala, sa calculati de vor merge la 7 sau 7.30...Io nu-mi bat capu', ar trebui sa fiu si eu mai...nu stiu, care-i cuvantul pentru "a gandi in perspectiva/ a anticipa pe termen lung" etc dar nu pot, zici ca eu am inventat indemnul "carpe diem". Desi sunt profa si ar trebui sa ma intereseze, eu cand dau din greseala de dezbateri pe tema "legii educatie" si de-astea dau rapid de acolo, nu vreau sa stiu, nu vreau sa ma enervez, am auzit destule tampenii vehiculate de dobitocii aia (cum ar fi clasa a IX a sa treaca la ciclul gimnazial si altele).
Chiar o rog pe Anaan daca este cea care m-ar putea privi direct si ar trebui sa stiu, sa-mi faca si mie un rezumat

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Haaahaaa, acum am vazut cum am scris "sapte jumate" ca varsta: 7.30, ca la ceas!! Varsta de 7.30! E clar, nu m-am trezit bine!! Si-s la a doua cafea! Exagerez cu cafeaua in ultimul timp (ma pregatesc pntru tema cu "viciile")

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

tufete spuneti-mi si mie care e treaba cu legea educatiei, ca eu la capitolul politica si fotbal sunt paralela.

mareata lege a educatiei a fost adoptata sau sunt doar discutii?

floric nu te mai stresa atat cu legea educatiei. nu uita ca anul viitor e an electoral. si la noi oricine vine la putere, vine cu propria lege.

a, si inca ceva, ca acum mi-am amintit. eu am facut de 2 ori grupa mica la gradinita, deoarece m-au dat parintii la gradinita inanite sa implinesc 3 ani (sunt nascuta la sfarsitul lui noiembrie). mama spune ca s-a dus tata cu ceva la directoare si m-au primit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

'Neatza!!!

Se vede ca s-a vrut de mai sus sa fac eu pauza de forum: vineri dimineata a crapat calculatorul! Si intre timp, il loc sa-l reparam, l-am crapat mai tare abia azinoapte i-am dat de cap, acum e curat ca un fund de bebe, n-are decat Windows si Nod

Noi suntem bine, casa e luna, ne-am momit si la plimbareli, ca vremea e superba (doar luni a fost cea mai groasa ceata vazuta de mine vreodata). Ma bag la recuperari, sa vad si eu despre ce mai era vorba pe-aici.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput