Ghiocei de Martie-Aprilie***296***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

uite ca a venit si pisik. of, sper sa fie mai bine maine...eu am stat 2 zile cu crina apoi am lasat/o singura ...eu as mai fi stat dar asa e peste tot. incep si ceilalti copii sa strige dupa mami si nu mai pot doamnele sa se descurce.

AICI va rugam sa ne votati.sil.jpg

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

fetelor mi se rupe sufletul din ce citesc despre bb-i si gradi, despartirea pare sa fie tare grea,offf nici nu vreau sa ma gandesc cand voi ajunge la acel moment

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

kea felicitari din tot sufletul; stiu ca e o veste soc pentru tin dar pana la urma daca acum a fost sa fie... e bine si asa; o sa vezi ca toate gandurile pe care le ai acum or sa dispara cu cat creste samburica din burtica (... habar n-am de ce am scris samburica si nu samburelul....)
pisik si pentru tine si pentru galuscuta mica si suparata; sincer... ma asteptam ca la personalitatea ei s ase manifeste exact asa cum ai de4scris tu.... dar la fel ma astept sa se si adapteze destul de usor odata ce prinde gustul statului printre copii.
sa nu va ganditi ca lasatul cu bona acasa e mai linistitor; si eu sunt convinsa ca o sa se jeleasca mutzu la usa dupa mine la greu.... dar asta e, macar ma consolez ca-l la sin mediul lui. oricum ar fi despartirea e grea pentru toate, mai ales la varsta asta.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

pisik, stai linistita ca se va acomoda. cam 2-3 saptamani va plange, dar pe urma va fi mult mai bine. vei vedea ca apoi nu mai vrea sa vina acasa.
dupa ce se va acomoda putin, va incepe sa manace acolo.

eu zic sa nu ai nici un fel de asteptari. sa iei totul asa cum e.

Mergi la inceput

sa va spun pentru ce am avut nevoie sa-mi trimite-ti ganduri bune, pentru care va multumesc inca odata .

conform zicalei "copilul care nu plange nu primeste tzitzi", azi am fost sa discut reintoarcerea mea la munca. am fost si am discutat cu directorul de depatament. eu sunt adepta discutiilor, si apoi facem hartogaraia.
va anunt ca incepand cu 1 februarie ma intorc in campul muncii.
pana in aprilie, cand ioana va implini 2 ani, voi munci 6 ore, si voi fi platita bineinteles 8.
am lasat la latitudinea directorului sa stabileasca colectivul in care voi intra, in functie de proiectele care sunt in desfasurare. pana acum ar fi 2 colective in care sa ma integrez. am lucrat cu ambii sefi si fiecare are plusuri si minusuri. poate patesc ca si data trecuta, cand m-au bagat in al treilea colectiv, si a fost cea mai buna alegere posibila.
deocamdata atat, restul il mai discut cu directorul dupa ce revin pe val.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Of Pisik ce greu treb sa fie!

Bianca, daca nu esti convinsa ca e acum momentul, mai bine sa nu ramai luna asta.

Ilinca, nu stiu daca imi doream sau nu un bb2, dar dupa cum am reactionat, inclin sa cred ca doar cochetam cu ideea. Sau ma impacasem cu ideea ca nu mai raman, nu stiu exact.
Nu ne-am mai protejat dupa ce l-am nascut pe Keutu. Ma asteptam sa dureze ceva pana raman, ca si la Keutu a durat 10 luni, dar dupa 1 an si 9 luni, imi cam luasem gandul. Chiar ma gandeam ca cel tarziu din vara incepem sa ne protejam si gata, suntem impacati cu gandul ca am incercat si nu s-a putut.
O sa va rog sa ma ajutati sa...imi calculez o varsta aproximativa a sarcinii. Stiu, suna comic. Dupa ce m-am tot invinovatit ca nu mi-am notat, pana la urma am avut o revelatie (inutila), cum ca am facut-o, dar pe calendarul din bucatarie, care fiind pe 2010, e deja la gunoi de ceva timp. Miercurea trecuta am fost convinsa ca mi-a venit ciclu. Am avut o pata maro deschis si apoi nimic. Atunci mi s-a aprins beculetul ca ar fi nidarea. Dupa 2 zile iar o pata identica cu prima si cam atat. Intre astea doua, mi-am facut testul si era pozitiv. Acuma intrebarea mea ar fi: cand apare nidarea, aveti idee? Cam cand ar fi trebuit sa vina urmatorul ciclu? Daca da, as avea pana in 5 saptamani. Dar am greturi deja de vreo 3-4 zile. Ori pt greturi cred ca e prea devreme, astea apar cam in saptamana a 6-7, nu? Stiu, dr poate calcula dupa dimensiuni la eco, dar eu pana la dr dau nas in nas cu asistentele si treb sa le spun o varsta aproximativa a sarcinii ca sa stie cand imi fac programarea. In primele 6 saptamani, daca nu sunt probleme, nu te cheama nimeni.
Revin si cu temerile.

Mergi la inceput

Kea sarcinile nu seamana intre ele.
eu la prima sarcina am inceput sa am greturi inainte de 4 saptamani. adica din perioada in care "teoretic" ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia eu aveam greturi. si niste greturi cumplite...

incearca sa-ti amintesti ceva evenimente din perioada menstruatiei.
cand am ramas insarcinata a doua oara, uitasem cand am avut ultima menstruatie, ca nu mi-am notat. noroc ca atunci am fost la nunta unei verisoare si asa mi-am adus aminte data menstruatiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Monique Deci e posibil sa am numai 5 saptamani. Sa ai greturi dar sa nu vomiti, o fi posibil?

La capitolul temeri:
-ma termina gandul ca nu ma mai pot ocupa de Keutu ca pana acum, ca o sa stau in spital 5 zile daca iar imi fac cezariana, ca in timpul asta o sa-i fie greu, pt ca el numai si numai cu mine adoarme, daca se trezeste din somn speriat, numai eu il pot linisti, ca atunci cand bb2 va fi acasa nu stiu daca voi putea dormi cu amandoi (la inceput presupun ca nu si iar Keutu va avea de suferit), ca pe perioada sarcinii va trebui sa refuz sa-l iau in brate de cate ori va vrea (si vrea destul de des) etc.;
- si ma mai sperie cumplit gandul ca nu am luat acid folic. Abia de 4 zile iau. Stiu, majoritatea femeilor n-au probleme, dar eu la prima sarcina am avut. Desi am luat doza normala, chiar si inainte de sarcina. Dar in cazul meu n-a fost destul. La keutu am marit doza si am luat si alea 10 luni cat am fost in asteptare. Pana nu trec de primele 2 eco si pana nu am rezultatul de la amniocenteza, o sa tot stau cu inima stransa.

Mergi la inceput

Kea la prima sarcina am avut greturi cumplite, dar nu am vomitat niciodata. la a doua greturile au aparut mai tarziu, si am vomitat la greu.

e normal sa ai temerile pe care le ai. dar vei vedea ca te vei descurca. unele obiceiuri de acum le vei adapta la noua ta stare. si vei fi surprinsa cat de matur si intelegator la fi keutu. nu uita ca nu nasti maine, ca sa intri in panica. in cele 9 luni de sarcina ai timp sa te pregatesti.
cand eram gravida cu ioana, ma asezam intai pe scaun si apoi il luam pe andrei in brate.
acid folic am luat in ambele sarcini abia atunci cand am alfat ca sunt insarcinata. daca stii ca ai avut probleme du-te cat mai repede la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

KEA, incerc sa te linistesc cu ce mi-as zice mie la probleme si ganduri de gravida (poate unele ar fi tot astea, poate as avea si in plus). Daca Dumnezeu a hotarat sa iti dea un bebe acum a stiut El cel mai bine ce face. Asa ca nu mai despica firul in patru si bucura-te, implica-l pe Keutu in noua ipostaza a ta, daca plange ca vrea in brate incearca sa il distragi cu ceva, fa controalele necesare si ai un comportament adecvat dpdv alimentar, al psihicului, al miscarii, etc. Cu alte cuvinte, fa tot ceea ce iti sta tie in putinta sa fie bine. Restul nu mai e treaba ta

Mami de minune mica

Mergi la inceput