Ghiocei de Martie-Aprilie***296***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

Ilinca_M. si cum au fost sarmalele? ca am vazut cat s-a muncit la ele.

Magdyi foarte simpatic gabriel. si e doar inceputul...

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Io n-am gustat, caci nu erau cu ciuperci sau pasat, trebuie s-o-nvatz sa faca si de-alea! Dar restu' au balotat si-au spus ca-s bune!
Chiar si Sophia a mancat jumatate de sarma:)))
O, eu nu pot nicicum sa spun "piuneza", c-o fi corect, ca nu, nu ma-ntere, numai "pioneza" imi iese pe gura!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Am mai pus si eu cateva poze, s-o vedeti pe Sophiphi harnica, ajutand la facut sarmale si apoi la o plimbarica; in ultima poza era dupa o tranta buna, din fuga, unde nu si-a mai putut controla capatzana si a dat de asfalt.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Sophihi e adorabila ca de obicei !!! ce fain era imbracata la plimbare !! si ce harnicuta este !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Novus si eu am cumparat plastilina azi. Sa vedem cum ne descurcam maine dimineata cu ea.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

De care ai luat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

alina.n asa de putin mai ai?

bianca sa iasa asa cum vrei tu.

multumesc tuturor pt sustinere . va spun mai tarziu ce am rezolvat.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Dap se apropie momentul cu pasi repezi de vineri in 2 sapt avem programata cezariana

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Ilinca e dulce foc Sophiphi vad ca tot in mov e asortata si cred au iesit niste sarmalute tare bune cu asa bucatareasa

AMR 3 saptamani!!!

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare la voi , este cineva din Bucuresti care are un landou/cos bebe disponibil?

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello,

Scrisesem baritai mesajul si nu stiu cum l-am sters, asa ca voi fi mai scurta.

Multumim pt incurajari

Nu stiu cum sa definesc prima zi. Pt mine a fost rau dpdv psihic. F rau, nu ma asteptam, m-a daramat, dar trebuie sa imi revin rapid ca nu se poate.
Pt ea a fost ca pt multi copii presupun. Adica am intrat impreuna in gradi, am dezbracat-o, ii placea dar ma tinea strans de mana. Am prins un moment si am iesit din camera lor si am inchis usa. A fost nenorocire. Da-i urlete, buseli in usa, etc. Pana la urma a reusit sa evadeze (ca la ce forta are, educatoarea e o top modela, a facut-o instant) si top la mine. Am luat-o in brate sa o linistesc si am intrat cu ea in sala, ne-am uitat la jucarii, etc. Buba e ca mai sunt copii plangaciosi, care reactioneaza rau cand vad alta mamica stand cu copilul, drept pt care m-au rugat sa ies (mi s-a parut corect, era o mata de 1 an si 8 luni, care statea non stop cu suzi in gura si plangea cu suspine numai cu ochii la mine, mi-a rupt si ea inima). Evident, iarasi urlete. Ea plangea inauntru, eu afara. Pana la urma am auzit ca s-a mai calmat si am plecat un pic, cam o ora jumate. Am inteles ca a fost relativ ok cand am fost plecata, pana au iesit din clasa sa mearga la masa. Probabil se astepta sa fiu pe hol, nu stiu, dar iar s-a pus pe urlete. cand am ajuns eu am auzit-o de pe hol. Nu a mancat nimic. Cand i-au deschis usa de la sala de mese si m-a vazut s-a pus si mai tare pe zbierat, parca ma certa si da-i maaaaaaaamiiiiii si suspine. Pe drum acasa a adormit bustean, dar din pacate a dormit putin, pana intr-o ora, drept pt care nu a fost f in forma astazi. Mai avem si o maseluta de iesit, deci suntem perfecte

Nu stiu ce asteptari sa am de acuma, prefer sa nu am. Va tin la curent.

Va pup

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Am si eu o intrebare la voi , este cineva din Bucuresti care are un landou/cos bebe disponibil?

AMR 3 saptamani!!!

Daca nu gasesti, am eu disponibil , vedem cum ti-l trimit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

buna fetele!
pisik vad ca n/a dat inca de veste cum fu prima zi de gradi.
ilinca, cu asa ajutor sigur sarmalele au fost delicioase. iar la plimbarica domnisoara era chiar adorabila. ce am remarcat eu de mult e parul ei lung...al crinei are cred 1 cm.

noi am avut musafiri si crina atat a mai sarit si alergat cu verisoru ei ca a adormit la 9.30. cand era mica o batea cum se intalneau. acum s/au scimbat lucrurile, o imbratiseaza si o pupa si ea fuge si striga "dete" si "paca" adica date si pleaca...dar apoi il pupa si ea. ma bucur ca se joaca amandoi, la urma urmei e singurul ei verisor.

AICI va rugam sa ne votati.sil.jpg

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Pisik, si mie mi-au dat lacrimile azi noapte la gandul cum il voi lasa pe Ianis la gradi si sa plec...;( Iar acum dupa ce am citit postarea ta imi vine sa

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput