Ghiocei de Martie-Aprilie***296***
Raspunsuri - Pagina 13
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 pup fetele ![]() ![]() eu sunt putinel supi ca bebelusul mic nu vrea sub nicio forma titi ; se chinuie surioara ingrozitor cu el, ii curg sanii in disperare, are enorm de mult laptic si el pur si simplu refuza sanul; si na', au trecut deja 7 zile si el e tot la fel, adica si cand ia sanul -ca nu-l lasa surioara in pace- decat il rontaie si refuza sa traga din el. va dati seama ca surioara stie perfect ce sa-i faca si cum, ca doar a invatat sute de femei sa le dea titi la puiuti.... si e extrem de suparata ca nu reuseste sa-l faca sa suga; ea se mulge la greu si-i da lapticul la bibi, dar ii e greu. si are sanii facut vraiste, e sange curat, sunt crapati si umfl;ati ca naiba.... si ea tot mai incearca; cred ca in curand abandoneaza si ramane sa se mulga cat de mult poate... si sincer o cam inteleg.... ca niciodata n-am vazut niste sani mai traumatizati ca ai ei![]() ; si culmea, dupa ce a venit laptele calumea a inceput sa refuze chiar complet; a incercat sa se mulga putin inainte ca poate nu suporta ala mic sa-i vina prea mult laptic.... nici asa n-a mers; nimic nu merge, nu-l vrea si pace![]() Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 GANDACEL DE TOAMNA![]() |
DYANA< sunt sigura ca se va descurca surioara.
Nici Vladimir la inceput nu sugea pentru ca nu putea sa apuce sanul. Era atat de umflat de lapte incat nu stia sa apuce. Asa ca mulgeam inainte si apoi iil lasam sa suga.
E mai greu la inceput. Stii doar. Si pana isi modeleaza bebele sfarcul. Vladimir sugea o perioada mai mult din stangul ca isi modelase el sfarcul frumos.
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Bianca, you, naughty girl!! N-ai prins promotia la durex sau cum?:P :))) mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
ERam singuri acasa si ne-a cam luat valul
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui ramona7575 Buna cafeaua, sper ca e fara cofeina pt.ca o beau cu Stefan, imi sta in suflet la fiecare miscare... am impresia ca nu mai pot respira, stau pe canapea, se suie in capul meu, stau pe scaun se suie pe mine, beau cafea- isi baga nasul in ia chiar daca frige ... So, nimeni nu a avut prbl.cu kk mai moale si culoarea mustarului ? M-as duce la dr.particular dar nu e la cabinet zilele astea ![]() ![]() ![]() |
Ba da, dar daca zici ca face maxim 2 pe zi nu e grav, zic eu.
Si Vladimri a avut asa cand a mancat mai mult iaurt. Sau cand mananca spanac e negru aproape.
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui Sper sa vezi cati mai multi ghiocei cand vii in RO ![]() Las si Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
si eu sper sa vad multe flori si ghiocei de la odisee

desi nu vom sta mai mult de 10 zile, sper sa ne descurcam si sa gasim timp si pentru altceva decit "probleme administrative".
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Chatonel, mama sta in Berceni. O sa o intreb astazi daca stie pe cineva care ar fi dispus sa faca ceva menaj si shopping. |
iti multumesc mult, Bianca.

Mama se va interesa si ea la administratoarea de la bloc
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Chatonel, si o lasati pe nesimtzita sa scape as?!!! Mai ieftin ieseati de la inceput cu menajera/infirmiera etc. decat cu hoatza asta!! Cat a stat la parnaie? Nu i-a fost de ajuns? Vorba aia cu "facerea de bine..." e foarte adevarata mai ales in cazul unor neamuri!![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
evident ca mai bine "ieseam" cu o menajera decit cu var-mea ... deh, cine ar fi crezut ca ea nu a invatat nimic din cele 3 luni de inchisoare? mai ales ca risca 5 ani si avea doi copii minori, ca-mi venea mie sa pling de necazurile ei. Bine ca-s majori acum si se vor putea descurca si fara mama, tare mi-e teama ca s-a bagat si in contul societatii in care lucreaza ca contabila si iar va ajunge dupa gratii.
Si, ce sa ii fac? Sa o tirasc in tribunale? pai crezi ca mie asta imi lipseste? As bate-o, acum, la nervi
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui m_monique buna dimineata! multumesc pt ![]() am si eu o rugaminte: azi intre 15:45 si 16:30 sa-mi tineti pumnii, sau sa faceti spirala. |

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Ei, Chatonelo, pe criza asta sigur o sa gasesti o gramada de femei de treaba care sa ajute la gospodarie (era sa scriu "menajerie" mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
as vrea io intilnire, dar sa vedem ce timp de "deplasari" avem. Plus ca noi sintem "pe jos" cind venim in ro... trebuie sa gasim un loc unde se ajunge usor cu transporturile in comun.
chatonel spune:
| citat din mesajul lui m_monique pisik acomodare usoara cu gradinita! iti trimit o imbratisare virtuala, ca stiu ca ai inima cat un purice. ![]() dyana imi pare tare rau ca surioara ta are asemenea probleme. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
succese la gradi, pisik!
dyana, se va rezolva cu tzitzi, nu dispera. Primele doua saptamini sint dificile, nu-ti mai amintesti?

; se chinuie surioara ingrozitor cu el, ii curg sanii in disperare, are enorm de mult laptic si el pur si simplu refuza sanul; si na', au trecut deja 7 zile si el e tot la fel, adica si cand ia sanul -ca nu-l lasa surioara in pace- decat il rontaie si refuza sa traga din el. va dati seama ca surioara stie perfect ce sa-i faca si cum, ca doar a invatat sute de femei sa le dea titi la puiuti.... si e extrem de suparata ca nu reuseste sa-l faca sa suga; ea se mulge la greu si-i da lapticul la bibi, dar ii e greu. si are sanii facut vraiste, e sange curat, sunt crapati si umfl;ati ca naiba.... si ea tot mai incearca; cred ca in curand abandoneaza si ramane sa se mulga cat de mult poate... si sincer o cam inteleg.... ca niciodata n-am vazut niste sani mai traumatizati ca ai ei