Ian-Feb2011- Bv Maimutica,Alexa! Hai Gabi!(174)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Bei fetelor, am si eu o nelamurire...eu stiam ca normal bebe trebuie sa suga 15-20min dintr-un san,si apoi trebuie sa ii dai sa suga din celalalt pt ca bebe goleste sanul si chiar daca se vede ca suge,el doar sta asa de placere.aseara a trecut o prietena pe la mine si cand ma vazut ca schimb sanul mi-a zis ca lor la cursul lamaze le-a zis ca la o alaptare bebe trebuie sa suga numai dintr-un san,ca la inceput e laptele apos si abia peste vreo 10min e consistent si hranitor.si intotdeauna sa tii minte la ce san ai alaptat si data viitoare ii dai sa suga din celalalt.voi cum stiti ?

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Tunde..intr-adevar nu mai e mult..dar am morcovul..cu tot cu iepure..ma incearca niste emotii de mi9-e sa nu ma ia nasterea in direct[panica]

Angie +38

bebe jucaus

amr 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Simo, Leeloo zice ca sotul ei joaca wow... Eheee... ce vremuri....
wow = World of Worckraft
Ne jucam si noi (eu + jumatatea mea) pana la testul cu 2 liniute... De fapt Mayane e numele caracterului meu din WoW

BRAVO JASMIN26!!!

BUN VENIT BEBE
LUKAS CHRISTIAN!!!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

34+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ceau fete!
FELICITARI NOILOR MAMICI, ma bucur tare mult pentru voi.

Abramburika, . SIncer mai mult nu stiu sa spun acum.
Te imbratisez cu drag.

Bebelu, stai linistita asa e la primul bebe, in prima luna cam chiauna apoi incet incet incepi sa te descurci. Stai linistita si incearca sa te odihnesti cat poti. Lasa treburile casei pe mana altora si tu ocupa/te de bebelina.
La noi parca a avut un mic progres la colici cu SABSIMPLEX.

Noi suntem bine, bebe misca intr/una, abia astept sa ma vad in febraurie. Mi/am facut bagajele, sunt deja pregatita, azi naopte am visat ca nasc. Am o burta ca o minge perfect rotunda, imi zambesc toti oamenii pe strada.
Eliza e tare incantata ca va veni pe lume Andrei. De abia astept sa/l strang in brate.
Va pup pe toate.

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Felicitari Jasmin!! sa fiti sanatosi si papaciosi!

Am dormit 20 min..si ma doare bibilica de innebunesc
bebe meu are prog de scancit cu colicii.. plange foarte putin , numa se strange,se screme si scoate tipete. aseara l-a tinut vreo 5 ore pentru ca de duminica nu i-am mai dat nimic de colici din cauza alergiei.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mayane..al meu joaca Ikariam..am jucat si eu cateva luni numa sa vad care naiba e faza cu el..e deja stapan de aliante si alte alea

Angie..nu fi mama emotiva de pe acu..pai maine ce te faci ? profita de ultimele zile cu burtica..imediat vine si bebica. imbratisez fata sa mai treaca

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Lacazangiu, eu sa stii ca am reusit performanta sa o fac pe Eliza sa doarma singura in camera ei. In primele nopti s/a trezit si m/a strigat apoi incet incet a inceput sa doarma toata ziua. Sper sa ne fie usor, si eu imi fac multe ganduri.....unele mai bune altele mai putin dar vorba ta, sa fim sanatosi si totul se va rezolva.
Shines, al meu joaca POKER. Turnee, chestii, dar cand ma vede ca ma enervez il inchide.

34+

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Hello, fetelor. Eu sunt versoara Roxanei (maimutica) si va tot citesc de dimineata, sperand sa aud vesti de la ea. Am sunat-o pe mobil, dar nu raspunde. Am inima cat un purice pentru ea si pt Marie.Doamne ajuta sa fie bine!!!

Si tot citindu-va m-am gandit ca nu va suparati daca va dau si eu un sfat referitor la alaptat. Eu am nascut in sept 2010 si am o motzata de aproape 4 luni, pe care ma chinui tare sa o alaptez pentru ca ea nu suge prea bine si nu prea ma stimuleaza. Si pt ca pierdeam laptele, pediatra ei mi-a dat un tratament cu Motilum. O sapt se iau cate 2 pastlute de 3 ori pe i, iar urmatoarea sapt se iau cate 3 comprimate de 3 ori pe zi... Eu le mananc ca pe bomboan, dar functioneaza si papa laptic de mami fetita mea. Intrebati si voi doctorii vostri daca puteti lua... E o alta metoda de stmilare,,,in afara de Galactogil, care e ffff eficient, dar de care mi s-a cam acrit, ca mananc cate 2 cutii pe saptamana. Eu obligat-fortat trebuie sa fabric lapte, pt ca puturoasa mea nu papa decat laptele meu, refuzand orica lapte praf (am exterminat toate cele 17 tipuri de lapte praf existente in romania, belgia si olanda...) Asa ca, cine mai e in situatia mea, poate incerca si aceasta metoda...cu acordul medicului...

...si sarcini la termen si nasteri usoare tuturor celor care mai au burticutze. Crestere usoara si mult laptic celorlalte mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Uf, ce de emotii pe acilea!
Bafta multa tuturor si nasteri usoare!!!

Noi suntem putin speriati. Sangereaza buricutzul desi a cazut de o sapt. In plus azi a supt la fiecare san 15 min. si apoi a adormit si n-a mai luat LP. N-ar fi o mare problema numai ca io nu prea am lapte, nu stiu ce suge el acolo?!!!
Plus ca io nu inteleg cum naiba se da laptele asta praf. Am crescut in fiecare zi cu 10ml (azi ziua 9, trebuia sa-i dau 90 de ml). Dar suge ceva de la san si apoi nu stiu cat sa-i dau. Pana acum mi-era frica sa nu-i dau prea multa completare sa nu se umfle ca cimpoiul, pt. ca-l chinuie rau burtica. Azi in schimb n-a vrut el completare.
Si eu ii dau Infacol inainte de fiecare masa. Ii place foarte tare si suge pipeta aia de parca ar fi tzitzi.
Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine cu completarea asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Eu nu pot sa ma enervez pe el Ca am si eu microbul... El se juca pe calculatorul lui, eu pe al meu. World of Worckraft si Aion le-am jucat impreuna, dar si multe alte jocuri separat.
Avantajul jocurilor impreuna este ca poti oricand sa-i spui "terminam asta si ne apucam de curatenie, sau de bucatarie..." Acum nu mai avem timp de jocuri... si facem si economie.... ca WoW ne costa abonament lunar... Am luat patut, carut, hainute de bebe, am platit ecografii... Daca mai plateam si abonamente la jocuri, unde ajungeam.
SI pe urma sunt femeie batrana, trebuia sa-mi treaca o data si o data

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

34+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput