Ian-Feb2011- Bv Maimutica,Alexa! Hai Gabi!(174)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetili ? Moamaaaa ce de cafele avem azi ... si micul dejun de la Irina, mmmmm de cand pofteam la unu'
Noi suntem bine, ne trezim cam din 3 in 3 ore sa papam si sa vorbim.loutzy si eu spal si calc,spal si calc,mai ales scutecele,ca le murdareste cand il infas dupa baie.
ralukara sa te simti mai bine,hai ca nu mai ai mult.
ariana bafta la dorcot,sa revii cu vesti bune
angie,monika si voua bafta maine la controale !
mirela sa intri sa ne zici ce ti-a zis dr azi de Razvi

Felicitari Alexa
Bine ai venit bebe Matei Gabriel

Hai Maimutica

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ralukara
carmen, intru cum sa nu

razvi e treaz nici nu stiu ce sa fac, sa i dau sa suga si sa l culc sau sa l mai tin asa pana apare doctorita???

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

buna fetelor;
am fost si noi azi sa ne faca tanti doctorita vaccinul BCG, ca atunci cand eram in spital eram cu o greutate prea mica si nu s-a putut; dar acu suntem mari, am luat aproape 1kg in 3 saptamani si am ajuns si noi la 3,2 kg; am facut un scandal monstru la tanti dr in brate ca eu vroiam sa pap; dc venea la timp tanti doctora, nu faceam scandal ca imi daduse mami sa pap, da' dc ea intarzie 2 ore...........;

in alta ordine de idei suntem bine, un pic maraite ca doare burtica, dar trece ea si asta

v-am pupat

mamica fericita de puiut alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Buna fetele,imi pare rau de intarziere dar de abia ikeri am iesit din spital
Deci marea veste:pe 12 ian la ora 21 si45 a venit pe lume Lukas christian,cu 3570 si 54 cm,apgar 10,cezariana dupa un travaliu de 24 de ore,,,,o sa va povestesc mai multe din experienta mea alta data
In rest suntem bine ,incercam sa ne acomodam acasa
Nu am citit nimic,dar se pare ca nu prea au fost vesti bune,imi pare rau sa aud asta
Felicitari proaspetelor mamici...
sunt asa de fericita,nu pot sa va zic.....am un bebe nemaipomenit,suntem topiti
Pa pupacesc,

Crina
saptam.40 cu Lukas Christian

In curand o sa fim 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

carmen..multumescabia astept ziua de maine
multi pupici pt bebe frumos Andrei

Angie +38

bebe jucaus

amr 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Felicitari proaspetelor mamicute, sa aveti parte de bebelusi sanatosi si papaciosi!
La inceputul lui februarie stabilim si noi cezariana, sper doar sa mai reziste in burtica pana atunci, caci sincer dupa experienta cu David, travaliu de 12 ore + cezariana, prefer o cezariana bine programata:)
Eu intru in 36 de sapt si vreau sa spun ca zilnic iau cate un No-spa, am burtica mereu super tare, ce-i drept nici nu prea ma menajez, in parc cu David, il urc pe toate toboganele, pune-l in leagan, da-l in balansoar, dar sper ca macar aceste 3 sapt cate au mai ramas sa-i mai trimit si pe ai mei cu el in parc, pb e ca David vrea si cu mine
Am si eu mari emotii referitoare la reactia lui cand o sa vin cu bb acasa, ca sa nu mai zic ca mor de ciuda pe al meu ca inca nu vrea sa incerce sa doarma cu David, el crede ca sunt suficiente noptile in care voi fi eu la spital ca sa se obisnuiasca cu el la somn, eu una parca vad ca o sa ma chinui cu amandoi in aceeasi camera
M-au napadit grijile si gandurile negre, toate mamicile cu 2 bb imi spun ca ele numara pe degete momentele de liniste..ma rog sa fim macar sanatosi, ca le-om rezolva noi pe toate!

Bafta maine la eco pt mamicile care se duc la control si tinem pumnii la urmatoarele in listuta!

Mami de David-Andrei(24.06.2008) si gravi cu Matei-Alexandru +35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

JASMIN!
IN SFARSIT DAI SI TU O VESTE....CAT TE-AM STRIGAT!! MAMICA PROASPATA!IMI PARE RAU PENTRU SUFERINTA...DAR AI SA VEZI CA A MERITAT DIN PLIN!MULTA SANATATE LUI LUKAS!VEZI CA TREBUIE CONCURAT LA GAGICI..ASA CA ASTEPTAM POZICI!

Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

carmen..multumescabia astept ziua de maine
multi pupici pt bebe frumos Andrei

Angie +38

bebe jucaus

amr 2 zile

bafta mare pe maine!nu a amai ramas mult

Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Felicitari Jasmin
Bine ca sunteti sanatosi si ati ajuns acasa. Asteptam poze !
lcazangiuEste normal sa ai ganduri multe , chiar daca mai ai sau nu inca un bebe acasa, este normal sa iti faci griji,daca te vei descurca sau nu.o sa fie greu,dar FRUMOS ! si sotul sa stea si el cu bebe mare pana iti revii si tu, sa vezi ce bataie ia daca nu vrea urata experienta la nasterea trecuta, Doamne ajuta sa stea bebe pana la termen si sa ai o nastere usoara de data asta.
lorich ce faci fataaaaaaa ?!! hai cu pozele , toata lumea asteapta sa vada printesa,mai ales buburuzii

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Eu am intrat sa va salut si sa felicit mamicile care au mai nascut intre timp .

Dangabriela multe ganduri bune si iti tin pumnii sa fiti bine amandoi .

Noi program de maraielei, stat lipita de mami non stop, ne luptam sa avem laptic, am inceput si eu sa iau galactogil sa vedem daca mai creste productia, daca nu mi s-a spus sa iau Metroclopramid cate juma de pastiluta dim si jumate seara si cica creste numa ca nu tb sa te mai opresti dupa ce incepi, voi ati mai auzit pe la cineva??? Mie mi-a recomandat o cunostinta care e dr Neurolog de copii si care a luat si ea asa ceva.

Pe mine ma cam ustura operatia, cred de la stat cu maimutzica in brate dar cum mama e racita in continure....sunt pe post de leganatoare .

Danina mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 6 anisori

Mergi la inceput