Migrene

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Belladona, intradevar am ceva alergii, am facut si tratament pt ele, dar totusi prea e legat de lumina declansarea migrenei ca sa fie data de alergie, si alergia a trecut intre timp, si migrenele tot le am cind ies afara pe soare

Denizel, este, din pacate o legatura la mine intre cresterea apetitului si flax seed (eu cred ca seminte de in sint?)...le-am intrerupt pt ca am inceput sa iau in greutate, si mi-a mai scazut si apetitul dupa ce le-am intrerupt; nu stiu care e faza, e ceva foarte ciudat, pt ca nu am mai auzit nici eu pe nimeni sa pateasca asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

msl1,
ok sa inteleg ca migrena se declanseaza cand iesi afara la lumina soarelui?,deci pana atunci nu ai nimic nici cea mai usoare durere sau oboseala si cum iesi afara se declanseaza??
caci e normal cand ai migrena(la un anumit tip de migrena ca si ele sant demai multe feluri) sa te deranjeze lumina soarelui, si pe mine ma deranjeaza sorele cand sant in migrena si port ochelari de soare dar deja cand sant in durere,
ar trebui sa descri la dr. exact cum e sa vezi ce seintempla,
numai bine si la fara migrene va doresc la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Am facut migrena......
Nu a avut efect sumatriptanul, dar e vina mea: m-am enervat si m-am suparat rau de tot, nu m-am putut calma si a doua zi mi-a fost rau.
O sa am grija de mine mai mult.
Sanatate va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui BellaDonna

irlandeza,

sumatriptan am luat si eu e foarte bun, sa-l iei imediat la primele simptome, eu pt un efect imediat il luam sublingual, simti imediat efectul dupa ce se topeste poti sa inghiti cu un pahar cu apa, incearca sa te relaxezi si sa practici ex. de respiratie , practica respiratia profunda imediat cum simti o migrena si nu renunta deocamdata la medicamente,ma intai asteapata sa se rareasca migrenele si trebuie sa ajunti organismul sa-si revina

mamica lui Ana Maria


Nihil Sine Deo!




Sa inteleg ca pe tine te-a ajutat ? Eu inca nu am luat deloc. Imi e tare frica.......sa nu am din nou vreo reactie adversa.......
Si zici tu ca s-au rarit migrenele ? Dar intensitatea durerilor s-a redus sau sunt la fel ?




Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinsonia

Trei luni fara migrene. Am luat sumatriptan la debutul crizei si am diminuat durerea pana la disparitia ei. Nu-mi vine sa cred ca merge.



Wow !!! Super !!!! Iti dai seama ce norocoasa esti ? Ai reusit sa scapi de migrene ? Ai mai facut si altceva special sau doar cu sumatriptan te-ai tratat ?
Tine-o tot asa, fara migrene.


Edit: am citi acum ca totusi ti-a reaparut. Imi pare rau. Din pacate stresul nu se poate elimina si de aceea noi care suntem mai sensibile avem "parte" de migrene. Nici eu nu pre stiu sa gestionez bine un moment de stres ( mai ales cel emotional) si de aici se declanseaza migrenele. Cred ca am nevoie de multa autoeducare in acest sens, dar e greu tare.




Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Msl1 sa sti ca si pe mine soarele ma deranjeaza si mai cu seama caldura lui. Pana inainte sa am fetita stateam la soare de dimineata pana seara fara sa am nimic, in schimb acuma nu pot sta nici macar o ora intreaga, trebuie sa ma trag la umbra destul de des, iar cand la pranz e cel mai fierbinte trebuie sa stau in casa la racoare. Noroc ca aici nu e asa cald.




Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Nu pot elimina stresul: sunt mama singura de baiat adolescent si e tare greu.
Plus stresul zilnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

lumina si soarele deranjeaza atunci cand ai migrene si chair si atunci cand nu ai decat o usoara durere sau esti putin obosita, pt ca migrena nu a trecut , eu zic ca decat sa =ti obosesti organismul la nesfarsit mai bine ei sumatriptan, irlandeza nu inteleg de ce iti este frica sa-l ei?
previne atacul de migrena,
fetelor cititi foarte mult despre migrene, numai asa puteti scapa cand itelegeti cauza sa o puteti elimina,


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Belladonna,
Da asa mi se declanseaza migrenele de la lumina, plec dimineata bine mersi si ma intorc cu migrena din cauza luminii, cind este inorat am mult mai putine migrene; iau triptan dar, doar cind nu merge altceva pt ca la mine este risc mare de avc/infart daca fac abuz de ele.Am descris exact la doctor ce si cum am fost si la neurolog specialist care mi-a spus ca nu are ce sa-mi faca, sa invat sa traiesc cu ele. Sa nu fac schimbari in viata de zi cu zi si sa am un program cit mai structurat pt ca "creierului ii place structura" exact asa mi-a zis, adica in fiecare zi sa fac acelasi lucru la aceasi ora si sa incerc sa nu fac nimic nou....ceea ce e cam imposibil
Ma gindeam azi sa fac o vizita la oftalmolog ca mai nou ma dor si ochii cind am migrena, poate gasesc ceva pe acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

BellaDonna imi e frica sa nu am vreo reactie adversa sau mai rau, sa devin dependenta.
Crede-ma ca am citit cam tot ce se poate despre migrene, am inteles cum e cu ele, dar cand citesc reactiile adverse de la diferitele medicamente care se prescriu pt. migrene, ma ingrozesc. Stiu ca nu e neapart nevoie sa mi se intample, dar daca totusi....eu sunt una dintre acele persoane ghinioniste ?

PASTE FERICIT tuturor si fara migrene




Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput