MONTIGNAC (153) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Somleac da tu mananci destul de mult si de sanatos.Eu ce sa mai zic ca uit mereu de micul dejun si mananc foarte putin.Oricum nu ar strica sa iei niste magneziu dimineata si calciu(14 zile la pranz) o sa vezi ca o sa te simti foarte bine.Probabil ca ai o carenta de vitamine. si sa te faci bine cat mai repede.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

10:30 Iaurt Activia Natur
11:30 Alune
Revin cu completari.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Offf da ce-i cu voi , cu vorbe fara chef ... ia sa va vad zambitoare ... maya , brandusik da??? sa va aud ..... gandim pozitiv
Alexa alunele erau neprajite si fara sare da ?????
somleac mie mi se pare ca mananci ok , eventual dimineata ar fi bine sa mananci in alte zile si paine cu branza sau iaurt , lapte ... sa fie si paine , nu o exclude complet
vali nu te mai gandi toata ziua ca ai manca dulce , ia gandeste-te ca ai manca un mar mai bine ...ce atata as manca dulce, as manca cioco ... te-ai mangaiat pe burtica atunci cand iti spui ca ai manca cioco ????? ia zi-mi te rog .... cu cat te gandesti mai multe defapt iti impui ca-ti doresti cand defapt nici nu vrei . Ia mai bine gandeste-te ca vrei sa slabesti cu asa multa ardoare precum doresti sa mananci dulce .... totul depinde de tine ... gata te-am certat acuma te-ai suparat ??? nuu , ca doar stii ca iti vreau binele nu ???
brandusik sper ca acel capucino era cafea naturala cu lapte si spuma de lapte , nu amalgam de euri caruia i se mai spune si capucino ....
puisorule vezi partea buna a lucrurilor ... ai casa curata dupa niste calorii date jos prin facutul curateniei pup harnicuta

acusor ???? din 5 in 5 zile ti-ai impus ca sa scrii ???
catalinska si tu scrii cam putin
ninha cum te simti azi ???
cge ce ai mai gatit ?? ce cadouri ti-ai luat de ziua ta ???
diana nu ne mai scrii nimic ???

pe cine n-am mentionat nu inseamna ca nu sunteti in sufletul meu .... va astept pe toate sa rescrieti

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

gata ....am mancat de pranz ...si restul de cioco .... nu si-au facut efectul palmele ce mi le-am tras ..nu-mi dau seama cum am reusit sa balotez atata cioco in cateva ore ..astept bice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya_m

gata ....am mancat de pranz ...si restul de cioco .... nu si-au facut efectul palmele ce mi le-am tras ..nu-mi dau seama cum am reusit sa balotez atata cioco in cateva ore ..astept bice

***Ai grija sa obtii ce iti doresti in viata sau vei fi obligat sa te multumesti cu ce primesti***

astea ajung?

Draga mea, nu stiu ce te-a scos din minti asa de tare de te-a deraiat de pe calea cea minunata carete-afacut sa scapi de muuult prea muuulte kg, insa nu-i bun deloc! Da' daca e numa amu', trecem cu vederea, macar sa te simti tu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Andani, esti o scumpa, multumesc de intrebare, sunt bine.
azi-dimineata m-pa lasat Mirci sa dorm pana la 10 fara un sfert , deci m-am trezit super odihnita.
La MD am papat vitastar cu cascaval si rosie
P : dovlecel si telina la cuptor cu branzica rasa deasupra + salata de morcov + varza.
Ptr cina trebuie sa ies la vanatoare, ca nu mai am absolut nimic prin casa.
Voi ce paste cumparati? asa incerca si eu...
Sa stiti ca saptamana trecuta scazusem 0,5 kg, deci, totusi, nu mai am purcel. dar de-acuma... nu mai conteaza. o sa am la purcei de n-o sa-i pot duce!

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Dana, de ce m-as supara, ai dreptate!Am zis ca as manca, nu ca am mancat
E bunica-mea bolnava, acum e mama iarasi cu ea la dr.,am asa niste ganduri nasoale, am de invatat ca de luni incepe sesiunea si nu-mi intra in cap nimic, ma apuc de citit si gandul imi zboare in diverse zari!
Nu ma bagati in seama, o sa-mi treaca, sper!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ninha, eu paste iau de la baneasa sau cand am mai multi bani de la barrila, integrale ofcorz!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Andanii arahidele erau prajite in ulei si sarate .Nu am stiut ca nu am voie.Asta e acum.
13:10 Varza calita cu scaricica slaba de porc la cuptor.UFFF ce rau imi pare ca nu am stiut de alunele astea(si nici nu imi plac le-am mancat mai mult de foame).

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Apropo am mai mancat saptamana trecuta o punga9(50gr).

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput