MONTIGNAC (153) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 20
alexa1986 spune:
Somleac din pacate asa este mananc putin dar numai pot sa mananc mult plus ca am renuntat la micul dejun....In schimb mananc fructe in fiecare zi.
Felicitarii tuturo pentru rezultate.
D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.
brindusik spune:
vai mey fetelor...cand e vichend e vichend....da si lunea?sau toata lumea se sa nu dea raportu?..andani iesi cu ca fetele nu mai tin cont de ordine si disciplina
io azi am avut ashea:
Md: banana si lapte cu fulgi(trebe sa termin bananele ca se strica)
G: capucino si un mar
P: 2 ardei cu niste iaurt gras
G: cateva boaba de naut si para
C: cred ca salata cu 2 felii paine de tarate...sau poate termin urda ca mai am 125g
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
valentinag spune:
Am venit, nu da cu biciul!
Da n-am vesti bune!Dei saptamana asta am mancat 90% conform, am mancat dulce doar de 2 ori cateva patratele de cioco, azi stagnare!Cum naiba vine asta nu stiu, da asta e...tre' sa-mi vina si musafirii, o fi si de la asta.
Azi am mancat porcarii:
o portocala
snitel de pui cu salata verde, ardei gras
ciulama de ciuperci cu 2 linguri de mamaliga
Am o durere de cap ingrozitoare, ma duc sa stau in pat ca nu mai pot!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
brindusik spune:
am uitat sa mentionez ca am mai luat si 4 patra de cioco printre randurile scrise(e ff fain sa ai cioco de 10 patratele si intreaga cioco sa aiba numai 40 g..ai senzatia ca ai mancat juma dekg de cioco)
alexa1986 spune:
Meniul de azi
Pranz _ doua ciocanele la cuptor cu castraveti acri
Cina _ ciorbita de pui cu bors.
Si fructe.
Eu nu inteleg dc se stagneaza la regimul asta?Tare mi-e frica ca nici eu nu o sa mai slabesc deoarece cand ajung la 58 de kg numai pot sa cobor.
D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.
brindusik spune:
alexa fara suparare tu nu mananci si de asta nu stagnezi..pe serioase nu ametesti? eu inainte de monti mancam putin..si acum am portii mici dar tu ma intreci cu cat mananaci..in meniu trebe sa fie de toate ca al nostru corp sa nu duca lipsa de vreo chestia ca dupa cand incepem sa mancam iar normal->( tu crezi ca o sa poti manca asa toata viata?..mai ales ca o sa vina si bebe)
..noi celelalte avem un meniu full, si cateodata organismul se obisnuieste sa suporte anumite alimente...de asta cateodata e necesar sa se reduca unele chestii care is la "limita" da faza 1-2 (cum o facut andanii...o inlaturat fasolea, semintele si painea de tarate)
cge spune:
Alexa, si eu zic ca mananci foarte putin.
Incearca sa mananci din toate grupele alimentare, si lactate si legume si fructe.
Bine eu mananc din toate grupele, si de asta, merge asa incet.
Eu am vazut vineri pe cantar greutatea de la inceputul capitolului asta, asa ca tot ce am luat de sarbatori a plecat.
De acum incepe partea mai grea, ca sunt kg cu vechime.
In weekend, am gatit cotlet de porc la cuptor cu sparanghel la abur + salata verde.
Si lasagna, dar asta e ptr restul casei.
O sapt. buna si conforma,
brindusik spune:
Topic nou
154