Colectia de toamna-iarna 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Salutare, noi suntem acasa, virusati . Cristi a adus ceva de la gradinita, a inceput cu febra mare, apoi tuse urata, am prins rapid si eu si Ana... Acum parca eu sunt cel mai rau. E drept ca pe ei ii tratez, eu mai iau cat-un hap cand imi aduc aminte .

Azi a nins frumos la noi, ne-am jucat cu zapada... in bucatarie .

Corapina, sa rezistati cu bine in casa saptamana ce urmeaza. Si sa ne povestesti si noua ce activitati de consumat timpul si energia mai gasiti.

Gabitaco, wow, ce artista ai tu acolo! Bafta multa si ... sa ne arati si noua pozele!

Bianca, si cum e sa-i predai fiului dl. ex-ministru? Felicitari ca te-au ales pe tine, inseamna ca ai referinte excelente!

Coralia, foarte bine ca ii place si la dansuri si la innot. (de ale noastre s-a ales praful - mai povestim noi...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria sanatate multa la toti 3!
Si Silvia e virusata, a facut temperatura si o doare capul si gatul, sunt racite si cele 3 prietene ale ei din clasa, deci asta e!
am trecut-o pe Vit C cu propolis + ceai + ibuprofen, o sa-i dau si paracetamol daca mai face febra; i le dau pastile ca deja e mare. Ce repede trece timpul!!

Alinus nu rade, ca-s obeza fata de cum eram in copilarie pana pe la 12 ani cand am inceput in sfarsit sa mananc.

Zi reteta de tiramisu. La un resto din Balcic au o praji delicioasa cu mascarpone, stil tiramisu dar nu e tiramisu, in orice caz e excelenta, mi s-a facut dor si nu prea are sens un drum pana la Balcic in anotimpul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna!

Lavi, sanatate multa Silviei!
Noi am prestat o praji cu visine (pandispan cu fructe) Yummiii! Mi-am dat dieta peste cap! Incerc sa tin o dieta din-asta disociata, dar in w-e clachez!
De dimineata si ieri si azi am fost la patinoar! E super si Daria a inceput sa prinda curaj si ii place viteza.

Gabitaco, felicitari pentru micuta artista!

Corap, refacere rapida amandourura!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Sanatate bolnaviorilor!

De cand am inceput serviciul, sunt mai mult obosita.
Ioana, multumim , asa e, andru a crescut ca din apa.
Azi am iesit si ne-am jucat cu totii in zapada, a fost super, andru ramanea mereu impotmolit in zapada si ne cerea sa il scoatem de acolo.

si flavi va fi la scoala in clasa I in anul sc 2012-2013. sa vedem ce va fi pana atunci.

Va pup si o saptamana usoara!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Maria, sanatate maxima si voua!

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

of, virusati, va transmit multa sanatate!

Noki ce frumoasa e pisica lui Simon (cea reala), mor dupa matzele negre.

analize de sange- i-am facut doar de nevoie, cand a fost bolnava plus dupa ce i-am descoperit o capusa in piele. Si nu mai am de gand sa-i fac de la mine putere.

mers la scoala - in 2012, mai mult de gura lui Doru, ca eu as mai tine-o un an ca sa se bucure de gradi si de libertatea acestui program. De scoala se va satura saraca in urmatorii 25 de ani (sper eu sa faca in jur de atat).

Lavi probabil inainte erai scheletroana, acum arati si tu a om normal
Mai stii cum se numeste acel restaurant din Balcic, ca prin mai intentionez sa merg prin zona.

Mare lucru, serialele astea ptr copii, cum le pot folosi uneori parintii in favoarea lor: de cand cu Oraselul Lenes Ilinca vrea sa se tunda ca Stefania. Si gata, ieri am dus-o la frizer, ura, am scapat de codite si lupta cu parul incurcat. Ii sta bestial si ea e tare mandra de noua ei coafura.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Cami super, bravo pt patinat!

Feli dap, toata lumea ma caina cat sunt de slaba, in frunte cu maica-mea. De ceva timp nu ma mai caineaza nimeni
Faina treaba cu Stefania! Asteptam poze!
Restaurantul - cel de la castel, Korona se numeste, cel din fosta sala de mese a castelului, nu cel de la "vinarie". Partea haioasa e ca nu e pe meniu, e "prajitura casei", prima oara ne-a spus chelnerul de ea, a doua oara am intrebat noi daca au si au zis da, sigur. Costa vreo 4 leva parca, asta inseamna 8 RON. Sau 4.50? Nu e mult pt praji delicioasa la restaurant. Si restul mancarurilor sunt bune acolo.
Si mie mi-e dor de Balcic, abia astept sa ma plimb din nou pe faleza, dupa ce se desprimavareaza facem o plimbare pana acolo.

Mergi la inceput

Nati bocind: Tata enervantul!
eu: De ce te-a suparat?
N: A zis ca daca nu ma imbrac in pijama ma inchide in baia mica.. (asta e la noi loc de pedeapsa)
Eu: Tata vrea sa te grabesti.
N: Dar graba strica treaba!

Tot Nati: "Mami ce norocoasa esti ca ma ai pe mine, ca mergi in toate tarile! In toate tarile in afara de Turcia, pentru ca turcii au cucerit tara noastra!"

(Asta e de la Silvia citire, tot ce invata la scoala si i se pare interesant ii transmite lui Nati. Nu stiu de unde a facut Nati legatura cu avutul ei si calatoritul, dar asa e, inainte sa o am pe ea vreo 9 ani nu am prea iesit din tara)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Nati bocind: Tata enervantul!
eu: De ce te-a suparat?
N: A zis ca daca nu ma imbrac in pijama ma inchide in baia mica.. (asta e la noi loc de pedeapsa)
Eu: Tata vrea sa te grabesti.
N: Dar graba strica treaba!

Tot Nati: "Mami ce norocoasa esti ca ma ai pe mine, ca mergi in toate tarile! In toate tarile in afara de Turcia, pentru ca turcii au cucerit tara noastra!"

(Asta e de la Silvia citire, tot ce invata la scoala si i se pare interesant ii transmite lui Nati. Nu stiu de unde a facut Nati legatura cu avutul ei si calatoritul, dar asa e, inainte sa o am pe ea vreo 9 ani nu am prea iesit din tara)

Nati!

Edit - Se pare ca si pe finuta noastra o sa o cheme Natalia! Tre' sa nasca fina mea din zi in zi ... am vorbit aseara si a inceput sa piarda "dopul" !

Cresc si iar cresc ... !

Mergi la inceput

Cami, nastere usoara finei tale!
Fina mea (ca tot am nasit cam deodata) inca se straduieste sa ramana gravi, sper sa reuseasca!

Mergi la inceput