Colectia de toamna-iarna 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 20
lavi02 spune:
Alinus cum a fost cu vaccinele? Nu s-au auzit urletele pana in Ro :) deci deduc ca a fost cat de cat OK
Multumim de galerie!
Roxi de la scorpion incepand, ce s-o nimeri, doar capricorn n-as prea vrea pt ca nu prea sunt compatibila cu ei. Insa Virgil nu e de acord cu alegeri de-astea. Sa vedem ce-o iesi, Doamne ajuta!
camelia_daniela spune:
Buna!
Multumim de intrebare, Daria e bine! Am scapat de branula duminica si am mai luat siropel pana azi.
Nu am mers la gradi ca sa se refaca complet.
Lavi, Daria e capricorn si eu (leutz ca si tine) sunt compatibila cu ea... deosamdata!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
lavi02 spune:
Cami incurajatoare esti, ai dreptate, nu m-am gadit la capricornul Daria, draguta!
Ina hello!!! ce mai faceti voi?
anda77 spune:
recomand zodii diferite la copiii din propria familie. zodii diferite pentru opinii diferite in ceea ce priveste azilul peste 40 de ani. daca se pun de acord, e riscant!
bb_alinus spune:
Camelia super vestea, facem deci si tie galerie! Dariuca isi doreste un fratior / surioara? Sanatate multa!
Anda serios sau doar gluma? Oricum la mine prea tarziu, trebuia sa imi zici dinainte :)
Lavi am trecut cu bine peste vaccine, Alessia nu a zis nici pis, cand a intapat-o a fost surprinsa si a facut o grimasa cum ca ar incepe sa planga dar nu. Apoi facea ocheade si chiuia la aistenta.
Amalia....hmmm mai complicat, i-am spus ieri ca ne oprim sa luam o reteta pt Alessia, eu m-am dus sa vorbesc cu doctorita si cand am iesit am anuntat-o ca i-au sosit vaccinele si ca daca tot suntem acolo trebuie sa le facem. MA rog a urlat inainte de frica apoi a urlat de ciuda, dar nu mult ca erau niste baieti de la ea de la scoala care stateau si ei la coada la vaccin si i-a cam fost rusinica.... Apoi seara sa vezi ce rotunda se dadea ca ea a facut 2 vaccine....
Cu vacanta sunt tot in ...expectativa, o singura vila imi place si nu reusesc sa contactez proprietarul. I-am trimis mail si nici un raspuns, incerc sa sun si mereu sunt pusa in asteptare si apoi mi se zice sa sun mai tarziu....Ma rog nu mi se pare serios ...
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
camelia_daniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda77 recomand zodii diferite la copiii din propria familie. zodii diferite pentru opinii diferite in ceea ce priveste azilul peste 40 de ani. daca se pun de acord, e riscant! mama lui Nichita (09.12.2005) Look who’s talking: Nichita-Andrei www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual Calatoriile mele "cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti" |
Esti mortala!
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
camelia_daniela spune:
Alinush, Daria oscileaza ...cand vrea, cand nu vrea ; ca si mine dealtfel!
Am inima putin stransa ca se face diferenta destul de mare , da' asta e!
Cresc si iar cresc ... !
lavi02 spune:
Alinus, mare smecherie Missa!!!
Ca Alessia a facut si Nati la vaccinurile din bebelusie.
Camelia, si eu am stat in dubiu vreo 5 ani, am mancat painea asta cum se zice. Acum mi-a ajuns de atata dubiu.
Noki_Lara spune:
Hello! Ce face gasca?
Anda, ai fost de coma!
Alinus, bine ca ati bifat si vaccinurile astea! Huh.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!