Colectia de toamna-iarna 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen vesel!

Yuuhuuu, am reusit performanta de a termina sesiunea cu nota 10!

Roxi, dap, chiar ma gandeam intens la tine zilele astea. As baga si eu un parc cu voi in week-end. Ce zici? Sper sa fie frumos afara.

Feli, atat de mult stai pe la serviciu serile? Ai schimbat locul de munca pana la urma?

Lavi, cum stai cu menopauza?

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki felicitari!!! Esti foarte tare!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki bravo!
De acu ai mai mult timp liber!

La mine a venit in sfarsit CM, deci de azi dau oficial startul la bb3! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Noki respectele mele! Stiam eu ca esti o fata de nota 10!

Lavi daca vin rusii ne rezervam galeria pt luna viitoare!

Camelia noroc ca Amalia e la scoala pana la 15H30 si deci nu ma vede cat o tin in brate si o pupacesc pe sor-sa

Roxiutz pup sa treaca si sa nu mai vina viroza pe la voi! Cum e la servici?

Noi cei mici avem azi vaccinele (2) de 3 luni. Sa ne tineti pumnii!
Maine missa mare are si ea 2 vaccine! Daca auziti ceva urlete...noi suntem!

Cine poate sa imi spuna daca se pot accesa pozele cu Alessia de la semnatura? Mereu am probleme cu albumul. Am pus cateva poze noi ( cele de pe FB).

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Alinus, da, acum se vad pozele, superbe fetele tale!
A crescut mult gaza mica, Alessia si este absolut mortala cum zambeste deja!
Iar Amalia e o domnisoara tare frumu', ii sta bine tunsa asa! Nu ca nu ii statea bine si inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Noki bravo!
De acu ai mai mult timp liber!

La mine a venit in sfarsit CM, deci de azi dau oficial startul la bb3! Doamne ajuta!

Poate ne sincronizam !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Cami, ce ma bucur ca te-ai hotarat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hi hi hi, beneficiile FB includ si admirat pozele Alessiei inainte de a fi postate aici!

Cami, sa te sincronizezi tu si Lavi, nu? Nu de alta, da' apaream si io prin citatul dat de tine si mi-era sa nu ma vizeze si pe mine. Hi hi hi

Mitzo, nu intri si pe-aici sa mai zici noile patanii ale dlui Tzitzi?

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noki_Lara

Cami, sa te sincronizezi tu si Lavi, nu? Nu de alta, da' apaream si io prin citatul dat de tine si mi-era sa nu ma vizeze si pe mine. Hi hi hi

never say never!
nokiuta cea ambitioasa,da, ne vedem depinde mult de vreme pentru ca nu imi place frigul

alina, multam mult! stres mare de tot cu jobul meu, nu detaliez
cum a fost cu vaccinarea, a durut tare?
matei a avut sambata de recoltat sange pentru analize si a fist foarte viteaz, sa vezi ce strangea din dinti, tare l-am laudat

lavi felicitari pentru decizie, si sa fie o mica scorpiuta sau un scorpion?
fetele

cami succes!!! sa fie asa cum iti doresti ce face daria, cum mai este? ati terminat tratamentul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Noki, felicitari!!!

Alinush, mor de dragul fetelor tale Amalia s-a domnisorit tare, iar Alessia seamana parca tot mai bine pe Phil. Sunteti toate niste frumoase!

Roxi Nu ma mai intreba de remodelari, ca mi-e pana peste cap proiectul asta... M-am saturat de praf si de dezordine. Jumatate de casa e gata, weekend-ul asta care vine trecem si al doilea hop in cealalta jumatate, si apoi urmeaza curatenia.

Lavi si Cami, va facem galerie!

Mergi la inceput