Colectia de toamna-iarna 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

criss,sanatate multa!

ai mei au terminat cu raceala,dar stam mai mult in casa, deja is plictisiti.flavi asteapta gradi cu nerabdare.nimic nou.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Crissy, cum ziceam, daca vrei puteti sa stati la noi. Sanatate multa si succes! (In cateva zile cred ca ne trece raceala de tot, eu ce mai tusesc, fetele sunt bine)

Feli, bine ca s-a reparat repede Ili!

La multi ani varsatoarelor Maria & Bic!!! Nu stiu exact ziua voastra, stiu doar ca pe acum trebuie sa fie. Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de viata!

Vorba Nataliei: "Ce poate fi mai frumos decat viata?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

sanatate multa, crissy Sa va indrume dumnezeu spre medicul care va poate ajuta, numai ganduri bune pentru voi
si la fel ca si fetele sunt alaturi de tine, daca te putem ajuta cu ceva.

sanatate multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

multumesc mult dragele mele

Crissy , sunt alaturi de voi, daca te pot ajuta cu ceva da un semn

Roxana , voi ce faceti, cum sunteti? cum se simt copii? tu cum esti cu serviciul?

Lavi , sa inteleg ca esti din ce in ce mai hotarata ptr bebe3?

Noki , voi cum mai sunteti? ce mai face bufnita mica? nu am mai citit nimic de voi

Ioana , multa sanatata si voua!

Camy , cum se simte Daria?

Felicia , bine ca a scapat de antibiotic de data asta! ce mai face Doru? cum se mai simte?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

noi azi am fost la Opera, am vazut HANSEL si GRETEL, va recomand sa mergeti, noua chiar ne-a placut! Bianca a fost si acum 2 saptamani la Motanul Incaltat si a spus ca a fost frumos.
Sambata trecuta am fost si la film la Rapunzel 3D...nu am mai ras atat la un desen animat de nu mai stiu cand!
In rest nimic nou in viata noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Catutza era sa ne intalnim la Motanul Incaltat, ca voiam si noi sa mergem dar ne-a fost frica sa nu se plictiseasca Ilinca si sa fi dat banii degeaba pe bilete.
Ma bucur sa aud ca Rapunzel e amuzant, si noi il vom vedea sigur.
Doru e la fel, tot panicos cand se imbolnaveste fii-sa, plus ca saptamana asta eu am stat peste program asta iar el s-a saturat de stat cu copilul bolnav, of, of. Dar deja m-am obisnuit, insa cate odata ma cam lasa nervii.

Apropo, Anda, Mihaelutat, tot la fel de mult lucrati? Of, mi-e dor de stat acasa. De-as castiga la loto... ma rog, si de-as juca...

Sa va mai povestesc de bebeul sora-mii - aseara am tinut-o in brate, mama, ce dulcica e (nu o mai vazusem de vreo luna). Cand m-a vazut Ilinca a luat foc, nu zicea decat "mami, da-o jos! ACUM!" Cred ca daca avea un fratior/sora era in stare sa o arunce pe geam, la cat e de geloasa
A mai facut crize din acestea cand am alintat o fetita de la gradi, de atunci ma tot innebuneste cu "tu o placi mai mult pe Anelise decat pe mine".

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Daria e mai bine, va multumesc de intrebare! Terminam maine 5 zile de antibiotic (anpi - la 6 ore + genta doar la 12 ore). Nu va spun ca am avut o discutie cu Laurentiu azi ca "vai ce efecte secundare are genta - afecteaza auzul, rinichii ..."asta dupa ce a vorbit cu soacra-mea care a tinut sa-i atraga atentia. In fine citisem sii eu prospectul medicamentelor, dar daca aceasta a fost recomandarea medicului ...

Feli, exact asa face si Daria. Nu suporta sa ma vada jucandu-ma, vorbind cu alt copil, exact aceeasi replica are si ea ïl/ o placi mai mult pe X decat pe mine"...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

cami, cred ca aproape toate medicamentele au efecte adverse.si eu citesc, dar cateodata sunt asa disperata ca pur si simplu am incredere totala in medicul respectiv.eu am migrene nasoale ,care imi trec doar cu algocalmin. si are atatea contraindicatii, dar durerea ma doboara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cami, ma bucur ca e mai bine Daria. Nasol cu efectele adverse dar daca dr a recomandat probabil stie de ce.

Catutza, ce misto ca ati fost la opera si la film, ma bucur ca i-a placut Biei! Trebuie sa mai mergem si noi.

Eu am fost azi dupa masa cu Silvia la mall sa-i cumpar haine de primavara si pentru ziua ei, plus ca de ziua ei de la bunici a primit bani si si-a cumparat singura cadou/jucarii din ei; Uau, ce fata mare am, a fost super!

Am si eu o dilema, mai precis o intarziere.
Azi au fost 30 de zile de la ultimul CM, am facut de dimineata test de sarcina Sure Check - negativ clar.
Luna asta ne-am protejat mai light, deci e improbabil sa fie sarcina, ca imposibil nu e.
AC-uri nu mai iau de 3 luni, dupa ce le-am lasat am avut CM la 26, apoi 28, apoi 27 de zile. In luna cu 28 am avut laparoscopia, ceea ce poate fi considerat stres destul de mare asupra organelor mele interne, totusi nu pot zice ca mi-a cauzat intarziere.
Acum ma intreb de ce imi intarzie? din cauza virozei/gripei? A stresului cu rezultatul de la operatie (dar mai rau m-am stresat cu operatia)? Se apropie vreo menopauza precoce? asta nu cred pt ca am avut semne de ovulatie in fiecare din lunile de cand nu mai iau pilule, pana luna asta ziceam ca functionez.
Eu nu mai stiu la ce sa ma raportez, in ultimii 10 ani am avut doar vreo 6-7 luni continue de ciclu natural pana am ramas cu Nati si atunci a fost regulat la fix 28 de zile si inca cateva cicluri la sfarsitul alaptarii lui Nati cand nu mai stiu cum a fost. In rest, in ultimii 10 ani sarcini, alaptari si pilule
Inainte de astia 10 ani e prea de mult, nu mai am cu ce sa compar.
Voi (cele care nu luati pilule) mai aveti intarzieri aiurea?

Mergi la inceput

lavi, eu nu am luat niciodata pilule, dar mi s-a mai intamplat, rar ce-i drept, sa mai am intarzieri, chiar pana la 5 zile.de obicei aveam examene la facultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

hai ca m-am binedispus de dimineata din cauza laviniei. n-o sa ma tina mult ca aici am destui contra stimuli...
asaaa, lavi, eu inteleg ca iti doresti bb3, dar exagerezi:) auzi lume, are 30 zile de la ultimul CM, in conditiile in care are cm de 28 zile in mod normal. deci i-a intarziat 2 zile. nu mai vb de operatia recenta care in opinia mea ar putea da peste cap si cu 2 saptamani treaba! si dupa 2 zile ce face doamna? repede scurt un test de sarcina, calculeaza rapid daca nu cumva o avea vreo menopauza precoce
zic sa te linistesti lavi:) mai stai 2 saptamani si vezi p-orma daca e de test sarcina. esti sanatoasa, ai ramas usor pt cele 2 sarcini precedente, nu vei avea nicio problema pt bb3

Mergi la inceput