Colectia de toamna-iarna 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 16
lavi02 spune:
Crissy parerea mea e ca se da cat ai si cat vrei sa dai. Pt o consultatie 50-100 RON ar trebui sa fie suficient, pana la urma cam atat e o consultatie la particular, bani din care majoritatea ii ia clinica, nu doctorul.
Bic, hai ca esti figura cu febra!
camelia_daniela spune:
Neatza!
Crissy, Doamne ajuta sa fie totul bine!
Voiam sa impartasesc cu voi un link interesant o "librarie" on-line - http://www.books-express.ro/ E posibil sa-l stiti, dar eu l-am descoperit de curand si am gasit cateva carti interesante.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
madau spune:
|Crissy bafta la dr!
Aseara am fost la teatru, la TNB, n-am mai ras de ani de zile asa la o piesa de teatru...a fost exceptional! Va recomand "Dineu cu prosti", daca gasiti bilete, ca se cam joaca cu casa inchisa inca de la premiera, mergeti s-o vedeti, e super
Fug la trebi..pup
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
maria_alexia spune:
'Neata!
Camelia, daaa, books-express sunt alternativa mea la amazon . Preturile sunt tot pe-acolo, plus ca livrarea e mult mai sigura si mai rapida. Plata idem.
Am descoperit si eu in ultima vreme ca poti cumpara fff bine carti de pe net, e puzderie de site-uri. In targul nostru cu librarii putine si mici prinde grozav de bine.
Bic, cu ne-virusarea voastra m-am tot cugetat si n-o pot pricepe . Dar copiii din jur, cei cu care vine Sma in contact cel mai des, cum stau? Ei se imbolnavesc? Poate pur si simplu traiti intr-o zona ferita de bazdaganii.
corap spune:
'mneata.
lavi, am pierdut schema de apart. cu 4 camere - daca o gasesc ti-o trimit cand vin.
ioana, misto concediu ce-ai avut si tu ...
bic, pana mai ieri ti-as fi spus ca e foarte ok sa nu faca febra. dupa ce-am patit cu andrei nu inteleg de ce organismul lui n-a vrut deloc sa lupte cu infectia sau sa dea vreun semn, ceva, sunt cam paranoica cu asta.
cami, multa sanatate dariucai!
pupici tuturor!
Bogdana_ spune:
Hei,
Sunt Bogdana si stau mai mult pe topic-urile de aspirante momentan aici pe forum.
În acelasi timp insa ma ocup si de Books Express. Multumesc mult de tot pentru aprecieri, mi-ati facut ziua frumoasa :)
felicia74 spune:
Buna!
Bag o postare pana se trezesc ai mei:
Si Ilinca a fost bolnavioara saptamana aceasta, a facut febra, nu f.mare (max.38,5), dar de ieri e ok. Evident a luat-o de la gradi.
Cand am fost la Medlife, dr ne-a spus ca in perioada asta sunt niste virusi f.rezistenti, de aceea sunt atatia copii bolnavi. Iar spitalul Medlife-ului era plin, ca niciodata, ca anul trecut cand am fost internata cu Ili nu pareau sa fie aglomerati.
Urez tuturor bolnaviorilor sanatate!
Criss bafta multa in gasirea altui dr bun. Pana la urma tot netul va fi baza, ca din alta parte de unde sa afli de dr bun.
Daca ai putea sa vii in Bucuresti ai putea sa mergi la o clinica particulara, dar e f.departe de voi.
Va pup.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
crissy77 spune:
felicia, venim la Buc., luni sunam pt programare. Dar nu la clinica privata pt ca e posibil sa o adoarma iar asta numai in spital se poate (diseara mergem la alt control, daca nu avem hartiuta de la cardiolog pediatru ca e ok la inimioara nu o adoarme).
La unul din teste trebuie sa stea nemiscata si sa nu gangureasca.
camelia_daniela spune:
Crissy, tinem pumnii! Doamne ajuta sa fie totul bine!
Feli, bine ca Ilinca a scapat fara antibiotic si alte minuni! Sanatate multa!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!